Extrifit V52 Vita Complex Forte - Multivitamin rossz hatású (Vélemények)

Amikor elkezdtünk azon gondolkodni, hogy milyen multivitaminokat válasszunk a rangsorunkhoz, az Extrifit V52 volt a kézenfekvő választás. Az Extrifit a piac egyik meghatározó szereplője, amely már számos nagyon jó minőségű terméket gyártott. Amikor először került a kezembe a multivitaminjuk, tele voltam várakozással.

Sajnos ezek a várakozások elszálltak, amint elolvastam az összetevőket a csomagolás hátulján. Mi nem tetszett konkrétan? Mi a véleményem erről a termékről? Ajánlanám-e egyáltalán másoknak? Ezt és még sok mást is megtudhatsz az alábbiakban.

Extrifit V 52 Vita Complex Forte
Összetevők
6.5/10
A nyersanyagok minősége
6.0/10
Hatékonyság
7.5/10
Ár
8.5/10
Használhatóság
6.8/10
Általános értékelés
7.1
10 pontból 10 pont

A Extrifit V52 legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat

Tekintettel a táplálékkiegészítők piacán folyó hatalmas versenyre, érthető, hogy a gyártók nemés gyakran próbálnak valami újjal előállni, hogy lenyűgözzék ügyfeleiket. Ebben az esetben az Extrifit elsősorban a legnagyobb számú hatóanyagot célozta meg. Sajnos itt is érvényes az a szabály, hogy a minőség fontosabb, mint a mennyiség, és a V52-ből hiányzik a minőség.

Itt mindent megtalál, amire szüksége van. De...

Ennek a vitaminnak minden egyes tablettájában 52 anyagot talál, ami legalábbis a cseh piacon az egyik legkiterjedtebb készítmény, amellyel szerkesztőségünkben találkoztunk. Kétségtelen előnye a nagyszámú adaptogén és enzim tartalma, amelyet csak kevés konkurens termék tartalmaz. A legjelentősebb hatóanyagok egy tablettában a következők:

  • 125 mcg jód, amely létfontosságú a pajzsmirigy megfelelő működéséhez.
  • 10 mg L-karnitin, amely fontos szerepet játszik a tárolt zsír energiává alakításában.
  • 14,3 mg ginzeng, amely segít megelőzni a stresszt, miközben támogatja a megfelelő agyműködést.
  • 35 mg inozitol
  • 1 mg A-vitamin

De amikor egyes anyagok minőségéről vagy a mennyiségéről van szó, akkor a dicsérő szavak már nem helyénvalóak. A magnézium itt oxid formájában található, amely bár a legolcsóbb, érthető módon a legalacsonyabb minőségű is. Más elemek, mint például a D3-vitamin, olyan kis mennyiségben vannak jelen , hogy az egyetlenm előnye, hogy jelenlétük a termékben növeli az anyagok teljes mennyiségét. Összességében az összetétel azt a benyomást kelti, hogy a gyártó nem fektetett nagy hangsúlyt a minőségre, csak a mennyiséget próbálta előtérbe helyezni.

Extrifit V 52 - összetétel
Minden fontos anyag jelen van a készítményben, de a mennyiség egyes esetekben nem elegendő
.
TIPPÜNK!
A minőségi vitaminok és ásványi anyagok elengedhetetlenek a kemény edzés utáni megfelelő regenerálódáshoz. A regeneráció témájának egy egész cikket szenteltünk, amelyben megtudhatja, milyen más módon lehet támogatni a regenerációt.

Mikor és hogyan kell szedni a V52-t?

A V52 adagolása nagyon egyszerű. Egy napi adag mindössze egy tablettából áll, amelyet a legjobb étkezés közben elfogyasztani, és természetesen ne feledje, hogy bő vízzel öblítse le. Az ajánlott adagolás mellett egy csomag 2 hónapig elegendő.

Extrifit V 52 - használat
Mind az 52 anyag egyetlen tablettában van elrejtve. Már ez a tény is arra utal, hogy ezeknek az anyagoknak a felszívódása nem lesz túl hatékony
.

Az ár megfelel a minőségnek?

Az 52-es árával az olcsóbb multivitaminok közé tartozik. Egy napi adag 120 Ft-ba kerül, ami nagyon jó ár. A legtöbb más vitaminkiegészítőhöz képest ebben az árkategóriában ez egy nagyon jó minőségű termék.

Az árát tekintve különösen alkalmas a diákok vagy a sportolók számára, akik inkább szabadidős céllal mozognak. Azoknak, akik aktívabb sportot űznek, érdemes megfontolniuk egy jobb minőségű, koncentráltabb formulájú étrend-kiegészítő megvásárlását.

A Extrifit V52 legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat
Extrifit V 52 - ár és minőség
Az Extrifit V 52 nagyon jó árú, amit különösen a diákok értékelhetnek
.

Érezni fogok bármilyen különbséget a V52 szedése során?

Az ilyen típusú kiegészítők hatékonysága erősen szubjektív, így mindenkire kissé eltérő hatással lehet. Az én szemszögemből nézve azonban a V52 nem túl hatékony.

Igaz, hogy pozitív változásokat éreztem ahhoz képest, mint amikor nem szedtem semmilyen multivitamint, de a konkurens termékekhez képest a hatás sokkal kisebb volt . Még ha naponta 52 anyagot is juttatsz magadba, a rossz minőségük és alacsony tartalmuk miatt szinte semmilyen hatásuk nincs. A végén tehát még mindig be kell vennie néhány szubesszenciális összetevőt (példáulmagnézium és cink) teljesen különállóan.

Extrifit V 52 - a különbséget kihasználva
Számos olyan termék van a piacon, amely sokkal jobb hatást nyújt, mint a V 52
.
A mi tippünk!
Ha úgy találta, hogy az Extrifit V52 nem megfelelő az Ön számára, tekintse meg a legjobb multivitaminok rangsorát.az idei évre, ahol alaposan megvizsgáltuk a különböző alternatívákat, amelyek közül a szabadidős és a tapasztalt sportolók egyaránt választhatnak.

A végső értékelés

Bár kezdettől fogva elég optimista voltam ezzel a multivitaminnal kapcsolatban, miután közelebbről megnéztem az összetevőket... és a termék hatékonysága alapján arra a következtetésre kell jutnom, hogy a V 52 nem az egyik legsikeresebb termék, amelyet az Extrifit kínál. De ahogy az életben is előfordul, semmi sem fekete-fehér. Nem azt mondom, hogy a V52 nem találja meg a rajongóit. Megismétlem, hogy az árkategóriájában ez egy meglehetősen jó kiegészítő.

Ha nincs szükséged a legmagasabb minőségű formulára, mert nem edzel sokat. gyakran, vagy egyszerűen csak több szabadidősportot űz, a V52 jó választás lehet. Azonban egy olyan személy, aki többet gyakorol és gondoskodik egy minőségi képletről, amelybenvalószínűleg csalódott lenne a termékben.

Ez mind a mi oldalunkról. Nyugodtan írja meg véleményét erről a kiegészítésről a hozzászólásokban, vagy forduljon hozzánk bármilyen kérdéssel.

A piacon kapható legjobb multivitaminok összehasonlítása (VIDEÓ):

Miért bízhat bennünk?

Megbeszélés (0)

Önnek is van tapasztalata ezzel a termékkel kapcsolatban? Ossza meg őket saját véleményének megírásával.