Vilgain Protein Bar: egy csodálatos íz, amit szeretni fogsz [felülvizsgálat]

A fehérjeszeletek nagyon népszerű fehérjeforrások, amelyeket bárhol és bármikor könnyedén elfogyaszthatsz. Praktikus nassolnivaló a munkába vagy az iskolába, magaddal viheted útközben, vagy csak úgy kóstolgathatod őket. A gyártók gyakran úgy mutatják be őket, mint a legjobb egészséges nassolási lehetőséget, de ez nem feltétlenül igaz. Még a fehérjeszeletek is tartalmazhatnak elég sok nem megfelelő anyagot, és ennek következtében nem biztos, hogy olyan egészségesek, mint amilyennek elsőre tűnnek. Másrészt a legjobb szeletek nagyszerű összetevőkkel és kiváló tápértékkel büszkélkedhetnek.

Mai cikkünkben a Vilgain fehérjeszeleteket vesszük szemügyre, amelyek ma nagyon népszerűek lehetnek. Az elégedett vásárlók általában dicsérik különösen a nagyszerű ízt és a vidám összetevőket. A Vilgain Protein Bar megfelel a jó hírnevének? Tudja meg a mai felülvizsgálatból.

Vilgain Protein bar
Kategória: Élelmiszer
Ízlés
9.5/10
Következetesség
9.0/10
Emészthetőség
9.5/10
Összetevők
8.5/10
Ár
8.0/10
Általános értékelés
8.9
10 pontból 10 pont

A Vilgain Protein Bar legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat

Elöljáróban érdemes megjegyezni, hogy a legjobb fehérjeszeleteket összehasonlító elemzésünkben a Vilgain Protein Bar is szerepel, így ha ezek között döntesz.ezt a terméket és a konkurens termékeket, és jobban érdekli őket az összehasonlítás. más bárokkal, mindenképpen nézze meg a rangsorunkat.

Ígéretes összetevők, de bizonytalan fehérjeforrás

A legfontosabb szempont minden terméknél természetesen az összetevők. A Vilgain fehérjeszeletek esetében az összetevők jelentősen eltérnek attól függően, hogy milyen ízt választasz. A fehérjeforrás azonban minden ízben ugyanaz. A gyártó úgy döntött, hogy a tejfehérjére támaszkodik, amelyet hosszabb aminosav-felszabadulási idő és lassabb emészthetőség jellemez. Emiatt egész nap alkalmas, de edzés után aminosavforrásként nem nagyon alkalmas, amikor jobb, ha inkább a klasszikus tejsavófehérjét választjuk. Én személy szerint azonban azt látom problémának, hogy nincsenek pontosabb információk arról, hogy milyen tejfehérjéről van szó. A kifejezés utalhat prémium micelláris kazeinre, de utalhat a következőkre is hanem kalcium-kazeinát, amely rossz minőségű és a szervezet számára szinte haszontalan. Ez gyakorlatilag lehetetlenné teszi a fehérjeforrás részletes értékelését, ami nem pozitív dolog.

Ami a kompozíció többi részét illeti, bizonyára nincs sok okunk kritikára. Minden ízesítésben sok kukoricaszálat, dióféléket (mandula, kesudióu, pekándió vagy mogyoró) és nem ritkán kókuszdiót is találunk. Ezzel szemben egyik szeletben sincsenek ellentmondásos tartósítószerek, ízesítők vagy édesítőszerek. Minden egyes szelet 18-19 gramm fehérjét tartalmaz, ami a konkurencia legjobbjaihoz hasonló. Ugyanez elmondható a szelet szénhidrát- és zsírtartalmáról, valamint általános energiatartalmáról is.

vilgain fehérjeszelet

Nagyon vicces ízek, amelyek elkapnak téged

A Vilgain Protein Bar összesen hat ízben kapható, és négyet volt alkalmunk kipróbálni. Általánosságban elmondható, hogy mindegyiknek nagyon jó íze volt, és határozottan érthető, hogy a Vilgain fehérjeszeletek az ízük miatt olyan népszerűek. Az egyes ízeket a következőképpen értékeljük:

  • Kókusz (8.5/10) - Én személy szerint nem vagyok nagy kókuszrajongó, és ezt ebben a kontextusban nem szabad elfelejteni. De azt kell mondanom, hogy ez a bár nagyon kellemes meglepetés volt számomra. A kókusz mellett a fehér csokoládé is nagyon hangsúlyos, de nem túl édes, így a végső kombináció nagyon szépen kiegyensúlyozott. Ha Ön a kókusz rajongója, biztosan elégedett lesz.
  • Fehér csokoládé/mandula (9.5/10 ) - Az első kóstolás után nem voltam biztos benne, hogy véletlenül kinyitottam-e aNem véletlenül nyitottam ki a kókuszos ízt, hiszen ebben az esetben is elég markánsan jelen van. A fehér csokoládé mellett azonban nagyon jó íze van, és a csokoládé itt is meglehetősen finom, és nem túl édes. A mandula itt sem hiányozhat, de őszintén szólva a kókuszhoz képest kicsit visszafogottnak találtam. Együtt azonban nagyszerűen működik.
  • Nugát/mogyoró (9/10) - Ha szereted az igazán őszinte mogyorós szeleteket, akkor ezt biztosan élvezni fogod. Ebben az ízben a mogyoró eléggé hangsúlyos, és ezúttal is kiegészül a mogyoró ízével.A csokoládé finom íze, amely ebben az esetben sem túl édes.
  • Cinnamon Roll (9.5/10) - Véleményem szerint a legsikeresebb íz egyértelműen aCinnamon Roll (9.5/10 ).fahéjas tekercs, ami engem egy kicsit a karácsonyi édességre emlékeztet. Ismét ugyanaz, mint az összes többi ízben - a szelet édes, de nem túlságosan. A mogyoró itt is érezhető, és az összes ízt gyönyörűen kiegészíti a fehér csokoládé.

Nekem személy szerint tetszik, hogy a Vilgain márka minden ízben a finomabb ízekre támaszkodik, és nem viszi túlzásba az édesítést. Ugyanakkor nagyra értékelem, hogy minden egyes falatnál érezni lehet egy dió vagy a szeletben található összetevők valamelyikének illatát. Ez sokkal természetesebbé teszi az általános ízt. Az állagát tekintve a szeletek kicsit merevek, de a fehérjeszeletek arányaihoz képest nagyon jó.

Külön kell fizetnie

A nagyszerű íz és a meglehetősen vicces összetevők nagyrészt az árban is tükröződnek. Tény, hogy a konkurenciához képest egy Vilgain fehérjeszelet viszonylag drágán jön ki. A cikk írásakor egy rúd 59 koronába kerül, ami legalább 10 koronával több, mint a rangsorunk elején szereplő rudaké. Mit mondjunk, ez elég sok a 60 grammos rudakhoz. Hogy a magas ár mennyire indokolt, nehéz megmondani - összetételét tekintve a Vilgain Protein Bar nem emelkedik ki a tömegből. Ha olyan szeletet keresel, amelyet rendszeresen beilleszthetsz az étrendedbe, akkor az ára miatt valószínűleg nem ez a legjobb megoldás.

A Vilgain Protein Bar legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat

Végső értékelés

Az érzéseim ezzel a bárral kapcsolatban vegyesek. Az íz és a felhasznált összetevők egyértelmű dicséretet érdemelnek, kivéve a fehérjeforrást. A homályos "tejfehérje" megfogalmazás nem teszi lehetővé az összetevők további értékelését, amit egyszerűen negatívumnak tekintek. Kicsit zavarban vagyok a bár ára miatt is, mivel a konkurenciához képest nagyon magas. Ezért is ajánlom a Vilgain Protein Bar-t különösen azoknak, akiknek a fehérjeszelet kiválasztásakor a jó íz fontos. Ha azonban adöntést elsősorban az ár alapján hozza meg, akkor jobban jár egy másik termékkel.

Véleményem szerint ez egy olyan bár, amelyet érdemes legalább egyszer kipróbálni. És ha a fehérjeszelet vásárlása inkább egy pillanatnyi dolog az Ön számára, és a különbségl tíz korona nem különösebben fontos az Ön számára, mindenképpen érdemes adni neki egy esélyt.

Ha ez a szelet nem nyűgözte le Önt, hadd hivatkozzam ismét a fehérjeszelet-összehasonlításunkra. bárokat, ahol elemeztük a piacon kapható legjobb termékek főbb előnyeit és hátrányait.

Miért bízhat bennünk?

Megbeszélés (0)

Önnek is van tapasztalata ezzel a termékkel kapcsolatban? Ossza meg őket saját véleményének megírásával.