Alavis Triple Blend: a legjobb kiegészítő az egészséges ízületekért? (Visszatekintés)

Nem sok olyan termék van a piacon, amely olyan pozitív visszajelzéseket kapott, mint az Alavis. De vajon tényleg ennyire hatékony? Használható-e ez a lovaknak szánt ízületi táplálék embereknek? Megéri befektetni? Ezekre és sok más kérdésre is választ kaphat a mai áttekintésből.

Alavis Triple Blend Extra
Hatás
9.9/10
Ízlés
6.5/10
Oldhatóság
9.2/10
Felszívódó képesség
9.9/10
Ár/teljesítmény
9.9/10
Általános értékelés
9.1
10 pontból 10 pont
A Alavis legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat

Bár ez egy elsősorban lovak számára kifejlesztett ízületi táp, határozottan megtalálta a helyét az élsportolók repertoárjában. És nem lehet probléma a használatával - minden egyes tétel a kiegészítés megy át egy kémiaim a nehézfémek jelenlétének elemzése és validálása, így 100%-ig biztos lehet abban, hogy a termék nem tartalmaz mást, mint amit a csomagoláson feltüntetnek. Tehát a következő sorokban beszélni fogunk a kiegészítés hatékonyságáról, felhasználási módszereiről és ízéről.

-

Egy csúcsminőségű formula, amely felülmúlhatatlan

Az összetétel a legfontosabb szempont minden étrend-kiegészítőnél, ezért beszélünk mindig erről az első helyen. És azt kell mondanunk, hogy az Alavis kompozíciója abszolút páratlan. Öt anyagot talál benne, amelyek közül négy hatékony - kondroitin-szulfat, glükozamin-szulfátot, MSM-et, hidrolizált kollagént és almapektint (egyfajta oldható rost). Tehát bontjuk le a hatóanyagokat egy kicsit részletesebben:

1. Kondroitin-szulfát és glükozamin-szulfát

A kondroitin olyan összetevő, amely képes megkötni a vizet az ízületekben, ami javítja a porcok szilárdságát és rugalmasságát. A glükózaminnal együtt a lassú hatású gyógyszerek közé tartozik, így az első hatás legkorábban 4-6 hét múlva figyelhető meg. E két anyag hatása azonban ugyanolyan hosszú ideig fennmarad a kezelés abbahagyása után is. Emiatt az Alavis használatát három hónap után egy hónapig mindig ajánlott abbahagyni.

2. Metilszulfonil-metán

Az MSM az Alavis kénforrása, amely elengedhetetlen a kollagénképződéshez. Emellett regenerálja és ellazítja a sérült izmokat.

3. Hidrolizált kollagének

Az utolsó hatóanyag ebben a kiegészítésben a hidrolizált kollagén. Ezek a szkleroproteinek a kötőszövetek alapvető építőkövei, és a bőr szilárdsága és hidratáltsága szempontjából is fontosak. A fokozott bevitelre vonatkozó követelmények különösen magasak azok számára, akik keményen edzenek.sportolók, akik közé természetesen az edzőterembe járók is tartoznak.

-

Vásároljon a legjobb áron

Hogyan használtam az Alavist?

Az Alavist mindig étkezés közben szedtem, ahogyan azt a gyártó ajánlotta. Az első 14 napban az úgynevezett kezdő adagot szedtem, amely a fenntartó adag duplája. Az én testsúlyomhoz ez az adag körülbelül 4g volt, így két hét után elkezdtem 2g Alavis-t szedni. Az embereknek szánt adagolás nem különbözik a lovaknak szánt adagolástól, csak mindig mindent át kell számítani a testsúlyra.

Hogyan kell kiszámítani az alavis szükséges adagját?

Kezdeti adag = 0,045 * az Ön súlya (kg)

Karbantartó adag = 0,0225 * az Ön testsúlya (kg)

3 hónapig szedtem az alavist, majd egy hónapig nem szedtem. Tehát egy 100 kg-os sportolónak megfelelő adagolás mellett egy csomag Alavis egy egész évre elegendő. Mivel ennek a kiegészítésnek az íze tényleg szörnyű, el akartam kerülni a keverést.Én inkább egy kanálnyit öntöttem a számba, és bő vízzel/gyümölcslével öblítettem le.

Mit várhat az Alavistól?

Nagyon leegyszerűsítve azt mondhatjuk, hogy az ízületi kopásnak három típusa van:

  • mechanikus, amelyet az ízületek túlzott igénybevétele okoz.
  • Genetikai, amelyet a genetikai hajlam határoz meg.
  • Az elégtelen regenerációtól

Az Alavis nagyszerű lehet a sérülések megelőzésére a keményen edző sportolók számára, miközben biztosítja a megfelelő regenerálódást. Abban az esetben, ha Ön genetikai betegségben szenved (például ízületi gyulladás vagy csontritkulás,...), ez a kiegészítés segíthet enyhíteni a fájdalom egy részét, de valószínűleg nem fogja megoldani a problémáit.

-

Milyen az Alavis íze?

Ha az Alavisnak van bármilyen hátránya, akkor az a teljesen undorító íze, ami sok felhasználó számára komoly problémát jelenthet. Az egyik módja, hogy legalább részben semlegesítsük, hogy minden adagot leöblítünk például gyümölcslével. Másrészt az olyan italok, mint a Coca-Cola, nem alkalmasak, mivel a savtartalom ronthatja a használhatóságot.

És természetesen fontos megjegyezni, hogy az ízületi táplálékot az ízületek egészségére gyakorolt pozitív hatás miatt szedjük, nem pedig a jó íz miatt.

A mi tippünk!
Ha nem tetszik az Alavis íze, akkor próbálja ki a Joint Max-ot a cseh Virusból. Ez egy nagyon hasonló formulát kínál, de sokkal jobb ízű, az ízesített BCAA-kra emlékeztető ízzel.

Kiváló ár-érték arány

Egy csomag Alavisért körülbelül 17950 Ft-t kell fizetnie, ami nagyon magas árnak tűnhet. Ha azonban figyelembe vesszük, hogy ez a csomag egy százkilós sportoló számára elegendő egy éves használatra (3 čnégyhónapos ciklusok, amelyekről fentebb beszéltünk), ennek a kiegészítésnek az ár-minőség aránya verhetetlen. Ha persze kevesebbet nyomsz, a csomag még egy kicsit tovább fog tartani.

A Alavis legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat
mi a helyzet az új alavisszel az emberi változatban?
Ami az új Alavis Maxima emberi változatát illeti, nem sokban különbözik a régi változattól. Az egyetlen előnye a magasabb kondroitin tartalom (nagyjából 70mg egy 4,5g-os adagban) , plusz találsz benne 20mg C-vitamint. Korábban ezt a közös eledelt magasabb összegért árulták, mint az itt vizsgált ló változatot, ezért nem ajánlottuk. Az árak azonban nemrégiben kiegyenlítődtek, így a választás teljesen az Öné.

Végső értékelés

Az Alavis valóban verhetetlen kiegészítő, amely tökéletes a sportolók számára. Nagyszerű formula, nem tartalmaz felesleges adalékanyagokat, nagyon jó ár-érték arányt kínál, és ami a legfontosabb, valóban működik.

Ha tehát úgy dönt, hogy befektet az ízületi táplálkozásba, az Alavis mindenképpen a lehető legjobb választás. Végül is ezt megerősítette a legjobb ízületi táplálékkiegészítők rangsorolása, ahol összehasonlítottuk az egyes termékeket ebben a kategóriában.

Az Alavis ízületi táplálkozás videós áttekintése:

Miért bízhat bennünk?

Megbeszélés (0)

Önnek is van tapasztalata ezzel a termékkel kapcsolatban? Ossza meg őket saját véleményének megírásával.