A legjobb kiegészítők spirulinával: Spirulina: Összehasonlítás és rangsorolás az évre 2024

A spirulina mostanában nagy divat. Ez a vízi cianobaktérium meglepően sokféle egészségügyi előnyt kínál. és egyre népszerűbb a sportolók és a nem sportolók körében egyaránt. Nem csoda - a spirulina nagy arányban tartalmaz fehérjéket, ásványi anyagokat, vitaminokat és egyéb tápanyagokat, amelyek pozitív hatással vannak szervezetünk egészségére. Ezért mai rangsorunkban a piacon fellelhető legjobb spirulina-kiegészítőket rangsoroltuk. Mindenekelőtt a termék minőségét és tisztaságát néztük, és nem hagytuk ki, hogy mennyire átlátható a a gyártó az összetevőket illetően, és természetesen figyelembe vettük a napi adagonkénti árat is. Mely termékek teljesítettek a legjobban?

9 legjobb kiegészítők spirulina

Rangsorolás Kép Termék Főbb előnyök Ár Információ
1. BrainMax Pure Spirulina Tablets BIO BrainMax Pure Spirulina Tablets BIO

Spirulina tabletta formájában 1000 tablettás csomagolás Egy csomag 500 napi adagot tartalmaz.

2. MedPharma BIO Spirulina MedPharma BIO Spirulina

Spirulina tabletta formájában 900 tablettás csomag Egy csomag 180 napi adagot tartalmaz.

3. GreenFood Spirulina GreenFood Spirulina

Spirulina kapszula formájában 90 kapszulát tartalmazó csomag Egy csomag 45 napi adagot tartalmaz.

4. BrainMax Pure Spirulina prášek BrainMax Pure Spirulina prášek

Spirulina por alakban Csomagolási méret 250 g Egy csomag kb. 50 napi adagot tartalmaz.

5. Revix Spirulina 90 kapslí Revix Spirulina 90 kapslí

Spirulina kapszula formájában 90 tablettás csomag Egy csomag 22 napi adagot tartalmaz.

6. Nutrisslim Spirulina Powder BIO Nutrisslim Spirulina Powder BIO

Spirulina por alakban 100 g-os kiszerelésben Egy csomag kb. 20 napi adagot tartalmaz.

7. Ekolife Natura Algae Spirulina Organic Ekolife Natura Algae Spirulina Organic

Spirulina tabletta formájában 240 tablettás csomag Egy csomag 20 napi adagot tartalmaz.

8. Nutrisslim Detox Supermix Nutrisslim Detox Supermix

Spirulina por alakban Csomagolási méret 125 g Egy csomag 25 napi adagot tartalmaz.

9. Purasana Spirulina Raw Powder Purasana Spirulina Raw Powder

Spirulina por alakban Csomagolási méret 200 g Egy csomag 25 napi adagot tartalmaz.

A legjobb spirulinás étrend-kiegészítők részletes elemzése

1. BrainMax Pure Spirulina Tablets BIO

BrainMax Pure Spirulina Tablets BIO

A spirulinát tartalmazó étrend-kiegészítők közül a BrainMax Pure Spirulina BIO tabletta formájában a legjobban teljesített. Legnagyobb előnye a napi adagra vetített rendkívül alacsony ár, mivel egy csomag 1000 tablettát tartalmaz. Természetesen a tiszta összetétel mentes a felesleges adalékanyagoktól, ezért az így kapott ár/érték arány abszolút tökéletes.

Előnyök:

 • Egyszerű és praktikus adagolás
 • Nagyon alacsony ár
 • Tiszta összetétel felesleges adalékanyagok nélkül
 • Egy csomag igazán hosszú ideig kitart

A gyártóról:
A BrainMax egy cseh étrend-kiegészítő márka, amely a tiszta sportkiegészítők mellett a következőkre összpontosítA vállalat elsősorban az agyműködést, koncentrációt, termelékenységet stb. támogató termékekre összpontosít. A BrainMax termékeket nagyon magas minőség és átgondolt összetétel jellemzi, aminek köszönhetően nagyon jó hírnevet élveznek a vásárlók körében. A gyártó repertoárjában megtalálhatóak az olyan klasszikus kiegészítők, mint a tejsavófehérje vagy az edzés előtti kickerek, de különböző vitaminok vagy egészséges élelmiszerek is. A BrainMax márkával kapcsolatos tapasztalatainkat már megosztottuk Önnel, például a BrainMax 2.1 Neurohacker értékelésében vagy a legjobb CBD olajok rangsorában.

Összetevők és ajánlott adagolás:

 • A termék kizárólag tiszta spirulinát tartalmaz bio minőségben.

Összetételét tekintve ebben az esetben tényleg nincs mit értékelnünk. A csomag csak tiszta spirulinát tartalmaz, ami természetesen a lehető legjobb megoldás. A gyártó az ajánlott napi adagot napi 1-2 tablettában adja meg. Ebben az esetben egy csomag hihetetlen 500 (vagy akár 1000) adagot tartalmaz, ami valóban nagyon szokatlan az étrend-kiegészítők között. Meg kell azonban jegyezni, hogy az említett tabletták meglehetősen kicsik, és így a napi adag ilyen esetben nem lesz nagyon nagy. A legtöbb versenytárs sokkal nagyobb mennyiséget tüntet fel ajánlott adagként, ami ami miatt ennek a terméknek az ára sokkal jobb, mint az összes többié. Személy szerint azt javasolnám, hogy növelje egy kicsit az adagot.

Végső értékelés:
A Spirulina tabletta formájában a BrainMax márkától egy igazán kiváló minősítést vesz el tőlünk, mivel alapvetően nem találtunk rajta hibát. Összetételét tekintve nincs benne semmi kivetnivaló, és árát tekintve is nagyon jól teljesít. Még akkor is, ha úgy dönt, hogy egy kicsit megnöveli az adagot, az így kapott adagonkénti ár olcsóbb lesz, mint a konkurens termékeké.

Bolt
Ár-összehasonlítás
Link
Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.
Próbálja meg összehasonlítani az árakat a Heureka.cz-n.

2. MedPharma BIO Spirulina

MedPharma BIO Spirulina

A MedPharma márka úgy döntött, hogy a spirulina tabletta formájában is fogadni fog. A MedPharma BIO Spirulina egy nagyon szimpatikus helyezést és egy egyértelműen pozitív értékelést visz el az összehasonlításunkból. Ismét különösen lenyűgözött minket az alacsony ár és a magas minőség kombinációja. Ami a negatívumokat illeti, meg kell említenünk, hogy naponta viszonylag sok tablettát kell lenyelni.

Előnyök:

 • Teljesen tiszta összetétel adalékanyagok nélkül
 • Alacsony ár napi adagonként
 • A csomag akár 900 tablettát is tartalmaz
 • Szerves minőség

Hátrányok:

 • Az ajánlott napi adag összesen 15 tabletta.

A gyártóról:
A cseh MedPharma márka az egyik úttörő az étrend-kiegészítők területén hazánkban. Már 2000 óta van a piacon. A vállalat az emberi egészséget támogató termékeket nagyon kedvező áron gyártja és értékesíti, ami az egyik oka annak, hogy ilyen hosszú időn keresztül sikerült megőriznie releváns pozícióját a piacon. A MedPharma márka sajátossága, hogy termékeivel nagyon gyakran találkozhatunk a gyógyszertárakban. Ezenkívül a próbatételeinkben is nagyon gyakran találkozhat velük. Ilyen például a legjobb probiotikumok rangsora vagy a legjobb antioxidánsok összehasonlítása.

Összetevők és ajánlott adagolás:

 • A termék kizárólag tiszta spirulinát tartalmaz bio minőségben.

Az összetevőket elnézve valószínűleg nem meglepő, hogy a termék csak tiszta spirulinát tartalmaz és semmi mást. Az adalékanyagok hiánya mindenképpen nagy előny, és ugyanez vonatkozik a BIO címkére is. Amit azonban egy kicsit kritizálnunk kell, az az ajánlott adagolás. A gyártó szerint egy napi adag 5 tabletta naponta háromszor. Ez 15 tablettát jelent, ami őszintén szólva elég sok. Mivel a tabletták kicsik, ez nyilván nem katasztrófa, de azért elvárnánk, hogyha a gyártó egyszerűen nagyobb méretűvé tenné a tablettákat a vásárlók kényelme érdekében.

Végső értékelés:
A MedPharma BIO Spirulina kiváló ár-érték arányt kínál, mivel ez egy teljesen tiszta, adalékanyagok nélküli termék, amelyért lényegében minimális árat fizet. Hátrányosnak tartjuk a már említett adagolást, de ez nem baj. Egy extra csomag két teljes hónapig tart, ami igazán tisztességes. Végső soron a MedPharma spirulináját nagyon tudjuk ajánlani.

Bolt
Ár-összehasonlítás
Link
Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.
Próbálja meg összehasonlítani az árakat a Heureka.cz-n.

3. GreenFood Spirulina

GreenFood Spirulina

A következő a listánkon a GreenFood márkájú spirulina. Legnagyobb előnyei közé tartozik a magas minőség, a tiszta összetétel és a viszonylag alacsony ár. Ez egy kapszula formájú termék, ami nagyon kényelmes használatot és könnyű adagolást hoz magával.

Advantages:

 • Alacsony ár
 • Kiváló minőségű összetétel hozzáadott anyagok nélkül
 • Könnyű adagolás
 • Gondtalan használat

Hátrányok:

 • Egy csomag a versenytársakhoz képest meglehetősen rövid ideig tart.

A gyártóról:
A GreenFood egy másik cseh vállalat, amely több mint 25 éve van jelen a sporttáplálékok piacán. A cég legnagyobb prioritása, hogy minőségi, organikus alapanyagokat használjon, így termékeikben nem találsz tartósítószereket, hozzáadott cukrot, nem megfelelő színezéket stb. A GreenFood márkával kapcsolatos tapasztalatainkat megosztottuk már például alegjobb alvásjavító étrend-kiegészítőkvagy a legjobb l-karnitin-kiegészítők összehasonlításában.

Összetevők és ajánlott adagolás:

 • A termék kizárólag tiszta spirulinát tartalmaz

Ismét tiszta spirulinával van dolgunk, adalékanyagok nélkül. A kapszulák növényi anyagból készülnek, így vegánok számára is alkalmasak. A gyártó napi 2 kapszula adagolását ajánlja, ami nem jelent problémát. Így az adagolás nagyon egyszerű, és nem kell feleslegesen sok kapszulát lenyelni (mint a MedPharma márka esetében). Az egyetlen lehetséges hátránya, hogy egy csomag körülbelül 45 napig tart. Ez persze nem rövid idő, de néhány konkurens termékkel összehasonlítvatermékekhez képest, amelyek akár fél évig is eltarthatnak, ez egy kisebb hátrány.

Végső értékelés:
A GreenFood Spirulina nagyon kellemesen meglepett minket, és kiváló minősítést visz el tőlünk. Itt nem találtunk nagyobb negatívumokat, minden megjegyzésünk csak apró részletekre vonatkozik. Árban nagyon jól jön ki a termék, bár igaz, hogy a korábbi termékek egy adagra vetítve kicsit olcsóbban jöttek ki. Mégis, az ár/minőség arány teljesen kiváló.

Bolt
Ár-összehasonlítás
Link
Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.
Próbálja meg összehasonlítani az árakat a Heureka.cz-n.

4. BrainMax Pure Spirulina prášek

BrainMax Pure Spirulina prášek

A BrainMax márkájú spirulina por formájában nemcsak a nagyon jó minősége, hanem az ára miatt is tetszett nekünk. Bár egy kicsit drágább, mint a korábbi termékek, összehasonlítva a más por alakú termékekhez képest messze a legolcsóbb. Ezáltal remek választás mindazok számára, akik spirulinát szeretnének hozzáadni a turmixukhoz vagy a reggeli gabonapelyheikhez.

Előnyök:

 • Nagyon jó ár
 • Organikus minőség
 • Széleskörű felhasználási lehetőségek
 • Egy csomag majdnem két hónapig tart

Hátrányok:

 • Por alakban nem biztos, hogy mindenkinek megfelel

Összetevők és ajánlott adagolás:

 • A termék kizárólag tiszta, bio minőségű spirulinát tartalmaz.

Nem meglepő, hogy a BrainMax márka egy nagyon jó minőségű, adalékanyagok nélküli spirulinát dobott piacra, ráadásul BIO címkével. A por formája lehetővé teszi a vásárló számára, hogy az adagolást teljesen saját maga szerint állítsa be. A gyártó napi 1-2 teáskanálnyi mennyiséget javasol, ami körülbelül 5-10 grammnak felel meg. Az adagolástól függően egy csomag kb. 25 (a két teáskanál) és 50 (egy teáskanál) nap között. Természetesen a felhasználási lehetőségek korlátlanok, így a spirulinát gyakorlatilag bármilyen ételhez hozzáadhatja. A kesernyés íze miatt azonban nem ajánlom a szedését önmagában.

Végső értékelés:
A BrainMax Pure Spirulina egy kiváló minőségű, adalékanyagok nélküli por, amelynek köszönhetően bármelyik étkezését gazdagíthatja a következőkkelEgy jó adag fehérjével, vitaminokkal és ásványi anyagokkal egyszerűen egy-két teáskanálnyi adag hozzáadásával. De ezzel az előnnyel együtt jár egy hátrány is. A spirulinát mindig hozzá kell adnod az ételedhez, ami egyszerűen nem biztos, hogy mindenkinek megfelel. Ha tehát inkább gyorsan és egyszerűen szeretné bevenni, a kapszulák vagy tabletták megfelelőbbek lehetnek az Ön számára. Árát tekintve ez a termék körülbelül harmadannyiba kerül, mint más por alakú termékek, ami valóban hatalmas árkülönbség.

Bolt
Ár-összehasonlítás
Link
Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.
Próbálja meg összehasonlítani az árakat a Heureka.cz-n.

5. Revix Spirulina 90 kapslí

Revix Spirulina 90 kapslí

A MaxxWin márka által támogatott Revix termékcsalád spirulinája szintén nagyon jó minősítést kapott tőlünk. Spirulinája kapszula formájában kerül forgalomba, ami könnyű használatot és egyszerű adagolást jelent a vásárlók számára. A Revix spirulina nem tartalmaz adalékanyagokat, és átlátszó növényi kapszulába van csomagolva.

Előnyök:

 • Kényelmes ár
 • Könnyű és kényelmes adagolás
 • Vegánok számára is alkalmas
 • Adalékanyagmentes

Hátrányok:

 • Kicsi kiszerelés, amely nem tart túl sokáig

A gyártóról:
Bár a névből nem derül ki, a Revix valójában nem egy márkanév, hanem csak a MaxxWin márka által gyártott étrend-kiegészítő termékcsalád. Ez a cseh sportkiegészítő gyártó 2011 óta van jelen a piacon, és a következőkkel tűnik kiA vállalat különösen arról híres, hogy minden termékét Csehországban gyártja. A Revix termékcsalád az egészségre, a szépségre és az életminőségre összpontosít. A kiváló minőségű spirulina mellett omega 3 zsírsavakat, árpát, különböző zabpelyhet, chlorellát stb. tartalmaz. A MaxxWin márkával már találkozhatott a legjobb B-vitaminokat összehasonlító vagy a legjobb klorellát tartalmazó étrend-kiegészítők rangsorában.

Összetevők és ajánlott adagolás:

 • A termék kizárólag tiszta spirulinát tartalmaz

Az átlátszó növényi kapszulában kizárólag tiszta spirulina található, amelyben nem találunk hozzáadott adalékanyagokat sem. Az ajánlott napi adag a gyártó szerint összesen 4 kapszula. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy egy csomag 22 napig elegendő, ami őszintén szólva tényleg nem sok. Háromhetente új csomagot vásárolni nem éppen ideális, főleg, hogy a konkurensek a konkurens gyártók sokkal nagyobb kiszerelésben kínálják a spirulinát, amely összehasonlíthatatlanul hosszabb ideig tart. Másrészről viszont elmondható, hogy egy csomag így nagyon olcsó.

Végső értékelés:
Ha minőségi spirulinát keres elfogadható áron, a Revix biztosan nem fog csalódást okozni. Összetételét tekintve tényleg nincs itt semmi kifogásolnivaló, és az ár-minőség arány még mindig nagyon jó. A fent említett kis csomagolást nem számítva, itt alapvetően nincs mit kritizálni. Végső soron tehát a Revix Spirulina kiváló minősítést érdemel tőlünk.

Bolt
Ár-összehasonlítás
Link
Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.
Próbálja meg összehasonlítani az árakat a Heureka.cz-n.

6. Nutrisslim Spirulina Powder BIO

Nutrisslim Spirulina Powder BIO

A Nutrisslim Spirulina Powder BIO egy másik megfelelő alternatíva mindazok számára, akik minőségi spirulinát keresnek a következő formában por formájában, amelyet hozzáadhat például kedvenc reggeli zabkásájához. Az összetevők között nincs más, mint tiszta spirulina, és a termék általános minőségét a BIO címke is bizonyítja.

Előnyök:

 • Kiváló minőségű összetevők hozzáadott anyagok nélkül
 • Univerzális felhasználás
 • Kiváló ásványi anyag-, vitamin- és egyéb tápanyagforrás

Hátrányok:

 • Magasabb ár

A gyártóról:
A Nutrisslim egy Szlovéniából származó márka, amely a szuperélelmiszerek gyártására és értékesítésére összpontosít. A vállalat büszke termékeinek magas minőségére, amit elsősorban azzal ér el, hogy kizárólag kis és becsületes termelőktől származó alapanyagokat választ. Emellett kerüli a felesleges és káros adalékanyagok használatát. Ennek eredményeként termékei BIO és RAW jelöléssel vannak ellátva, és már régóta a piac legmegbízhatóbb termékei közé tartoznak. A Nutrisslim márkával már találkozhatott például a legjobb kollagének összehasonlításában vagy a legjobb klorellát tartalmazó étrend-kiegészítők rangsorában.

Összetevők és ajánlott adagolás:

 • A termék kizárólag tiszta spirulinát tartalmaz bio minőségben.

Valószínűleg nem szükséges újra kiemelni, hogy a Nutrisslim Spirulina Powder BIO nem tartalmaz semmilyen adalékanyagot, és hogy kizárólag tiszta spirulinát tartalmaz a legmagasabb minőségben. Ami az adagolást illeti, a gyártó azt javasolja, hogy kezdetben körülbelül napi 3 g-ot vegyen be, és fokozatosan növelje ezt az adagot napi 5-10 g-ig. Ha ezeket az értékeket átlagoljuk, és kiszámoljuk, hogy egy adag kb. 5 g, akkor egy csomag kb. 20 napra elegendő, ami nem sok. Viszont ismétlem, a spirulinát bármilyen ételhez vagy turmixhoz hozzáadhatod, ami sokak számára elég jelentős előny.

Végső értékelés:
A Nutrisslim Spirulina Powder BIO egy kiváló minőségű termék, amely lehetővé teszi, hogy a spirulina egészségügyi előnyeit maximálisan kiaknázza. Csak adj egy-két teáskanálnyit a kedvenc turmixodhoz, fehérjéhez vagy akár a reggeli zabkásához. Meg kell azonban jegyezni, hogy ez a termék már a drágább termékek csoportjába tartozik és egy napi adag lényegesen többe kerül, mint az előző termékek.

Bolt
Ár-összehasonlítás
Link
Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.
Próbálja meg összehasonlítani az árakat a Heureka.cz-n.

7. Ekolife Natura Algae Spirulina Organic

Ekolife Natura Algae Spirulina Organic

Azok, akik a tabletta formájú táplálékkiegészítőket részesítik előnyben, azoknak is érdemes odafigyelniük az Ekolife Natura Algae Spirulina Organic termékére. Bár ez az egyik legdrágább termék a rangsorban, prémium minőséggel és a BIO címkével büszkélkedhet. A MedPharma spirulinához hasonlóan egy napi adag a gyártó utasításai szerint 12 tabletta, ami sok.

Előnyök:

 • A termék abszolút tisztasága
 • BIO címke
 • Kiváló forrása a fontos tápanyagoknak

Hátrányok:

 • Bonyolult adagolás

A gyártóról:
Az Ekolife Natura egy Szlovéniából származó vállalat, amelynek fő tevékenysége a liposzómás vitaminok és hasonló termékek értékesítése. Repertoárjában szuperélelmiszerek és prémium minőségű természetes termékek széles választéka szerepel. Találkozhattál velük például a legjobb kollagének rangsorában vagy a legjobb K-vitaminok összehasonlításában.

Összetevők és ajánlott adagolás:

 • A termék kizárólag tiszta spirulinát tartalmaz bio-minőségben.

Ahogy a bevezetőben említettük, a gyártó az ajánlott napi adagként összesen 12 tablettát ad meg 3 db 4 tablettás adagra osztva. Ez sokak számára elég nagy problémát jelenthet, mivel egy egész napi tabletta lenyelése egyszerűen nem olyan nagyszerű. Ráadásul így az egész csomag elég gyorsan elfogy, és 20 év múlva az ember újra bevásárolhat. Másrészt hozzá kell tenni, hogy ezzel a beállított adagolással valóban elegendő spirulinát veszünk be a nap folyamán, és így maximalizáljuk a pozitív egészségügyi hatását.

Végső értékelés:
A magas minőségért fizetni kell, ez nem újdonság. Az Ekolife Natura spirulina esetében azonban jóval többet kell fizetni. Ráadásul egy csomag még három teljes hétre sem elég, ami tényleg kevés. Ezért eléggé kérdéses, hogy mennyire éri meg megvenni ezt a terméket annak, aki elsősorban a lehető legjobb ár-érték arányt részesíti előnyben. Ha azonban nem bánja, hogy egy kicsit többet kell fizetnie az étrend-kiegészítőkért, akkor ez a termék érdekes választás lehet az Ön számára.

Bolt
Ár-összehasonlítás
Link
Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.
Próbálja meg összehasonlítani az árakat a Heureka.cz-n.

8. Nutrisslim Detox Supermix

Nutrisslim Detox Supermix

A Nutrisslim Detox Supermix egy kicsit más, mint a többi rangsorunk. Ez nem tiszta spirulina, hanem több, különböző egészségügyi előnyöket kínáló szuperélelmiszer kombinációja. A többi anyag jelenléte természetesen az árában is megmutatkozik, így ez az egyik drágább termék. Azonban mindenképpen érdekes lehet azok számára, akik szeretnének egy kicsit többet hozzáadni az étrendjükhöz.De nem akarják külön-külön megvásárolni az összeset.

Előnyök:

 • Átfogó formula, amely összesen 5 szuperélelmiszert tartalmaz
 • Organikus minőség
 • Nem tartalmaz adalékanyagokat

Hátrányok:

 • Magas ár

Összetevők és ajánlott adagolás (5 g termékre vonatkozó értékek):

 • 2,25 g bio fiatal búza
 • 1 g bio fiatal árpa
 • 0,75 g bio spirulina
 • 0,5 g bio chlorella
 • 0,5 g bio lucuma

Már első ránézésre is látszik, hogy a Nutrisslim Detox Supermix kevesebb spirulinát tartalmaz más termékekhez képest. Ez persze érthető, tekintve, hogy ezen kívül még 4 másik anyagot is tartalmaz. Azonban értékelnünk kell a választásukat, mivel ez egy igazán érdekes kombinációja a kiváló minőségűanyagok széles körű egészségügyi előnyöket kínáló kombinációja. A búzafű különösen gazdag rostokban és ásványi anyagokban, az árpafűAz árpafű és a chlorella értékes klorofillforrások, a lucuma pedig természetes édesítőszerként működik, nagyon alacsony glikémiás indexszel.

Végső értékelés:
Ha minőségi és átfogó terméket keres, amely nem csak spirulinát tartalmaz, a Nutrisslim Detox Supermix az Ön számára készült. Igazán magas minőségű, adalékanyagok nélküli formulával rendelkezik, melynek minden összetevője tökéletesen kiegészíti egymást. Azonban, ahogy a bevezetőben említettük, az ára egy napi adagnak elég magas, amit szintén figyelembe kell venni a vásárláskor.

Bolt
Ár-összehasonlítás
Link
Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.
Próbálja meg összehasonlítani az árakat a Heureka.cz-n.

9. Purasana Spirulina Raw Powder

Purasana Spirulina Raw Powder

Végül nem szabad megfeledkeznünk a belga Purasana márkájú Spirulina Raw Powderről sem. Főleg a kiváló minősége és az átlátható eredete miatt tetszett nekünk. Hátrányának tekintjük a magas árat, amely a rangsor első helyezettjeinek termékeihez képest valóban elég magas.

Előnyök:

 • Átlátható összetétel és a spirulina eredete
 • Kiváló minőségű termék felesleges adalékanyagok nélkül
 • Kiváló forrása a fontos tápanyagoknak

Hátrányok:

 • Magas ár

A gyártóról:
Bár a belga Purasana márkát 2010-ben alapították, gyökerei sokkal régebbre nyúlnak vissza. A cég alapítója, Raf De Jonckheere ugyanis már 1977-ben megnyitotta első természetes élelmiszerüzletét. A vállalat büszke a prémium minőségre, és kizárólag 100%-ban fenntartható alapanyagokat használ termékei előállításához. Termékeinek magas minőségi követelményeinek köszönhetően a Purasana márka számos tanúsítványt és védjegyet szerzett. A legjobb chlorella-kiegészítők összehasonlításában már találkozhatott termékeivel.

Összetevők és ajánlott adagolás:

 • A termék kizárólag tiszta spirulinát tartalmaz

A termék különlegessége, hogy a gyártó megemlíti azt az országot is, ahonnan a spirulina származik - konkrétan Mongóliából és Kínából. A napi adag 10 g por, ami azt jelenti, hogy egy csomag mindössze 20 napig elegendő. Természetesen a magas napi adag is hozzájárul a végső árhoz, ami őszintén szólva elég magas. Összetételét tekintve azonban tényleg nincs mit kifogásolnunk, és nagyon pozitívan kell értékelnünk.

Végső értékelés:
Ha minőségi spirulinát keres jó áron, akkor ez a termék biztosan nem a megfelelő választás az Ön számára. Egy napi adag igazán drága, és bár a gyártó érvelhet a termékük magas minőségével, a mennyiségeÁr/minőség aránya határozottan nem olyan jó, mint az összehasonlításunk élén álló termékeké. A Purasana Spirulina nyers por valóban az egyik legjobb minőségű termék a piacon, csak többet kell érte fizetni.

Bolt
Ár-összehasonlítás
Link
Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.
Próbálja meg összehasonlítani az árakat a Heureka.cz-n.
Cikk tartalma
A megtekintése
Rejtsd el

Források

 1. ZAHAROVA, Veronika. Spirulina - funkcionális élelmiszer [online]. Brno, 2018 [cit. 2023-02-16]. Elérhető: https://theses.cz/id/umrnms/. Bachelor szakdolgozat. Brünni Mendel Egyetem, Agrártudományi Kar. Szakdolgozat témavezetője prof. RNDr. Bořivoj Klejdus, Ph.D.
 2. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/32133854/
 3. https://cs.wikipedia.org/wiki/Spirulina

Miért bízhat bennünk?

Megbeszélés (0)

Kérdése van? Vagy csak a véleményét szeretné kifejteni? Küldjön nekünk egy megjegyzést.