MyoTec Magnesium Citrate 300g

Instant por, amely magnéziumot tartalmaz magnézium-citrát formájában - szerves forrásból származó magnézium. 1 adag (4 g) 600 mg magnéziumot tartalmaz = az ajánlott napi ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 6 650 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

Instant por, amely magnéziumot tartalmaz magnézium-citrát formájában - szerves forrásból származó magnézium. 1 adag (4 g) 600 mg magnéziumot tartalmaz = az ajánlott napi adag 160%-a. A magnézium nélkülözhetetlen anyag mindenki számára, aki fokozott fizikai stressznek van kitéve.

A termék alkalmas minden olyan személy számára, aki a következők felé orientálódik:

  • fáradtság és kimerültség elnyomása
  • normális izomfunkció
  • az idegrendszer normális működése
  • jó fizikai és szellemi állapot

MyoTec Advantage vonal

Ha az elsődleges cél a minőség, a tisztaság és a kizárólag olyan összetevők kiválasztása, amelyek bizonyított és funkcionális, az új MyoTec Advantage Line az Ön számára készült. Az Advantage Line termékek célja NEM az, hogy mindent kínáljanak, ami a piacon kapható, a lehető legalacsonyabb árra összpontosítva, ahogy az az ún. Éppen az ellenkezője. A cél az, hogy csak értelmes, minőségi és funkcionális alapanyagokat kínáljunk, akár magasabb ár ár árán is. Az egész projekt minőségét és alapelveit a MyoTec tisztán privát és 100%-ban független márka garantálja.

Összetevők

Összetevők 1 adagban: 4 g magnézium-citrát 600 mg magnéziumot tartalmaz (az ajánlott napi adag 160%-a).

Ajánlott adagolás:

  • Keverjen össze 4 g port (kb. 1 teáskanálnyi) vízzel vagy gyümölcslével. Naponta egyszer vegye be.

Vigyázat!

Gyermekek, terhes vagy szoptató nők számára nem ajánlott. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Nem helyettesítheti a változatos, kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől elzárva tartandó. Száraz, hűvös, jól szellőző környezetben tárolja. Zárja le szorosan a tartályt. Túlzott fogyasztása hashajtó hatású lehet. Nyomokban szárított dióféléket tartalmazhat. Ez a termék megfelel a vegán kategória paramétereinek.

Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek