Vilgain Creatine Creapure®: megbízható kreatin nagyszerű áron [felülvizsgálat]

Az erősportolók körében a kreatin a nagyon népszerű kiegészítők közé tartozik. Ez valójában nem meglepő, mivel számos pozitív hatása van mind az erőnléti teljesítményre, mind az edzés utáni regenerálódásra. Erről külön cikkünkben már szóltunk. Bár a kreatin nagyon népszerű, sokan, különösen a kevésbé tapasztaltak, nem igazán tudják, hogyan válasszák ki. Számtalan termék van a piacon, és nagyon gyakran csak a részletekben különböznek egymástól. Ezért úgy döntöttünk, hogy részletes áttekintést nyújtunk a Vilgain márkájú kreatinról, amely a legjobb kreatinok rangsorának élén áll.

A Vilgain Creatine Creapure® több okból is felkeltette a figyelmünket. A legfontosabb a kiváló ár/érték arány, ami rendkívül széles rétegek számára teszi ideális választássá. Ezért nagyon vártam a felülvizsgálatát, és elég nagy elvárásaim voltak. Mennyire voltam elégedett vele?

Vilgain Creatine Creapure®
Kategória: Egyéb
Ízlés
8.5/10
Oldhatóság
9.0/10
Emészthetőség
9.5/10
Összetevők
10.0/10
Ár
9.5/10
Általános értékelés
9.3
10 pontból 10 pont

A Vilgain Creatine Creapure® legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat

A Vilgain márkájú termékek (amelyeket korábban Aktin márkanév alatt értékesítettek) egyre népszerűbbek a nagyközönség körében. A klasszikus táplálékkiegészítők, mint a fehérje, a kreatin vagy a magnézium mellett a márka számos egészséges élelmiszert és főzési alapanyagot is kínál. A Vilgain termékcsaládban ezért például alacsony kalóriatartalmú ketchupot, pizzatésztát vagy tönkölybúzából készült tésztát talál.

Abszolút tiszta összetevők

Az összetevők elemzése általában az egész cikk legnagyobb részét teszi ki a véleményünkben, de ez ma nem így lesz. A Vilgain Creatine Creapure® kizárólag tiszta kreatin-monohidrátot és a védett Creapure®-t tartalmaz. A vásárló számára ez garanciát jelent a teljes termék maximális biztonságára, használhatóságára és tisztaságára. Minden kreatin, amely a piacon a legjobbak közé kíván tartozni, büszkélkedhet ezzel a védjeggyel. Ezenkívül itt nincsenek hozzáadott anyagok, ami természetesen nagy előny az összetétel értékelése szempontjából.

Ami magának a kreatinnak a formáját illeti, a gyártó egy jól bevált klasszikusra fogad. A kreatin-monohidrát a kreatin leghosszabb ideje kutatott és egyben a leginkább tesztelt formája az összes kreatin közül. Bár igaz, hogy ez a forma nem feltétlenül felel meg mindenkinek, az esetek túlnyomó többségében elégedett lesz vele. A fentiekből egyértelmű, hogy a Vilgain Creatine Creapure® összetételét A-val értékeljük.

A tippünk
Ha korábban már próbálta a kreatin-monohidrátot, de nem ízlett Önnek, próbálja ki a kreatint hidroklorid formájában. Ennek a formának az előnyeiről a Prom-IN Creatine HCl felülvizsgálatában olvashat.

Hogyan kell használni?

Ha van bármilyen tapasztalata a kreatin-monohidráttal, akkor valószínűleg tudja.tudja, hogy a legtöbb ilyen termék nem éppen a legjobban oldódó. A Vilgain Creatine Creapure® sem kivétel ebben a tekintetben. Az oldhatóság szempontjából azonban tényleg nem valami nagy csoda, tekintve, hogy hasonló problémával küzdött márNem hiszem, hogy ez nagy negatívumnak tekinthető. Az oldhatóságot természetesen befolyásolja a kreatin és a víz választott aránya.

Ami az adagolást illeti, a gyártó a klasszikus 5 grammot ajánlja. Ez ugyanaz az adagolás, amelyet a konkurens termékek gyártói is ajánlanak, így ebből a szempontból sem meglepő. A kérdés inkább az, hogy mivel keverjük össze a kreatint. Mivel ez egy gyakran megvitatott kérdés, egy egész cikket szenteltünk neki, melynek címe: Mivel keverjük a kreatint a maximális hatás érdekében, amelyre hivatkozom. A víz és egy másik ital közötti helyes választás is befolyásolja a végső ízt, ami szintén nem a legjobb az ízesítetlen kreatinok esetében.

Milyen tapasztalataink vannak a Vilgain kreatinnal kapcsolatban?

Ahogy a bevezetőben írtam, a kezdetektől fogva nagy elvárásaim voltak a kreatin kipróbálásával kapcsolatban. Örömmel mondhatom, hogy tényleg nem csalódtam. A fő ok természetesen a nagyszerű hatás és a jó emészthetőség. Személy szerint nem hiszem, hogy teljesen helyénvaló lenne, ha a saját tapasztalataim alapján általános következtetéseket vonnék le a termék működéséről. Ami nekem beválik, nem biztos, hogy mindenki másnak automatikusan beválik, és ezt nem szabad elfelejteni. De ha csak a magam nevében beszélek, biztosan nem panaszkodhatok a Vilgain Creatine Creapure® hatékonyságára, mind az erő, mind az edzés utáni helyreállítás tekintetében.

Ugyanakkor a termék nagyfokú emészthetőségét is ki kell emelni. Bizonyos esetekben előfordul, hogy az alacsonyabb minőségű kreatin valóban nem felel meg Önnek. Szerencsére nem ez volt a helyzet, és ismét elmondhatom, hogy ebben a tekintetben teljesen elégedett voltam. Tehát ha a Vilgain kreatinját a hatékonyság szempontjából összehasonlítanám a piacon lévő más termékekkel, akkor határozottan nagyon magasra helyezném.

Csodálatos ár/teljesítmény arány

Természetesen az ár is fontos tényező bármilyen termék vásárlásakor. A legtöbb minőségi étrend-kiegészítő hátránya, hogy túl sok pénzbe kerül, ami sok vásárlót elriaszt. A Vilgain kreatinja azonban bizonyíték arra, hogy kevés pénzért is sokat kaphat. Valójában nagyon jól jön ki az adagonkénti ár tekintetében, ugyanakkor megőrzi magas minőségét, amely könnyen megegyezik a legjobbakkal, amelyeket a verseny kínál. Az így kapott ár/minőség arány ezért igazán nagyszerű. Tekintettel arra, hogy a kreatin sok ember számára a második legfontosabb kiegészítő a fehérje után, úgy gondolom, hogy a legtöbb sportoló számára nagyszerű választás.

A Vilgain Creatine Creapure® legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat

Összefoglaló következtetés

A Vilgain kreatinja teljesen megnyert engem, és nehezen tudnám elrejteni az izgalmamat itt. Ez határozottan nem egy úttörő kiegészítő, amely valami újat kínál az ügyfélnek. Egyszerűen egy halhatatlan klasszikus, amelybe a gyártó igazán nagy energiát fektetett. A Vilgain Creatine Creapure® legnagyobb előnye az én szemszögemből nézve az a bizonyosság, hogy a legmagasabb minőségű termékhez juthat hozzá, amely megbízható hatást biztosít Önnek. Pontosan ezt várom egy olyan terméktől, amelynek a táplálékkiegészítésem ilyen fontos részét kell képeznie. Ugyanakkor az ára nagyon jó, ami tagadhatatlanul előnyös. Röviden, itt nincs okunk panaszra. És ez nem történik meg túl gyakran.

Minőségi kreatint keres, de ez a termék nem érdekli Önt? Nézze meg a piacon kapható legjobb kreatinok összehasonlítását, és válasszon néhány alternatíva közül.

Miért bízhat bennünk?

Megbeszélés (0)

Önnek is van tapasztalata ezzel a termékkel kapcsolatban? Ossza meg őket saját véleményének megírásával.