BrainMax Energy Magnézium: Az egyik legjobb magnézium-kiegészítő a piacon? (Vélemény)

Ezúttal a BrainMaxEnergy Magnéziumkiegészítőt vesszük közelebbről szemügyre , amely kesernyésebb Magnézium-malát kiváló minőségű, de nem széles körben elérhető formában .Nemcsak nagyfokú hozzáférhetőségéről és felszívódásáról, hanemenergetizáló hatásáról is ismert .

Mint azt sokan tudják , amagnézium az emberi szervezet egyik leghiányosabb ásványi anyaga. Kiegészítése tehát nem csak a sportolók számára elengedhetetlen. De vajon megéri-e befektetni a BrainMax Energy Magnéziumba, és valóban biztosítja-e a kívánt előnyöket? Ezt fogja megtudni ebben a felülvizsgálatban.

BrainMax – Energy Magnesium
Összetevők
9.5/10
Hatás
8.0/10
Adagolás
9.0/10
Csomag mérete
9.0/10
Ár
8.5/10
Általános értékelés
8.8
10 pontból 10 pont
A BrainMax Energy Magnesium: Jeden z nejlepších hořčíků na trhu legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat

Mint olyan ember, aki időnként görcsöl, semmiképpen sem becsülöm alá a magnéziumpótlást. Így amikor lehetőségem nyílt arra, hogy magnéziummalát formájában kipróbáljam a magnéziumot, egy pillanatig sem haboztam. Bár a magnéziumnak ez a formája általában a legjobbak közé tartozik a piacon, a Cseh Köztársaságban még mindig csak nagyon korlátozott számú termékben kapható.

Tényleg olyan fontos ásványi anyag a magnézium?

Magának a magnéziumnak a fontosságáról már sokat írtak, és joggal. Ezegy olyan ásványi anyag , amelytöbb mint száz különböző biokémiai reakcióban vesz részt a szervezetünkben. Paradox módon sokáig az egyik leghiányosabb ásványi anyagként tartották számon. Mivel a szokásos étrendünkben közel sem találunk belőle annyit, amennyire szükségünk lenne, a pótlás elengedhetetlen a nagy többségünk számára.

Nem csak a görcsökön segíthet a magnézium. Egyéb pozitív hatásai közé tartozik például, hogylebontja astressz, a depresszió elleni küzdelem, az agyműködés javítása és a vérnyomáscsökkentése. Formájától függően javíthatja alvásunk minőségét, vagy éppen ellenkezőleg, serkentő hatású lehet.

Legyen szó tehát görcsökről, fejfájásról, depresszióról, végtagbizsergésről vagy álmatlanságról, nem szabad alábecsülni a hiányának tüneteit. Amagnézium nélkülözhetetlen szervezetünk optimális működéséhez. Ha még többet szeretne megtudni a magnéziumról, ajánlom figyelmébe korábbi cikkünket, amelyben sokkal részletesebben foglalkoztunk ezzel a témával.

A magnézium az egyik nagyon fontos ásványi anyag, nem csak a sportolók számára.

A magnézium igazán jó formája

Természetesen a magnéziumnak számos formája létezik. A legrosszabb és leggyakoribb oxid, hidroxid vagy karbonát magnéziumból alegjobb magnézium-citrát , malát, treonát és magnézium-biszglicinát. ABrainMax Energy Magnesium magnéziumot kínál magnéziummalát formájában.amely a magnézium egyik legjobb és legjobban felszívódó formája a piacon.

Amagnézium-malát magnézium és almasav vegyülete, magas elemi magnéziumtartalommal. Ez tehát a magnézium egy jól hasznosítható formája, amely támogatja az idegrendszer, az izmok és az izomzat megfelelő működését. és a májat, anélkül, hogy hashajtó hatást váltana ki, még nagyobb dózisban is.

Ezenkívül hozzájárul a kimerültség csökkentéséhez, és az almasavnak köszönhetőensav, amely hozzájárul a sejtek energiatermeléséhez (ATP), sőt, még energetizáló hatása is van. Ezért inkább reggel vagy reggel vegye be, mint lefekvés előtt. A BrainMax Energy Magnesium tehát a magnézium formáját tekintve az egyik legjobb minőségű termék a piacon kapható ilyen típusú termékek közül.

Tippünk: A magnézium fent említett formáit többek között aszerint is fel lehet osztani, hogy stimuláló vagy nyugtató hatásúak. A magnézium-malátot és a magnézium-citrátot elsősorban reggel és délelőtt kell bevenni, mivel energizáló hatásuk miatt. A bisglicinát viszont nyugtató hatású, ezért lefekvés előtt kell bevenni.

Kényelmes adagolás és a hatékonyság, amit érezni fogsz

A gyártó napi egy-két kapszula szedését javasolja. Egy 1000 mg magnéziumot tartalmazó 100%-ban vegetáriánus kapszulában körülbelül 164 mg elemi magnézium található. A 70-80%-os felszívódási arányt figyelembe véve ez körülbelül 125 mg elemi magnéziumot jelent . Figyelembe véve, hogy az ajánlott napi bevitel általában 300 és 400 mg elemi magnézium, az egy kapszulában lévő mennyiség több mint kiváló.

Ami magát a hatékonyságot illeti, el kell ismernem, hogy a BrainMax Energy Magnesium nagyon lenyűgözött. Minden reggel beveszek egy kapszulát, és őszintén szólva nincs okom panaszra. A görcsök, amelyekkel időnként küszködtem, teljesen eltűntek, és a reggeli fáradtság sokkal kisebb, mint máskor. Hogy ez mennyiben köszönhető a placebo hatásnak, az természetesen kérdéses. Ennek ellenére több mint elégedett vagyok a kiegészítés hatékonyságával.

Tippünk: Az olyan ásványi anyagokat, mint a magnézium és a cink, nem szabad étellel együtt bevenni. Az élelmiszerek blokkolhatják a felszívódásukat. A maximális felszívódás érdekében a magnéziumot mindig éhgyomorra vegye be. A magnézium és a cink szedésével kapcsolatban ebben a cikkben többet is írt unk.

A BrainMax jó benyomást tett ránk.

Megfizethetőség

A200 kapszulát tartalmazó BrainMax Energy Magnesiumcsomag 10820 Ft-ba kerül a márkahivatalos honlapján. Ha naponta egy kapszulát szedne, egy adag körülbelül 50 Ft-ba kerülne. Szándékosan próbáltam hasonló minőségű magnéziumot találni a piacon magnézium-malát formájában.és őszintén szólva, egyik termék sem kínált ilyen nagy mennyiségű magnéziumot ilyen kedvező áron.

Még jobban meglepődtem, amikor az árak összehasonlításakor azt tapasztaltam, hogy valójában a következőkbe kerülnek még a jó minőségű magnéziumot sem a maláton kívüli formában. Például ahasonló minőségű termékek, mint a Prom-IN 100% magnézium kelátja vagy a Reflex Nutrition magnézium bisglicinátja. egy kicsit drágábbak, mint a BrainMax Energy Magnesium.

Másrészt, ha magnéziumot keresel, hogy segítsen elaludni, a a termék neve valószínűleg elárulja, hogy a BrainMax Energy Magnesium nem a megfelelő termék. Ebben az esetben azt javaslom, hogy a fent említett két termék egyikéhez nyúljon. Ez azonban még mindig nem változtat azon a tényen, hogy aBrainMax Energy Magnesium valóban megéri az árát.

A BrainMax Energy Magnesium: Jeden z nejlepších hořčíků na trhu legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat

Végső ítélet

Itt veszem a bátorságot, hogy megismételjem a felülvizsgálat elején feltett kérdéseimet. Megéri-e befektetni a BrainMax Energy Magnéziumba, és biztosítja-e a kívánt előnyöket? Számomra egyértelműen igen. Ezegy igazán minőségi termék, amely magnéziumot kínál az egyik legjobb formában. Nagyon kellemes áron kap egy olyan terméket, amely magas magnéziumtartalommal rendelkezik, éstökéletesen felszívódó formában tartalmazza a magnéziumot, amely többek között segít a reggeli álmosság leküzdésében.

Nagyon nehéz lesz jobb minőségű és olcsóbb magnézium-malátot találni a cseh piacon. Tehát ha magnéziumot keres az egyik legjobb formában, akkor ezt a terméket mindenképpen ajánlom.

Ne ijedjen meg az ár miatt, amely első látásra kissé magasnak tűnhet. Figyelembe véve, hogyegy ilyen csomag mennyi ideig tart, és a termék minőségét, a BrainMax Energy Magnesiumba való befektetés egyszerűen megéri.

Egyelőre ennyi. Remélem, élvezted ezt a felülvizsgálatot, és remélhetőleg találkozunk a következőnél. Addig is, ha bármilyen kérdésed van, ne félj kérdezni a hozzászólásokban.

Miért bízhat bennünk?

Megbeszélés (0)

Önnek is van tapasztalata ezzel a termékkel kapcsolatban? Ossza meg őket saját véleményének megírásával.