A legmagasabb minőségű és finom ízű juharszirup. Ideális hideg ételekhez. Hagyományosan palacsinták és palacsinták ízesítésére használják, de bárhol felhasználható, ahol sajátos ízt akarunk adni neki ...Bővebben
A legmagasabb minőségű és finom ízű juharszirup. Ideális hideg ételekhez. Hagyományosan palacsinták és palacsinták ízesítésére használják, de bárhol felhasználható, ahol sajátos ízt akarunk adni neki - reggeli zabkása, desszertek, italok....
Az A osztályú megjelölés a legmagasabb minőségű juharszirupot jelöli, amely lágyabb és valamivel könnyebb, mint a C osztályú juharszirup. Ez egy hagyományos kanadai termék. Ez a kanadai juharfából nyert koncentrált nedv. A szirupot úgy állítják elő, hogy lyukakat fúrnak az érett fákba, amelyeken keresztül a nedv a felfogó medencékbe folyik. A fák akár 250 évig is élhetnek, és 50-80 éves koruk között termelnek nedvet. Egy liter szirup előállításához 35-40 liter nedvre van szükség. A nyers nedv akár 97 % vizet is tartalmaz, amelyet aztán elpárologtatnak, hogy szirupot nyerjenek belőle. A biotermesztés során szigorúan ügyelnek arra, hogy a nedvet termelő juharfák érettek legyenek, és fejlődésüket ne zavarja a nedv palackozása.
A juharszirup legfeljebb körülbelül 5 % fruktózt, legfeljebb körülbelül 5 % glükózt és körülbelül 66 % szacharózt tartalmaz.
Tárolás. Felbontás után 10 °C alatti hőmérsékleten tárolja.