A SvětFitness.cz magazinról

ASvětFitness.cz egy online magazin, amely az erősportokkal és a testépítéssel, a megfelelő táplálkozással és nem utolsósorban a hasznos táplálékkiegészítőkkel foglalkozik. A kevés (ha nem az egyetlen) magazin egyikeként elmondhatjuk, hogy teljesen függetlenek vagyunk. Senki sem szponzorál minket, senki sem fizet nekünk azért, hogy teszteljük, majd reklámozzuk a kiegészítőiket, és más magazinok sem befolyásolnak minket. Ezért lehet 100%-ig biztos abban, hogy véleményeink és rangsoraink valóban a tapasztalatainkon alapulnak. Ha valami nem tetszik nekünk, felhívjuk rá a figyelmét.

Nem akarjuk, hogy pénzt pazaroljon diszfunkcionális kiegészítőkre, miközben elhanyagolja azokat, amelyeket valóban érdemes szedni. Ezért is írunk rendszeresen olyan cikkeket, amelyek oktatják Önt, ésés egy teljesen komoly perspektívát ad az edzés, a táplálkozás és a táplálékkiegészítés egyes aspektusairól. Természetesen nem csak az erőnléti edzésekről szerzett saját tapasztalatainkra, hanem a vonatkozó tudományos tanulmányokra is támaszkodunk.

Ki áll a weboldal mögött?

Michal Houfek (szerkesztő)

-

Testépítő versenyző, a SvětFitness.cz online magazin szerkesztője, a Cseh Köztársaság rendőrségének tagja. Ezek mind olyan szavak, amelyekkel leírhatnának engem. De leginkább testépítőnek tartom magam, a testépítés számomra egy életút, egy életálom.

14 éves korom óta edzek az edzőteremben, a kezdetek nagyon nehezek voltak, és sok mindent hallottam.Eleinte rosszul csináltam, magam készültem, magam ettem, és én találtam ki a saját edzéseimet is, mindezt hosszú évekig. Ahogy telt az idő, javítottam a táplálkozással, edzéssel és táplálékkiegészítéssel kapcsolatos ismereteimet, kipróbáltam, mi vált be nekem a legjobban, és folyamatosan új információkat találtam.

Egy nap azonban eljött a fordulópont, és teljes munkaidőben, teljes munkaidőben akartam testépítéssel foglalkozni, profi edzővel, profi irányítás alatt. 2018 őszén kezdtem el edzeni az első versenyeimre, és azonnal tudtam, hogy a testépítés lesz a szenvedélyem. Élveztem a mindennapos munkát, a szigorúan meghatározott edzéseket, amiket az embernek a teljes kudarcig, hogy soha ne lazsálj, és mindent 100%-ban kövess, egyszóval, hogy napi 24 órát szentelj neki.

Ha nem vagyok az edzőteremben, akkor folyamatosan tanulmányozom a különböző edzésmódszereket, a megfelelő egészséges táplálkozást vagy a minőségi táplálékkiegészítést.Örülök, hogy most már átadhatom tapasztalataimat Önöknek, az olvasóknak, cikkeim és szakértői véleményeim révén.

Radim Kostura (szerkesztő)

-

Alapvetően egész életemben tisztában voltam a testépítéssel és a súlyzós edzéssel. Apám nagy testépítő rajongó. Amikor kicsi voltam, mindig elvitt magával az edzőterembe, és még egy kis edzőtermet is csinált a pincéjében. Csak idő kérdése volt, hogy mikor kezdtem el érdeklődni a testépítés iránt.

De tíz évig aktívan részt vettem a taekwondóban. Csak 2015-ben döntöttem úgy, hogy abbahagyom a taekwondót és elkezdek teljes munkaidőben edzeni.Kezdetben mindent csak apám, majd az idősebb bátyám szerint csináltam, aki jelenleg is erőnléti triatlonozik. Fokozatosan azonban elkezdtem képezni magam az edzésmódszerek és az étrend terén.

Mondhatni, függőséggé vált, és ma már el sem tudom képzelni az életemet edzés nélkül. Élvezem az életmódot, legyen szó egy bizonyos étrend követéséről vagy intenzív edzésről. Mindig próbálok fejlődni és képezni magam ezen a területen. Nincsenek versenyzői ambícióim, csak azért csinálom, mert élvezem. Csak folyamatosan fejlődni akarok, jobban akarom csinálni, és tovább akarom hajtani magam, mind az edzésben, mind az étrendben.

Ugyanakkorapámhoz hasonlóan én is nagy testépítő rajongó vagyok. Folyamatosan követem a profi testépítők felkészülését és képzését, a különböző versenyeket. Nagyon érdekel a sportág története és fejlődése is.

Katya Dobesova (szerkesztő)

Szia! A nevem Katya, és már valamivel több mint 6 éve edzek.
15 éves koromban kezdtem el edzeni, mert nagyon vékony és gyenge voltam, és ezen változtatni akartam.

Az edzőteremben való indulás valószínűleg olyan volt, mint minden más lányé. A felsőtest edzések nem jelentettek nekem semmit, és egyetlen edzésből sem hiányoztak a guggolások. Fokozatosan beleszerettema vasalóba, és ezzel együtt nőtt az érdeklődésem a további tanulás iránt. Később jött a diéta, az átgondoltabb edzések és a hozzáállás, és nos, a döntés, hogy versenyezni fogok, 18 éves koromban született meg.
Az első szezonom minden várakozásomat felülmúlta, minden indulásnál érmeket szereztem, és néhány első helyezést. Ez csak beindította a motoromat, hogy tovább haladjak a testépítés és a súlyemelés irányába.

2021-ben sikeresen elvégeztem a Fitness Institute fitneszoktatói tanfolyamát, és elkezdtem személyi és online edzőként dolgozni. Főleg hölgyekkel dolgozom, és igyekszem átadni a gyakorlaton és az oktatáson alapuló tudásomat.hogy az edzés és az együttműködésünk kezdetétől fogva a lehető legtöbbet hozhassák ki az erőfeszítéseikből. Gyakorlatomat elsősorban a hipertrófiás edzésre és az izomnövekedésre összpontosítom.

Úgy gondolom, hogy a testépítés és minden, ami ezzel kapcsolatos, egy olyan dolog, amit az ember felfedez...egész életedben, és mindig van valami új, amit megtanulhatsz. Ez az, amit szeretek benne, és ez az, ami előre visz. Követhetsz engem az Instagramon.

Mirek Dvořák (főszerkesztő)

-
Szia! Mirek vagyok, és egy kis szünetet leszámítva szinte a kezdetektől fogva a World of Fitnessnél dolgozom. De ezt megelőzte néhány év, amikor csak az edzőteremben éltem, deadlifteltem és erőemeltem, versenyekre jártam, és nyertem néhány érmet. Valószínűleg a WUAP-szövetségben elért országos rekordot értékelem a legjobban. De az edzés mellett az ételek és a táplálékkiegészítők is érdekeltek, szerettem élvezni a szabadidőmet.Szabadidőmben különböző kutatásokat és szakmai könyveket olvastam, hogy minél többet tudjak.

Aztán amikor lehetőséget kaptam arra, hogy beszéljek és írjak arról, amit a tudomány mondott, és amit magamon kipróbáltam, egy pillanatig sem haboztam. Így indítottuk el a World Fitness-t, az egyik leglátogatottabbés - merjük azt mondani - az iparág legrelevánsabb médiája. És bár manapság már teljesen máshogyan állítom fel a prioritásaimat, a World Fitness még mindig a szívem vágya. Az edzés mellett szeretek kirándulni a hegyekben, focizni a barátaimmal, és igyekszem minél átfogóbb testmozgást végezni.

Mirek a SvětFitness YouTube csatornánkon is megtalálható.

Jaroslav Janicek

-

Online vállalkozó vagyok, aki aktívan edz, fallabdázik (ha Brno-ból vagy, akkor adunk neked egy meccset). Aktívan részt veszek a World of Fitness-ben, és szeretném a legnagyobb és legjobb fitneszinformációs forrássá fejleszteni a Cseh Köztársaságban és az SK-ban.

A World of Fitness mellett részt veszek az 5nej.cz és a ChciBýtLepší.cz értékelő portálban, társ-tulajdonos vagyok az AffilBox alkalmazásban és a Děkovačka alkalmazásban.

Ha érdekli a portálunkkal való együttműködés, bátran vegye fel velem a kapcsolatot a kapcsolattartási e-mail címen.