Prom-IN Creatine HCl - A kreatin forradalmi formája, amely helyettesíti a monohidrátot? (Tapasztalat)

A kreatin a legtöbb ember számára az egyik legnépszerűbb táplálékkiegészítő, a minőségi fehérje mellett. Rengeteg tanulmány bizonyította, hogy a sportolók regenerálódására és erőnléti teljesítményére is számos pozitív hatást gyakorol. Sok éven át a kreatin-monohidrátot tartották a legjobb választásnak.

Az utóbbi időben azonban a kreatin HCl vagy kreatin-hidroklorid is egyre népszerűbbé vált. Természetesen úgy döntöttünk, hogy azonnal kipróbáljuk ezt a terméket, és ma láthatja, mit gondolunk róla, és hogy a kreatin új formája jobb-e, mint a bevált klasszikus.

Prom-IN Creatine HCL
Kategória: Egyéb
Adagolás
9.5/10
Hatékonyság
9.1/10
Ár
7.9/10
Ár/hatás arány
8.8/10
Emészthetőség
9.8/10
Általános értékelés
9.0
10 pontból 10 pont

A Creatine HCl legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat

A Prom-IN-t nem kell bemutatni. Repertoárjukban többek között a kreatin különböző formáit találjuk. Mi azonban a HCl-formára fogunk összpontosítani, és megvizsgáljuk, hogy miért jobb, mint más változatok.

Miért jobb a hidroklorid, mint a monohidrát?

A csomagban lévő minden egyes kapszula 100% kreatint tartalmaz hidroklorid formájában. Ennek számos előnye van a népszerűbb monohidráttal szemben. A legnagyobb előnye a különböző emésztési problémák és görcsök megszűnése, amelyek néhánymonohidrát felhasználók szenvedtek a lenyelés után, vagy például a túlzott vízvisszatartástól.

Azén szemszögemből nézve az adagolás egyszerűsége szintén hatalmas előny. A monohidrát esetében fontos, hogy szénhidrátokkal együtt adagoljuk, hogy a szervezet jobban fel tudja dolgozni. Ez nem csak annak jelenthet problémát, akinek figyelnie kell a napi kalóriabevitelére, de egy idő után nagyon idegesítő is lehet.

Mivel ahidroklorid könnyebben emészthető, nem jelent problémát a külön adagolása. Másrészt, meg kell jegyezni, hogy a kreatin HCl formában egy kicsit drágább, és emellett nagyon keserű íze van, ami határozottan nem tekinthető pozitívumnak. Ez a probléma azonban könnyen megoldható a kapszulákban történő adagolással.

Prom-in Creatine HCl Kreatin-hidroklorid A
kreatin-hidrokloridot a legjobb kapszula formájában bevenni
.

Egyszerű adagolás, amely sok időt takarít meg

A kreatin HCl napi egyszeri adagja jó oldhatóságot és ezáltal jobb felszívódást biztosít.Ez lényegesen kevesebb, mint a fent említett monohidrát. A Prom-IN Creatine HCl esetében ez az adag 2 kapszula , amelyet sima vízzel lehet bevenni. A gyártó azt javasolja, hogy ezeket a kapszulákat edzés után vegye be.

Mivel azonban nem vagyok nagy rajongója az edzés előtti kickereknek. Edzés előtt két kapszulát is bevettem, hogy kihasználjam a hidroklorid által nyújtott energetizáló hatást. Ha az ajánlott adagot szedi, az egész csomag 120 napig tart, ha úgy dönt, hogy módosítja az adagot, ez az idő a felére csökken.

A mi tippünk!
Ha maximalizálni szeretné az edzést, érdemes kipróbálnia a Nitrox Pump edzés előtti edzést is, amely kreatin HCl-ben gazdag.
Prom-in Creatine HCl adagolás A
kreatin HCl-t nem kell szénhidráttal bevenni, hanem csak öblítsd le sima vízzel
.

Megéri a többletköltséget?

Ha ki kellene választanom a termék legnagyobb hátrányát a hagyományos monohidráttal szemben, akkor az az ára lenne. A magasabb ár azonban természetesen a jobb hatáshoz kapcsolódik. A 50 Ft/adag meglehetősen elfogadható, figyelembe véve a kínált hatásokat és az ár/minőség arányt.e, úgy gondolom, hogy a Prom-IN-hidroklorid elég magasra tette a lécet, és csak kevés termék van a piacon, amely ebben a tekintetben megfelelhet neki.

A Creatine HCl legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat
Prom-in Creatine HCl ár és minőség
Az ár/minőség arány ebben az esetben teljesen kiváló
.

Hatékony a HCl-forma?

A termék hatékonysága kétségtelenül lényeges értékelési kritérium. Amint arra már rámutattam az előző bekezdésekben, a HCl-forma valóban nagyon hatékony. A válasz arra a kérdésre, hogy valóban jobb-e, mint a monohidrát, nagyon egyszerű. Igen. Jobb biológiai hozzáférhetősége miatt a szervezet jobban fel tudja dolgozni, és a későbbi hatás érthetően sokkal kifejezettebb.

Személyes tapasztalatom alapján elmondhatom, hogy a hidrokloridnak köszönhetően sokkal jobb regenerálódást és erőnléti teljesítménynövekedést éreztem edzés után. A kreatin ezen formájának természetesen vannak olyan hatásai, amelyeket egy külön cikkben részletesebben tárgyaltunk. n cikk a Supplements Under Scrutiny sorozatból, de elsősorban ezeket az edzéssel kapcsolatos pozitívumokat fogja érezni.

Mivel az edzésem többnyire atlétikai és erőnléti edzés kombinációjából áll, azt kell mondanom, hogy mindkét esetben éreztem a pozitív hatást. Még egy kemény edzésnap után sem fájtak annyira az izmaim, mint régen, így még mindigMásnap futóedzést tudtam végezni.

Amikor hosszú távon szedtem a Creatine HCl-t, akkor is regisztráltam az erő növekedését, ami a helyreállítással jár. Az erőnléti edzés elvégzése után átlagosan 10 kg-mal többet tudtam emelni az alapgyakorlatokon. Persze egyértelmű, hogy nem minden kreatin, de a hatékonyságot tekintve tényleg nincs okom panaszra.

Prom-in Creatine HCl hatékonysága A
HCl a kreatin rendkívül hatékony formája
.

Vásárolja meg a legjobb áron

Végső összefoglaló

Az általános benyomásom erről a termékről valóban nagyon pozitív. A HCl-formának számos előnye van, amelyek valóban minőségi kreatint tesznek belőle, amelyet mindenképpen érdemes kipróbálni. A nagyszerű hatékonyság mellett az adagolást tartom a legnagyobb előnynek, mivel gyors és egyszerű. Bár az ára magasabb, mint a legtöbb konkurens terméké, megfelel a magasabb minőségnek. Az én szemszögemből nézve ez egy nagyon jó minőségű kiegészítő, amelyet nagyon ajánlok.

Mára ennyi. Nyugodtan ossza meg velünk a hozzászólásokban, hogy mit gondol a kreatin ezen formájáról, vagy lépjen kapcsolatba velünk kérdéseivel.

Miért bízhat bennünk?

Megbeszélés (0)

Önnek is van tapasztalata ezzel a termékkel kapcsolatban? Ossza meg őket saját véleményének megírásával.