LSP Goat Whey - Végre egy fehérje az igazán igényes sportolóknak! (Visszatekintés)

Napjainkban, amikor a tejsavófehérjék egyre több és több népszerűség, rendkívül nagy kihívás egyetlen terméket kiválasztani, amelyet a legjobbnak nevezhetnénk. Az ilyen fehérjék 99,9%-a azonban tehénsavóból készül. És ezért nem haboztam egy pillanatig sem, amikor lehetőséget kaptam, hogy kipróbáljak egy kecske tejsavófehérjét, ami sokkal jobb és biológiailag jobban hasznosuló fehérjének tekinthető, mint a tehén tejsavófehérje.

De tényleg ennyire jó volt a fehérje? Az összetétel versenyképes vagy akár jobb is, mint a többi fehérje, amit próbáltam? Túl rossz az íze? A mai áttekintésből megtudhatja a választ ezekre és sok más kérdésre is ezzel a fehérjével kapcsolatban.

LSP Goat Whey
Kategória: Fehérjék
Ízlés
8.7/10
Oldhatóság
9.9/10
Emészthetőség
9.9/10
Összetevők
10.0/10
Ár
7.9/10
Általános értékelés
9.3
10 pontból 10 pont
A LSP Kozí protein legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat

Gyors bevezetésként érdemes megemlíteni, hogy elsősorban azért választottam ezt a fehérjét, mert verhetetlen. aminosavspektrum és hat különböző ízesítés, amelyek közül mindenki választhat. De erről mindjárt bővebben.

A kecskefehérje videós áttekintése:

Az összetevők, röviden szólva, verhetetlenek.

Az összetevők kétségtelenül a legfontosabb szempontok minden terméknél. És ez az, ami a Goat Whey-t kiemeli a többi közül. Ahhoz, hogy megértsük, hogy az én szemszögemből miért sokkal jobb választás a kecskesavófehérje, közelebbről meg kell vizsgálnunk a jelentőségét:

A kecsketej nagyon hasonlít az anyatejhez.

A kecsketej az egyik legfontosabb béta-kazeinforrás, amelyet a tehéntejben jellemzően megtalálható alfa1-kazein rovására tartalmaz. Ez a fehérje a tej szerkezetét is mássá teszi - a zsíros részecskékA zsírrészecskék kis gömböcskék formájában vannak eloszlatva, ami megegyezik az anyatejével. Ezenkívül az anyatejhez hasonló oligoszacharidokat tartalmaz, így a kecskesavó fehérjéje támogatja a tejben lévő fehérjéket. Támogatja a bél mikroflóra megfelelő működését, javítja az emésztést és az ásványi anyagok felszívódását.

Kecskefehérje vs. tehénfehérje A
tehén tejsavófehérjével összehasonl
ítva az
LSP Goat Whey elsöprő győzelmet arat.

Vitaminok és ásványi anyagok gazdag forrása.

A kecske tejsavófehérje mikrotápanyag-tartalom tekintetében sem áll messze mögötte. Szakértői honlapok szerint még a tehéntejnél is több kalciumot, magnéziumot, káliumot, C-vitamint és A-vitamint tartalmaz. További említésre méltó anyagok a mangán, a titán, a króm és a kobalt.

Ez teljesen tiszta

Azt, hogy a tehéntej rendkívül ellentmondásos élelmiszer, nem kell sokáig tárgyalni. A jelentős modernizációnak köszönhetően a teheneket gyakran stresszhelyzetben fejik, ami a néhány elmélet a stresszhormonok tejbe történő kiválasztásában tükröződik. Akárhogy is, tény, hogy a legtöbb felnőtt ember számára a tehéntej nagyon nehezen emészthető. A kecsketej azonban teljesen tehéntejmentes, mégis megőrzi gyors hozzáférhetőségét és magas biológiai hozzáférhetőségét. Ezenkívül nem tartalmazza a vitatott aszpartámot.

Az aminosavak tökéletes spektruma

Ha összehasonlítja ennek a terméknek az aminosav profilját például az egyik legjobb fehérje rangsorHigh Whey 80 az Extrifit-től, azt fogja találni, hogy a kecsketej sokkal jobban kijön. Például 3g-mal több glutamint tartalmaz, a BCAA-k esetében pedig majdnem 6g-mal többet, és még sorolhatnánk. Ha tehát olyan fehérjét szeretne, amely a legjobban reprezentálja az aminosavakat, akkor a kecskesavófehérje a legjobb választás.

Kecskefehérje aminospektrum Bár a
megfelelő fehérje kiválasztásakor gyakran figyelmen kívül hagyják
az
aminosavspektrumot, ez egy nagyon fontos szempont
.
A LSP Kozí protein legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat

Szokatlan, de jó ízlés

Ha valaha is kóstoltál már kecsketejet, valószínűleg nyilvánvaló, hogy az íze igen különleges. Eredetileg azonban arra számítottam, hogy a kecskesavó esetében ez sokkal hangsúlyosabb lesz. Ahogy a bevezetőben említettem, ez a fehérje hat különböző ízben kapható: csokoládé, eper, süti és krém, vanília, banán és natúr. Én személyesen próbáltam ki az utóbbi két említett változatot, és itt a véleményem:

  • Abanán íz (9,5/10 ) az én szemszögemből nézve igazán híres. A különleges íz nem nagyon érezhető, bár a végén nyilvánvalóan meg lehet mondani, hogy ez nem egy klasszikus tehén tejsavófehérje. A banán azonban teljesen természetesnek tűnik, nem mesterséges, és nem egyédesített kémiai pótlék, ahogyan azt néhány konkurens gyártó teszi. Véleményem szerint ez az íz a 10-ből 9,5 pontot érdemel.
  • Azízesítetlen változat (8/10 ) természetesen sokkal különlegesebb, mint az ízesített változat. Az én szemszögemből nézve abszolút ideális a különböző fitneszdesszertek készítéséhez, ahol az ízvilágot a nagy és ha például fitneszpalacsintához adod, egyáltalán nem fogsz észrevenni semmit. Bár nem ajánlom egyedül ivásra. Ezért a 10-ből 8 pontot adok.

Mikor és hogyan kell használni?

A kecskesavófehérje fogyasztása nem sokban különbözik más fehérjetermékektől. Én személy szerint 30g-ot vettem be edzés után, vagy ha nem tudtam szilárd ételt enni. A szükséges mennyiségű kecskesavót csak 250-400 ml vízzel együtt kell egy shakerbe önteni, és megkeverni.

Kecskefehérje adagolás
A Goat Whey szedése semmiben sem különbözik a klasszikus tehén tejsavófehérje szedésétől
.

Az ár sajnos megfelel a magas minőségnek

Természetesen teljesen logikus, hogy egy ilyen csúcstermék esetében az ár magasabb lesz, mint amennyiért a konkurens fehérjéket árulják. Míg 2500g kecsketejért körülbelül 33330 Ft-t kell fizetni, mint a Prom-IN CFM Evolution, amelyről szintén itt írtunk. külön felülvizsgálat, körülbelül a felébe kerül. Tehát ha diák vagy, és nem engedheted meg magadnak, hogy túl sok pénzt fektess be kiegészítőkbe, felejtsd el a kecskesavófehérjét.

A LSP Kozí protein legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat

Igényes sportolók számára egyszerűen és egyszerűen a legjobb választás

Ha a Goat Whey felülvizsgálatával kellene zárnom, akkor biztosan nem félnék az egyik legjobb fehérjének nevezni. De lássuk be, az árcédula rendkívül magas. Tehát ha azt szeretné, hogy a táplálékkiegészítése igazán kerek legyen, és nem bánja, ha egy minőségi fehérjéért többet kell fizetnie, akkor ezt a kecske tejsavófehérjét nyugodt lelkiismerettel tudom ajánlani. De ha egy másik és olcsóbb alternatívát keres, látogasson el a a legjobb fehérjék összehasonlításaami segíteni fog neked.

Kecskefehérje ára
Ha prémium minőségű fehérjét keres, akkor mindenképpen ajánljuk az LSP Goat whey-t. Azonban számolnia kell azzal, hogy ezért külön kell fizetnie
.

Miért bízhat bennünk?

Megbeszélés (0)

Önnek is van tapasztalata ezzel a termékkel kapcsolatban? Ossza meg őket saját véleményének megírásával.