Liftor Active: az irodai berendezések egyértelmű választása? [felülvizsgálat]

Valószínűleg nem kell hosszasan beszélni arról, hogy a hosszan tartó ülés káros a szervezetünkre nézve. Sajnos manapság sok szakmában elkerülhetetlen, ezért mindenképpen jó ötlet, ha legalább minimalizáljuk a negatív hatásokat. az ülőmunka mozgásszervi rendszerünkre gyakorolt hatásait. Ezért szeretjük a Liftor márkát, amely például fekvőasztalokat kínál. Ezeknek köszönhetően felváltva állhatsz és ülhetsz munka közben, ami több órás munkavégzés esetén mindenképpen kívánatos.

Liftor Active
Kategória: Egyéb
Funkcionalitás
10.0/10
Tervezés
10.0/10
A végrehajtás minősége
10.0/10
Beállítási lehetőségek
8.0/10
Ár
4.0/10
Általános értékelés
8.4
10 pontból 10 pont

Most azonban lehetőségünk nyílt kipróbálni a Liftor Active ergonomikus széket. Tapasztalatainkat és értékelésünket e felülvizsgálat részeként osztjuk meg Önökkel.

Mit kell tudni a Liftor Active székről?

Először is a teljesség kedvéért be kell mutatnunk, hogy mi teszi érdekessé a Liftor Active-ot a potenciális vásárlók számára. Azonban nincs értelme esztelenül lemásolni a termék hivatalos weboldalán található dolgokat, ezért először is tudnia kell, hogyhogy ez egy olyan ergonomikus irodai szék, amely 150 kilogrammos teherbírással büszkélkedhet, és legfeljebb 185 cm magas alakok számára alkalmas. Természetesen karfák is vannak, mert ha valaha is kellett már karfa nélküli széken dolgoznia, akkor tudja, hogy egy idő után a trapézizma és a nyaka kezdhet elég kényelmetlenül érezni magát. A széknek kemény kerekei vannak, így gond nélkül mozgatható a szőnyegen, és az egyes daraboktermészetesen állíthatóak, így a széket pontosan az Ön igényei szerint alakíthatja.

Próbálja ki a Liftor széket

Érdekes kialakítás és egyszerű összeszerelés

Ha hozzánk hasonlóan Ön sem olyan kézügyes, mint mi, megnyugtathatjuk. A Liftor Active szék ugyanis csak néhány részből áll, amelyeket Önnek kellmagadnak kell összeszerelned, de elvileg semmi bonyolult nincs benne, és bárki meg tudja csinálni. A szék végső kialakítása azonban azért is érdekes, mert a háttámlaA háttámla két különálló részből áll, amelyek szinte minden irányban mozgathatók. Így a szék tökéletesen alkalmazkodik Önhöz. A kartámaszok szintén különböző pozícionálási lehetőségeket kínálnak, és a fejtámla nemcsak állíthatóhanem levehető is, így ideiglenesen eltávolíthatja, ha munka közben útban van.

Liftor Active vélemények A
Liftor Active rendhagyó dizájnt, de maximális funkcionalitást kínál
.

Hogyan működik a Liftor Active a gyakorlatban?

A gyakorlatban őszintén be kell vallanunk, hogy a Liftor Active széktől el voltunk ragadtatva. Különösen a hálós háttámlát kell értékelnünk, mert ez megakadályozza, hogy a hátad izzadjon munka közben. Ha pedig légkondicionáló nélküli irodája van, különösen nyáron, akkor a háló jól jön majd.mint néhány teljesen szivárgásmentes háttámlával rendelkező széknél. A szék masszív és igazán kényelmes, még hosszú ideig tartó ülés közben is. Javasoljuk azonban, hogy figyeljen a gyártó ajánlására, miszerint 185 cm-es magasságig alkalmas, mert szerkesztőségünkben körülbelül ennyien vagyunk.magasságúak vagyunk, és meg kell jegyeznünk, hogy a magasabbak számára a nyaktámasz nagyon alkalmatlan lehet. Nekünk azonban minden úgy megfelelt, ahogy kell, és ha van egy extra állítható íróasztalod a Liftortól, akkor búcsút mondhatsz a kényelmetlen üléseknek a munkahelyeden.

Liftor aktív teszt A
hátoldalon lévő háló igazán praktikus
.

Hogyan értékeljük az árát?

Az árát tekintve, a vélemény utolsó frissítésének időpontjában közel 10 ezer koronát kell érte fizetni. A mi szempontunkból ez nyilván egy arany középút, de általánosságban véve ez nagyban függ attól, hogy milyen célra használjuk a széket. Ha olyan terméket keresel, amin mondjuk napi két órát fogsz ülni, és a munkád nem jár azzal, hogy több hosszú órán keresztül ülsz valamin...minden nap, akkor lehet, hogy elégedett lesz egy olcsóbb termékkel, amiből sok van. Másrészről viszont számos lényegesen drágább szék is létezik, és mivel mi is sok időt töltünk ülve, kipróbáltunk néhány lényegesen drágább terméket. És meg kell jegyeznünk, hogy a Liftor Active nagyon is méltó versenytársa ezeknek, bár gyakran lényegesen kevesebbe kerül. Tehát az ár-érték arányt tekintve ez a szék számunkra nagyon jól jön ki, és ha egy remek terméket keres tisztességes áron, akkor mindenképpen ajánljuk.

Próbálja ki a Liftor széket

 

Végső értékelés: megéri megvenni?

A Liftor Activ egy masszív és kényelmes szék, amely megfelelő bánásmód esetén igazán hosszú ideig használható. Ráadásul funkcionalitásában és beállításában összehasonlítható a sokszorosan drágább termékekkel. Számunkra tehát mindenképpen van értelme kipróbálni, és ha történetesen (hozzánk hasonlóan) éppen az irodája felszerelésének folyamatában van, a Liftor Activ igazán jó választás lehet.

Miért bízhat bennünk?

Megbeszélés (0)

Önnek is van tapasztalata ezzel a termékkel kapcsolatban? Ossza meg őket saját véleményének megírásával.