Grenade Black Ops: Hogyan működik a legendás zsírégető [felülvizsgálat]

A zsírégetők az egyik legvitatottabb téma az étrend-kiegészítők területén. Egyes sportolók nem engedhetik meg maguknak, míg mások kategorikusan elutasítják őket. Ráadásul azok az emberek, akiknek nincs sok tapasztalatuk az ilyen kiegészítőkkel kapcsolatban, általában csodás hatást várnak a zsírégetőktől, ami teljesen irreális. Ha tehát zsírégető vásárlásán gondolkodik, olvassa el cikkünket A zsírégetők valóban segíthetnek a fogyásban?Ha tisztában vagy azzal, hogyan (nem) működnek a zsírégetők, akkor itt az ideje, hogy elkezdj utánanézni, melyik az ideális számodra. Ma részletesen megnézzük a valaha volt leghíresebbet. Grenade Black Ops az egészen megérdemelten abszolút csúcs a piacunkon. Hogyan bizonyított nekünk? És tényleg megéri befektetni? Ezt és még sok mást is megtudhatsz a mai áttekintésből.

Grenade Black Ops
Kategória: Zsírégetők
Hatás
10.0/10
Minőség
10.0/10
Adagolás
9.0/10
Összetevők
10.0/10
Ár
8.0/10
Általános értékelés
9.4
10 pontból 10 pont

 

A Grenade Black Ops legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat

A Grenade márkát Csehországban szinte kizárólag a zsírégetőkkel hozzák összefüggésbe, de am repertoárban találhat fehérjeszeleteket, fehérjeturmixokat, energiaitalokat és még sok mást is. A márka termékeit elsősorban jellegzetes dizájnjukról ismerheti fel.

A páratlan összetevők

A minőségi égetők viszonylag nagy mennyiségű aktív összetevőt tartalmaznaktek, így ebben a felülvizsgálatban sajnos nincs időnk arra, hogy teljes részletességgel foglalkozzunk mindegyikükkel. Ezért először röviden bemutatjuk az egyes anyagokat, majd a legfontosabbakat részletesebben is megvizsgáljuk. Egy adag (2 kapszula) a következőket tartalmazza:

 • 275 mg mikrokapszulázott koffeint az edzéshez szükséges jó koncentrációért és a fáradtság késleltetéséért.
 • 275 mg taurin a jobb erőnlét és izomállóképesség érdekében
 • 250 mg cayenne bors az anyagcsere és a vérkeringés felgyorsításához
 • 220 mg kolin, amely emulgeálja a zsírokat és javítja a memóriát
 • 100 mg zöldtea-kivonat a megfelelő anyagcsere-funkciókért
 • 100 mg kakaófa kivonat a mentális jólétért és a jobb fizikai teljesítményért
 • 20 mg Aphanizomenon flos-aquae alga a fokozott szellemi és pszichés energia érdekében
 • 10 mg niacin (B3-vitamin ) a szénhidrátokból származó energia megfelelő felszabadulásáért
 • 5 mg piridoxin (B6-vitamin ) a megfelelő szénhidrát- és fehérje-anyagcseréhez
 • 5 mg BioPerine, egy bors kivonat a többi anyag 30-2000%-kal jobb felszívódása érdekében.
 • 20 mcg króm a megfelelő vércukorszint-szabályozáshoz

A Grenade Black Ops összesen 11 hatóanyagot tartalmaz, többet, mint a legtöbb konkurens termék. De a hatóanyagok puszta számánál is fontosabb, hogy az egyes összetevők tökéletesen működnek együtt. Magas beltartalmukat is értékelnünk kell. Ez különösen a koffeinre, a taurinra és a cayenne-i borsra vonatkozik, amelyeket a gyártó határozottan nem kímélt. Én személy szerint az anyagcserét támogató zöldtea-kivonat magas tartalmát is nagyra értékelem.

Grenade Black Ops felülvizsgálat
A Grenade Black Ops összetétele valóban verhetetlen.

Ne lépje túl az ajánlott adagot

Sok táplálékkiegészítő esetében lehetőség van arra, hogy az adagolást saját preferenciáihoz igazítsa, hogy a termék a legjobban működjön az Ön számára. Az égetők esetében azonban elengedhetetlen, hogy szigorúan kövesse a gyártó utasításait.Ez utóbbi szerint, ha még nincs tapasztalata a Black Ops égetővel, akkor kezdje napi egy tabletta szedésével. A 7 nap elteltével az ajánlott napi adag 2 kapszula, amelyből az elsőnekAz első kapszulát reggel, ébredés után, a másodikat pedig vagy ebéd előtt, vagy edzés előtt kell bevenni. A Black Ops szedése során fontos a megfelelő ivás fenntartása rendszert, mivel a nap folyamán meglehetősen nagy dózisú koffeint és egyéb stimulánsokat fog bevinni.

Ha a Black Ops szedése után rosszul érzi magát, konzultáljon orvosával, mielőtt újra bevenné. Az ajánlott dózis túllépése kapcsán (ami semmiképpen sem ajánlott), kérjük, engedje meg magának, hogym a zsírégető túladagolásáról szóló cikkünkre. Ebben részletesebben kitérünk arra, hogy milyen anyagokkal kell vigyázni, és milyen negatív hatásokat okozhat a túlzásba vitt használat.

Ne hagyja figyelmen kívül

Teljesen verhetetlen hatás

A Grenade Black Ops nem véletlenül került az első helyre a legjobb zsírégetők rangsorában .Hatása egyszerűen verhetetlen. Extrém löketre számíthatsz az edzésen és egy igazán hatalmas termogén hatásra. A Black Ops tökéletesen képes felpörgetni az anyagcserédet, így úgy izzadsz, mint még soha azelőtt az edzésen. Természetesen nem szabad elfelejtened, hogy a zsírégetők nem csodaszerek, amelyekkel egyik napról a másikra 10 kilótól megszabadulhatsz. A becsületes edzés elengedhetetlen, függetlenül attól, hogy milyen zsírégetőt használsz. De a Black Ops a jogi kiegészítőkkel elérhető maximális hatást kínálja.

Végezetül hadd említsem meg, hogy mint az összes többiegyéb kiegészítőkkel, az égetőkre is igaz, hogy mindegyikünkre kicsit másképp hatnak. Például egyesek nem érzik jól magukat a koffein vagy a taurin nagy dózisával. Ezért az elején jobb, ha csak egy kapszulát használ, és ha a Black Ops nem felel meg Önnek, próbáljon ki egy másik terméket.

Grenade Black Ops vélemények
A Grenade Black Ops nagyon jól működik az edzésben.

Érdemes többet fizetni a minőségért

A tökéletes összetétel és a még jobb hatás miatt valószínűleg senkit sem lep meg, hogy a Grenade Black Ops nem tartozik a legolcsóbb termékek közé a piacon. Ugyanakkor hozzá kell tenni, hogy bár egy kicsit többe kerül, az így kapott ár-minőség arány abszolút nagyszerű. Egy csomag összesen 50 napi adagot tartalmaz, ami nagyon szimpatikus. A konkurens termékekhez képest nem marad el ebben a tekintetben, és az ár-minőség arány tekintetében páratlan.

A Grenade Black Ops legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat

Végső értékelés

Ha minőségi zsírégetőt keres, amely páratlan teljesítményt nyújt, a Grenade Black Ops egyértelmű választás lehet. A nagyon intenzív formula miatt valószínűleg inkább a férfiaknak fog megfelelni, de ez semmiképpen sem jelenti azt, hogy nem felelhet meg a nőknek is. Bár ez inkább egy drágább rúgó, a tökéletes formula és a páratlan hatás miatt egyszerűen megéri befektetni.

Ha a Grenade Black Ops nem nyűgözte le, ne hagyja figyelmen kívül a legjobb zsírégetők összehasonlítását, amelyben garantáltan megtalálja a kedvencét.

Miért bízhat bennünk?

Megbeszélés (0)

Önnek is van tapasztalata ezzel a termékkel kapcsolatban? Ossza meg őket saját véleményének megírásával.