LaVita - Hogyan működik egy multivitamin egy csipetnyi szintetikus anyag nélkül? (Visszatekintés)

Manapság már hozzászoktunk ahhoz a tényhez, hogy a legtöbb dolog körülöttünk szintetikus. és nem látunk semmi furcsát abban, hogy a vitaminokat és ásványi anyagokat kémiai forrásból pótoljuk. És ezzel nincs is semmi baj, a szintetikus tápanyagok ugyanolyan hasznosak, mint a természetesek.

De mint tudod, ha rendszeresen követed cikkeinket, mindig a természetes kiegészítőket részesítjük előnyben, amikor csak lehetséges. Ezért döntöttünk úgy, hogy kipróbáljuk a LaVita nevű étrend-kiegészítőt, amely azt állítja magáról, hogy átfogó és teljesen természetes multivitamin. Szóval milyen ez a kiegészítés? Versenyez-e a bevált termékekkel? Hogy tetszett nekünk, és mit gondolunk az áráról? Ezt és még sok mást is megtudhatsz a mai áttekintésből.

LaVita multivitamín
Oldhatóság
9.8/10
Ízlés
8.9/10
Összetevők
9.8/10
Ár
5.8/10
Csomag mérete
9.8/10
Általános értékelés
8.8
10 pontból 10 pont

Legjobb ár?

Először is, csak annyit tudok hozzátenni, hogy több hónapja tesztelem ezt a nem hagyományos kiegészítőt, hogy teljes mértékben kiértékeljem a hatását. De most térjünk rá a részletesebb értékelésre:

Szavakkal le nem írható összetevők

A LaVita egy tisztán természetes termék, amely több mint 70 aktív összetevőt kombinál. Ha mindet megemlítenénk, az egyértelműen túlzsúfolt és ezért felesleges lenne. Valószínűleg elég annyit tudni, hogy többnyire különböző gyümölcsökből és zöldségekből készült koncentrátumok, gyógynövénykivonatok, gyógynövényes olajok és nem utolsósorban zöld tea, aloe vera vagy például laktofermentált zöldséglevek.

Az én véleményem erről a készítményről természetesen nagyon pozitív, mert ennek köszönhetően minden tápanyagot pótolni fog, amire a szervezetének szüksége van. Egyesek azzal érvelhetnek, hogy a vitaminok és ásványi anyagok koncentrációja nem olyan magas, hogy ez a kiegészítés felvehesse a versenyt a szintetikus kiegészítőkkel, de én személy szerint úgy gondolom, hogy ha a gyártó még több gyógynövényt és egyéb összetevőt használna, akkor az anyagok negligálhatnák egymást, ami logikusan nem kívánatos. Emellett fontos megjegyezni, hogy a minőségi multivitaminok csak kiegészítik a változatos és kiegyensúlyozott étrendet, amely természetesen elegendő mennyiségű mikrotápanyagot tartalmaz.

Bár egyesek ezt a kijelentést elbizakodottnak találhatják, véleményem szerint a LaVita minden nehézség nélkül képes felvenni a versenyt a piacon kapható legjobb vitaminokkal. Nézze csak meg, hogy a felhasznált összetevők mennyire ellátják a szervezetet vitaminokkal, ásványi anyagokkal, fitonutriensekkel, aminosavakkal és egyéb enzimekkel. Egyetlen hasonló kiegészítő sem büszkélkedhet ezzel. Az összetevőkre egyáltalán nincs semmi panaszom.

LaVita - kompozíció
A készítményben igazán bőséges mennyiségű minőségi összetevőt talál
.

Csodálatos íz, amelyhez könnyen hozzá lehet szokni

Ha rendszeresen használ kapszulás multivitaminokat, ismeri a jellegzetes szagukat. A legtöbb esetben nem igazán lehet megítélni az ízét, de egyértelmű.hogy a multivitamin nem egy ízélmény az Ön számára. A LaVita végül is elsősorban gyümölcskoncentrátumokból áll, és ez tükröződik az ízében is.

Valójában, ha 100 ml vízben elkeverjük, a LaVita nagyon hihetően hasonlít a multivitaminlé, amit én magam is nagyon szerettem. A fűszernövények különböző sajátos ízei csak a végén érzékelhetők, és akkor is csak nagyon enyhén. Nem túlságosan édesített, könnyen feloldódik, ha vízzel felöntjük, és nagyon jó íze van, így egy idő után alig várja majd a reggeli adagot, ahogy én is.

LaVita - csodálatos íz
Elkészítése után a LaVita nemcsak ízében, hanem színében is hasonlít egy multivitaminos gyümölcsléhez
.

Határozottan az egyik legdrágább kiegészítők a piacon

Amikor teszteltük a kiegészítőket a rangsorunkhoz a legjobb multivitamin-kiegészítőkMég a NexGen Pro, amely az összesített győztes volt, is jelentősen olcsóbb. A NexGen Pro egy adagja 300 Ft-ba kerül, míg a LaVita napi egy adagjáért 430 Ft-t kell fizetnie, és az 50 adagot tartalmazó teljes csomagért 21670 Ft-t kell fizetnie. Még ha figyelembe vesszük is a nagyon összetett összetételt és a sok nagyszerű anyagot, amelyek mindenképpen említésre méltóak, az ár-minőség arányt tekintve ez a kiegészítés nem olyan fényes.

Hol lehet megvásárolni a LaVita legolcsóbban?

LaVita - a legdrágább kiegészítő a piacon
A LaVita egy kicsit többe kerülhet, mint a konkurens táplálékkiegészítők, de ez egy teljesen természetes termék, amely a tápanyagok valóban széles spektrumát
tartalmazza.

Mikor és hogyan szedtem a LaVita-t?

A LaVita hatóanyagainak rendkívüli koncentrációja miatt mindenképpen javaslom, hogy a szirupot 1:10 arányban hígítsuk vízzel, azaz 100 ml vízhez 10 ml szirupot adjunk. Nem hiszem, hogy ez feltétlenül szükséges, de én mindenképpen ízletesebbnek találom így a kiegészítést. Ha mindenképpen önmagában akarod meginni a szirupot, mindenképpen javaslom, hogy legalább vízzel öblítsd le.

A kiegészítés időzítését illetően pedig leginkább rajtad múlik, nekem a LaVita a reggeli rutinom része volt, és nem tudok betelni vele. Ha azonban például lefekvés előtt akarná bevenni, semmi különös nem történne.

LaVita - használat
A LaVita megfelelő szállításához mindenképpen javaslom, hogy vízzel mossa le.
Az
összeg azonban
csak rajtad múlik.

Végső értékelés

Valószínűleg a lehető legjobb kiegészítő sportolók és nem sportolók számára, akik bármilyen okból nem akarnak szintetikus kiegészítőket használni. Számíthat arra, hogy ez a kiegészítés egyszerűen tartalmaz mindent, amire szüksége van.és minden felhasznált összetevő a legmagasabb minőségű.

Ráadásul remek íze van, így nem kell kényszerítenie magát, hogy megigyon egy újabb adagot. Az egyetlen dolog, amit le kell nyelnie, az egyértelműen a magasabb ár, mert 430 Ft napi adagonként valóban extrém. De ha megengedheti magának, a LaVita mindenképpen megéri, mert a felhasznált anyagok spektruma verhetetlen.

A piacon kapható legjobb multivitaminok összehasonlítása (VIDEÓ):

Miért bízhat bennünk?

Megbeszélés (0)

Önnek is van tapasztalata ezzel a termékkel kapcsolatban? Ossza meg őket saját véleményének megírásával.