MyProtein Active Women: minőségi multivitamin nőknek?

Mivel a multivitaminok jelenleg népszerűbbek a hivatásos és fitnesz sportolók körében, mint a mint valaha, ma már gyakorlatilag minden étrend-kiegészítő márka rendelkezik saját multivitaminnal. Ahhoz, hogy megkülönböztessék magukat a versenytársaktól, gyakran valami újjal, exkluzívval és eredetivel kell előállniuk.
A MyProtein márka ezért úgy döntött, hogy kifejezetten férfiak és nők számára talál ki multivitaminokat. Ebben a felülvizsgálatban közelebbről megvizsgáljuk a nők számára tervezett Active Women varázslatos nevű terméket. Szóval, mit gondolsz? Szükséges egyáltalán így felosztani a kiegészítőket? És megéri befektetni ebbe a multivitaminba? Ha ezek a kérdések foglalkoztatják, ne hagyja abba az olvasást, mert ebben az áttekintésben megtalálja a válaszokat.

MyProtein Active Women
A nyersanyagok minősége
5.5/10
Adagolás
9.0/10
Csomag mérete
9.0/10
Összetevők
8.5/10
Ár
8.0/10
Általános értékelés
8.0
10 pontból 10 pont

A MyProtein Active Women legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat

Természetesen nem a MyProtein az egyetlen márka, amely úgy döntött, hogy kifejezetten nőknek szánt étrend-kiegészítőket készít. Egy másik ilyen márka a jól ismert GymBeam. Hivatalos weboldalukon nemcsak a nőknek szánt multivitaminokat, hanem zsírégetőket vagy úgynevezett szépségitalokat is találhat. Mindezt a "PinkBeast" név alatt.

Első pillantásra verhetetlen kompozíció, de...

Az összesen 32 aktív összetevő teszi az Active Women-t első pillantásra igazán lenyűgözővé. multivitamin, amelyet minden nőnek gondolkodás nélkül meg kell vásárolnia. És tulajdonképpen nem is csoda, hiszen itt tényleg minden, az emberi egészség szempontjából fontos anyagot megtalálunk. Ami a vitaminokat illeti, A-, C-, D-, E-, K-, B1-, B2-, B5-, B6-, B7-, B9- és B12-vitaminokból nincs hiány. Az ásványi anyagok közül elsősorban cink, kalcium, vas, réz, szelén, magnézium és króm található benne.
Ha eddig csak 19 hatóanyagot számoltál, akkor helyesen számoltál. Az Aktív nőkben sokkal több van. A vitaminok és ásványi anyagok mellett koreai ginzeng és szőlő kivonatot is tartalmaz.szőlőmag, antioxidánsok citrus bioflavonoidok, alfa-liponsav, béta-karotin és Q10 koenzim formájában.
De ez még nem minden. Ezen kívül ott vannak még az emésztőenzimek, a papain, a bromelain, a lipáz és az amiláz, és végül, de nem utolsósorban inozitol, amely pozitív hatással lehet az ovulációra, a menstruációs ciklus rendszerességére és a petefészek működésére a nőknél. Ezenkívül a vitaminok és ásványi anyagok túlnyomó többsége a következő mennyiségben van jelen többé-kevésbé megfelel az átlagos ajánlott napi adagnak.
Ideális esetben úgy értékelném az itteni kompozíciót, hogy ez az egyik legjobb.A legjobb multivitaminnal fejezném be a piacon, és mindannyian több mint elégedettek lennénk. De mint a jól kinéző termékek esetében, semmi sem az, aminek első pillantásra látszik. Valójában, bár egyes termékek összetevői, beleértve ezt a terméket is, elsőre úgy tűnhetnek. Első pillantásra mindig az összetevők formájára kell figyelni.
Sajnos ez az a pont, ahol az Active Women formula egy kicsit laposra sikeredik. Az ásványi anyagok túlnyomó többsége szervetlen és ezért nem túl hasznosak a szervezetünk számára, mint például a szulfátok, kloridok vagy oxidok. A tiszteletre méltó kivétel a króm-pikolinát. És hogy az Active Women kizárólag nőknek készült? Nem igazán számít. Ha megnézzük az Alpha Men nevű férfi alternatíva összetételét, nem igazán fogunk gyors különbséget látni.

Aktív nő

Kellemes, de egy kicsit problémás adagolás

A gyártó napi egy tabletta szedését javasolja, ideális esetben étkezés közben. Így egy 120 tablettás csomag nagyjából négy hónapig tart. Ami egy nagyon kellemes adag, ami bizonyos mértékig mindenképpen megéri. Van azonban egy bökkenő.
Eltekintve attól a ténytől, hogy az Active Women ásványi anyagainak túlnyomó többsége a szervetlenés ezért a szervezetünk számára szinte használhatatlan, van egy másik probléma is. Az ásványi anyagok rosszul reagálnak a fehérjékkel, ezért formájuktól függően vagy éhgyomorra, vagy lefekvés előtt kell bevenni őket. Sajnos ez nem teljesen felel meg az ajánlott adagolásnak, amely hangsúlyozza, hogy az Active Women-t étkezés közben kell bevenni. Miért van ez így? Lehet, hogy a vitaminok miatt.
A lipofil vitaminoknak valójában zsírokra van szükségük a megfelelő és hatékony felszívódáshoz a szervezetünkben. Ezért az ásványi anyagokkal ellentétben ezeket étellel együtt kell bevennünk. Mivel azonban a vitaminokat és ásványi anyagokat egyaránt tartalmazó étrend-kiegészítők túlnyomó többségének ez a baja, alapvetően semmit sem lehet tenni ellene. Vagy mégis?

A tippünk
Végül is van egy megoldás erre a problémára. Ha valóban el akarja kerülni a vitaminok és ásványi anyagok problémás adagolását, nézze meg a Nutrend étrend-kiegészítőket. Ez az a márka, amely tökéletesen kezelte ezt a problémát, amikor úgy döntött, hogy a vitaminokat és az ásványi anyagokat két különböző tablettára osztja.

Megfizethetőség

A 120 tablettából álló csomag jelenleg 7980 Ft-ért kapható a MyProtein hivatalos weboldalán. Egy adag kevesebb mint 70 Ft-ba kerül. Az ár több mint kellemes, és nem lepődnék meg, ha habozás nélkül megvenné az Active Women-t. Csak az összehasonlítás kedvéért megemlítem, hogy a rendkívül népszerűA Nexgen multivitaminok a Reflex-től még olcsóbbak.És még a legjobb multivitaminok összehasonlításában is nagyon jól szerepelt.

A MyProtein Active Women legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat

Végső ítélet

Szóval, hogyan értékelem végül a MyProtein Active Women-t? Nem meglepő módon arra a következtetésre kell jutnom, hogy ez egy elég szilárd multivitamin, amelybenm alapvetően minden olyan anyagot megtalál, amely fontos az optimális emberi egészséghez. A problémát azonban éppen az jelenti, hogy ezeknek az anyagoknak nagy része szervetlen, és ezért az ember számára nem túl hasznos.
Ha tehát egy multivitamint kellene ajánlanom, akkor valószínűleg a a fent említett Nexgen a Reflex-től vagy a Nutrend multivitamin és multimineralis készítménye. Bár mindkettő egy kicsit drágább árú, véleményem szerint sokkal jobban átgondolt kiegészítők.

Miért bízhat bennünk?

Megbeszélés (0)

Önnek is van tapasztalata ezzel a termékkel kapcsolatban? Ossza meg őket saját véleményének megírásával.