Melatonin 5mg Forte - javíthatja az alvás minőségét? (Vélemények és személyes tapasztalatok)

Több tucat olyan termék van a piacon, amelyek az alvásminőség javítását ígérik. De egyik sem olyan népszerű, mint a melatonin. Így amikor lehetőségem nyílt kipróbálni ezt a kiegészítőt, egy pillanatig sem haboztam.

Mi volt az én tapasztalatom? Megérte a befektetést, vagy nem vettem észre különbséget az alvásom minőségében? Jól jött ki az ár-érték arány, vagy az ár túl magas? Mindezt és még sok mást is megtudhat a mai szakértői értékelésből.

Pharma Activ Melatonin
Hatás
9.7/10
Az adagok száma
10.0/10
Felszívódó képesség
9.5/10
Összetevők
9.5/10
Ár
9.6/10
Általános értékelés
9.7
10 pontból 10 pont
A Pharma Activ Melatonin legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat

Az ok, amiért ki akartam próbálni a melatonint, egyszerű. Egyrészt a barátaim pozitív véleménye miatt, másrészt pedig kíváncsiságból, hogy vajon az alvás minősége valóban javítható-evagy teljes életmódváltásra van-e szükség. Személyes tapasztalataim és megállapításaim az alábbiakban olvashatók.

Páratlan hatás

Ahogyan az jellemző a véleményünkre, először megvitatjuk a hatékonyságot és az összetevőket. a kiegészítés, mivel ezeknek kell a legfontosabb szempontoknak lenniük minden fogyasztó számára. A Melatonin Pharma Activ 5mg egy tablettájában csak és kizárólag három anyag található:

  • Melatonin, amely segít csökkenteni az elalváshoz szükséges időt és javítja az alvás minőségét.
  • Inulin, a cikóriagyökérből kivont oldható rostanyag.
  • Magnézium-sztearát, amely csomósodásgátlóként működik.

Ebben a termékben nem talál más értelmetlen vegyi anyagokat vagy adalékanyagokat, amelyek csak csökkentik a tényleges hatóanyagtartalmat.

Ami a melatonin hatását illeti, először teljesen el voltam ragadtatva tőle, de sajnos ennek a kiegészítőnek van egy hátránya. Nem mondhatom, hogy magas lett volna a melatonin szintem a kiegészítés szedése előtt.jelentős alvásproblémák, de mivel az időm nagy részét éjszaka töltöm írássalcikkeket írni vagy a közösségi médián görgetni, volt már Az elektronikus eszközök kék fénye miatt időről időre elalvási problémáim vannak. Amióta lefekvés előtt fél órával beveszek egy melatonin tablettát, nincs ilyen problémám. Pillanatok alatt elalszom, de nem mondhatom, hogy reggelre 100%-ig álmosnak érzem magam. Sok más felhasználónak is ugyanez a problémája a reggeli fáradtsággal, de másrészt vannak ...akik nem tudnak betelni a melatoninnal, és reggelre teljesen felfrissülnek.

Melatonin alvásminőség Ha
egy igazán funky kiegészítőt keresel, amely javítja az alvás minőségét, és minimális mennyiségű adalékanyaggal rendelkezik, akkor mindenképpen ajánlom a Melatonint.

Első osztályú ár

A Melatonin teljes csomagját, amely 100 tablettát tartalmaz, a Pilulka.cz webáruházban vásároltam 4650 Ft-ért, ami az én szempontomból teljesen ideális ár. Napi 1 tabletta bevétele esetén a csomag 100 napig elegendő. Sajnos az adagolás teljesen egyéni, míg egyeseknek fél tablettára van szükségük, másoknak kettőre. Akárhogy is, legalább két hónapig jó lesz.

A Pharma Activ Melatonin legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat

Mikor és hogyan szedtem melatonint?

Ahogy egy korábbi bekezdésben említettem, a lefekvés előtt körülbelül fél órával vettem be melatonint, és minden alkalommal egy tablettát bő vízzel öblítettem le. Az én szemszögemből nézve nincs értelme a melatonint lefekvés előtt bevenni, mivel túl korán kezdene el hatni.

Ugyanakkor meg kell jegyezni, hogy tapasztalataim szerint a lefekvés előtt elfogyasztott étel mennyisége is befolyásolja a melatonin hatékonyságát. Az én klasszikus második vacsorám egy kanál micelláris kazein lefekvés előtt egy órával (azaz fél órával lefekvés előtt).l órával a melatonin bevétele előtt), és ebben az esetben a kiegészítés tökéletesen bevált számomra. Amikor azonban nem ettem meg időben az első vacsorát, és ezért sokat ettem lefekvés előtt, a melatonin hatása kisebb volt. E tapasztalat miatt azt javaslom, hogy inkább éhgyomorra vegyük be.

A tippünk
Kipróbálhatja a cseh vírus melatonint is, amely csak 2 mg melatonint tartalmaz tablettánként. Ezért nagyszerű választás lehet azok számára, akik kisebb mennyiségben szeretnének melatonint adagolni anélkül, hogy a Pharma Activ tablettákat feleznék vagy negyedelnék.
Melatonin hány tablettát kell bevenni naponta
Bár az adagolás lehet némileg egyéniaz önök túlnyomó többsége számára elegendő egy tabletta lefekvés előtt.

A kiegészítők nem elengedhetetlenek

Egy utolsó előny, amit nem szabad elfelejteni, hogy a melatonin nem gyógyszer, ezért nem lehet tőle függeni. függőséget, és az alvás nem lesz rosszabb a szedés abbahagyása után, mint a kiegészítés szedése előtt volt. Azonban, mint számos korábbi cikkünkben, fontos rámutatni, hogy nem a kiegészítők jelentik a kulcsot.

Ha alvászavarok gyötrik, lehet, hogy itt az ideje, hogy foglalkozzon az elektronikus eszközök nézegetésével töltött idővel, az elektronikus készülékeka kickerek esti használata, a rossz táplálkozás és sok más olyan szempont, amelyek zavarják az optimális alvást. A kiegészítők hasznosak, de csak a minőségi alvás piramisának képzeletbeli csúcsát jelentik.

TIPPÜNK: Minden az alvásról + 21 tipp az alvás javítására

Melatonin-kiegészítő
Bár a kiegészítők nyilvánvalóan nem az alapokat jelentik, a melatonin sokat segíthet az elalvásban és az alvás minőségében. Ráadásul nem okozhat függőséget, és nem is kábítószer
.

Vásárolja meg a legjobb áron

Végső értékelés

Mindenképpenajánlom a Melatonin kipróbálását mindenkinek, akinek problémái vannak az elalvással és az alvással, mint olyannal, mivel ez egy olyan kiegészítő, amely nagyon jó, de bizonyos0 mértékben egyéni hatást biztosít minimális áron. Azonban, ha igazán komoly alvásproblémái vannak, akkor valószínűleg nem is fogja megtalálni ezt a kiegészítést.nem fogja megmenteni Önt, és radikálisan meg kell változtatnia az életmódját, vagy orvoshoz kell fordulnia.

Mindenesetre azt javaslom, hogy próbálja ki, és egyszerűen nézze meg, hogy Ön is azok közé tartozik-e, akiknél működik, vagy ha nem vesz észre semmilyen változást. Ha tisztán növényi alapú alternatívát keresel, kipróbálhatod például a bársonybabot, amit nemrég próbáltunk ki, és nagyszerű tapasztalatokat szereztünk vele.

CBD olaj vélemények.

Miért bízhat bennünk?

Megbeszélés (0)

Önnek is van tapasztalata ezzel a termékkel kapcsolatban? Ossza meg őket saját véleményének megírásával.