Nutrend Multivitamin - Egy meglepően jól átgondolt kiegészítés (Review)

A Nutrend kétségtelenül az egyik legnagyobb és legismertebb sporttáplálékgyártó a Cseh Köztársaságban. Ez a cég nem csak az erősportokra specializálódott, hanem állóképességi sportolók számára is gyárt kiegészítőket.

Széleskörűségének köszönhetően a Nutrend többek között Martina Sáblíková és Jaromír Jágr olimpiai sportolók büszke támogatója. Csak miután elolvastam ezt a néhány sort és figyelembe véve a márka általános népszerűségétEzért feltételezhető, hogy termékeik kivételes minőségűek lesznek. Sajnos ez nem mindig van így.

De ma nem a Nutrenddel fogunk foglalkozni általában, hanem csak a multivitaminjaikkal és multimineralitásukkal, amelyek egyértelműen a nagyon jó minőségű kiegészítők kategóriájába tartoznak. Mitől különlegesek, és miért jobbak, mint a legtöbb konkurens termék? Mindezt megtudhatja a következő áttekintésből.

Nutrend Multivitamin
Összetevők
8.5/10
A nyersanyagok minősége
9.3/10
Ár
9.1/10
Hatékonyság
9.0/10
Ár/teljesítmény arány
9.4/10
Általános értékelés
9.1
10 pontból 10 pont
A Nutrend Multivitamin legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat

Az első dolog, ami valószínűleg a legtöbb embernek eszébe jut, hogy miért van szükség a vitaminok elosztására.vitaminokat és ásványi anyagokat két különböző étrend-kiegészítőbe, amikor más gyártók egybe teszik őket? Ez csak egy marketingfogás, hogy még több pénzt szedjenek ki az emberekből? Ez egyáltalán nem így van. A tápanyagok felosztása aszerint, hogy mikor kell adagolni őket, az ideális módja a következők elérésénekaz összes anyag legnagyobb mértékű felszívódásának és későbbi hasznosulásának elérése érdekében.

A tippünk
Bár a mai felülvizsgálat a Nutrend Multivitaminra összpontosít, egy második kiegészítéssel , a Nutrend Multimineralral együtt fogjuk áttekinteni, amelyet éppen ezzel a multivitaminnal való kombinálásra fejlesztettek ki.

A legmagasabb minőségű összetevők

Sok gyártó olyan olcsó hatóanyagokat használ a termékeiben, amelyek nem rendelkeznek az előnyök ilyen széles spektrumát, és ezért az egész termék elveszíti hatékonyságát. Ez azonban semmiképpen sem igaz a Nutrend multivitamin vagy multimineralis készítményeire. A gyártó büszke a prémium minőségre, és a kelátkötéseknek köszönhetően, amelyek a leghatékonyabbak, semmi kifogásolható nincs a termékben. Az összetétel legnagyobb előnyei a következők:

  • 290 mg C-vitamin, amely nélkülözhetetlen az immunrendszer megfelelő működéséhez, valamint az izom- és csontrendszer egészségéhez.
  • aB-vitaminok spektruma, amelyek felelősek a szénhidrátok, fehérjék és zsírok megfelelő emésztéséért, és ezért minden sportoló számára nélkülözhetetlenek.
  • 10 mg cink, amely az immunrendszer számára nélkülözhetetlen elem, fontos antioxidáns és támogatja a termékenységet.
  • 400 µg folsav, amely lehetővé teszi a nukleinsavak képződését és jótékony hatással van az idegrendszerre.

Összesen 18 anyag van mindkét tablettában, amelyek bár kiváló minőségűek, a konkurenciához képest viszonylag keveset tartalmaznak. Bár alapvetően nincs itt semmi kivetnivaló, de semmi olyan extra sincs, ami bármilyen módon lenyűgözne minket. Természetesen érdemes megemlíteni a kolosztrum tartalmát, amely szintén segít az immunitás javításában, a zöld tea kivonatot, amely javítja a kognitív funkciókat, és más kivonatokat.

Nutrend Multivitamin + Multimineral Összetevők tömörítve A
kelátkötések jelenléte nagyon előnyös, mivel a szervezet ezeket tudja a legjobban feldolgozni
.

Miért adagoljuk külön a vitaminokat és az ásványi anyagokat?

Amint fentebb említettem, az anyagok két tablettára való felosztása lehetővé teszi a szervezet számára, hogy az összes tápanyagot külön-külön dolgozza fel.A tápanyagok hatékonyabban hasznosulnak, és így sokkal jobban rendelkezésre állnak, mintha együtt adagolnánk őket. A lipofil vitaminoknak zsírra van szükségük a megfelelő emésztéshez, ezért a vitaminkapszulát reggel a reggelivel együtt kell bevenni.

Másrészt egyes ásványi anyagok kölcsönhatásba léphetnek az élelmiszerekben található anyagokkal. Az ilyen cink például rosszul reagál a fehérjékkel, ezért táplálék nélkül kell pótolni. Így az ásványi anyag kapszulát este, lefekvés előtt kell bevenni, amikor az ideális bevételi idő az éjszaka.ideje, hogy az anyagot bisglicinát formájában vegye be, amely nyugtató hatású. Ez lényeges különbség a legtöbb más multivitamin-kiegészítőtől, mertebben az esetben igazán biztos lehet benne, hogy egyetlen hatóanyag sem megy kárba.

Nutrend Multivitamin + Multimineral tömörített adagolás
A két kiegészítőt ugyan külön kell megvásárolnia, de véleményünk szerint ez az ideális megoldás
.

Nagyszerű ár-érték arány

Első pillantásra úgy tűnhet, hogy a két termék kombinálása pénzügyileg nem kifizetődő. Ez valójában egyáltalán nem igaz. Ha mindkét terméket a gyártó által ajánlott módon adagolja, akkor egy napi adag együttesen 130 Ft-ba kerül. Ha figyelembe vesszük a felhasznált összetevők minőségét, akkor ez az ár valóban nagyszerű alku. Ráadásul egy csomag két teljes hónapig elegendő.

A Nutrend Multivitamin legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat
Nutrend Multivitamin + Multimineral tömörített ár és minőség
Egy adag 130 Ft-ért nagyszerű ár-érték arányt jelent
.

A minőségi összetétel tükröződik a hatékonyságban

Miután elég sok különböző vitaminkiegészítőt kipróbáltam, nyugodtan mondhatom, hogy nincs gondom am lelkiismeretesen azt mondhatom, hogy a Nutrend multivitamin és multimineralis készítményei a leghatékonyabbak közé tartoznak. Szedésük alatt az edzés utáni regenerálódásom észrevehetően javult, az elalvási időm lerövidült, és az általános közérzetem is jobb volt a nap folyamán.

Ráadásul a hideg időben végzett gyakori szabadtéri futások ellenére nem voltam megfázva. Természetesen egyetlen vitaminkiegészítő sem szolgál gyógymódként, hanem csak megelőzésként működik. A vitaminkiegészítők segítenek javítani az immunitást, de nem ők az egyetlen tényező, amely befolyásolja azt, ezért nem szabad rájuk támaszkodni ebben a tekintetben, mint valami olyasmire, amitől soha többé nem leszel beteg.

A mi tippünk!
A piacon kapható legjobb vitamin-kiegészítők rangsorában közelebbről is megnéztük más multivitaminok, amelyek érdekelhetik Önt, ha úgy találta, hogy a Nutrend multivitaminja nem megfelelő Önnek.
Nutrend Multivitamin + Multimineral Compressed összetétel és hatás
A minőségi összetevőknek köszönhetően a Multivitamin és Multimineral Compressed nagyon hatékony étrend-kiegészítő
.

Végső összefoglaló és véleményem

ANutrend Multivitamin és Multimineral olyan étrend-kiegészítők, amelyekben biztosan nem fog csalódni. A készítménytől a végső hatásig ezek az egyik legjobb lehetőségek a piacon. Ha valamit feltétlenül kifogásolnom kellene, akkor az a több aktív összetevő hiánya lenne, amit néhány más termék kínál. Így nem a legjobb multivitamin, de végső soron nincs benne semmi kivetnivaló. Ha a vásárláson gondolkodik, csak ajánlani tudom.

Ha bármilyen kérdésed van, kérdezz bátran a hozzászólásokban, ahol elmondhatod a véleményedet is erről a termékről.

A tippünk
A Nutrend nemrégiben egy új terméket adott ki, amely a fentiekben áttekintett multivitamin és multimineralitást kombinálja. Ha tehát nem szeretne feleslegesen két külön terméket vásárolni, akkor keresse a Nutrend Multicomplexet.

A piacon kapható legjobb multivitaminok összehasonlítása (VIDEÓ):

Miért bízhat bennünk?

Megbeszélés (0)

Önnek is van tapasztalata ezzel a termékkel kapcsolatban? Ossza meg őket saját véleményének megírásával.