Suprex Level "Immortality" - Hogyan működik a Jonáš Petřík műhelyéből származó kiegészítő? (Visszatekintés)

Jonáš Petřík olyan sportoló, aki hosszú karriert futott be számos sportágban. Nagyon kedveljük őt a csapatunkban a szókimondó véleményéért, amivel nem tudunk nem egyetérteni, és ezért iss nagyon kíváncsi arra, hogy a saját maga által kitalált, a Cseh Köztársaságban egyedülálló kiegészítő hogyan teljesít.

Hogyan működik a "Halhatatlanság" szint? Megéri megvenni viszonylag magas áron? Észrevettél valamilyen hatást? Az ezekre és sok más kérdésre adott válaszokat a mai áttekintésből megtudhatja.

Level Nesmrtelnost
Összetevők
9.9/10
Hatékonyság
9.9/10
Ár
7.2/10
Minőség
9.7/10
Praktikusság
8.8/10
Általános értékelés
9.1
10 pontból 10 pont
A Level Nesmrtelnost legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat

Az elején még hozzá kell tennünk, hogy a "Halhatatlanság" szintje nagyon jól elhelyezett a mi a legjobb tesztoszteron stimulánsok rangsora, így ha egy átfogóbb összehasonlítás érdekli a konkurenciával, nem pedig egy különálló felülvizsgálat, akkor mindenképpen nézze meg az összehasonlítást is.

Egy nagyon jó kompozíció, amely páratlan

Bár a véleményekben általában szeretem összehasonlítani a termékeket a versenytársakkal, a "Halhatatlanság" szintje esetében Nekem nincs ilyen lehetőségem, mert hazánkban nem gyártanak hasonló kiegészítőt. Gondolhat a Health Balance-ra, amelyet nemrégiben áttekintettünk, de kissé eltérő előnyöket céloz meg, és a vele való összehasonlítás elfogult lenne.

Ez a kiegészítés 4 kulcsfontosságú összetevőt kombinál, amelyeket évszázadok óta teszteltek, és pozitív hatásukat Ön is megtapasztalhatja. Konkrétan egy napi adagban a következőket találja:

  • 1000mg Reishi, amely egy olyan gomba, amelynek igazán széles körű pozitív hatása van az emberi szervezetre. Vannak tudományos tanulmányokamelyek megerősítették például az immunrendszer működésére gyakorolt pozitív hatást. Segít a zsírégetésben is, és még a depresszió előfordulását is csökkenti, amire talán kevesen számítanának. Ezenkívül csökkentheti az LDL-koleszterinszintet és növelheti a HDL-szintet, amint azt ismét kimutatta a szakértői bizonyítás.
  • 750mg Brahmi, a mi területünkön kislevelű bakopa néven ismert növény. A brahmi szó szerint tele van mindenféle antioxidánsokkal, amelyek csökkentik a szabad gyökök mennyiségét a szervezetben. De az ok, amiért egyáltalán megszerettem, az az, hogy képes serkenteni az agyműködést és javítani a szervezet stresszre és szorongásra adott válaszát.
  • 750mg Maca, amely nagyon jól ismert a hormonális optimalizálásra gyakorolt pozitív hatásáról, és valószínűleg ezért került bele ebbe a kiegészítésbe. E hatások mellett értékelni fogja a teljesítmény növelésére gyakorolt hatását is, nem csak a fizikai, hanem a mentális teljesítményt is, amint azt számos kutatás.
  • 500mg Ashwagandha, amely segít stabilizálni a vércukorszintet és csökkenti a kortizolszintet, így egyenlő mértékben A macához hasonlóan hozzájárul a hormonális optimalizáláshoz, amit különösen az idősebb edzők értékelnek. A fiatalabb sportolókkal szemben az ashwagandha szintén nagyon jó az erő növelésében és a testfelépítés javításában, amit ismét megerősít a számos tanulmány.

Tehát, ahogy észreveheti, a "Halhatatlanság" szintje összetételét tekintve biztosan nem a legegyszerűbb kiegészítés. Másrészt ezeknek az anyagoknak a hatása olyan széleskörű, hogy valójában sok nem funkcionális, több tucatnyi összetevőt tartalmazó kiegészítő még mindig jobban teljesít. A kompozíciót tekintve nincs okom panaszra.

Halhatatlansági szint Összetétel A
"Halhatatlanság" szint csak 4 összetevőből áll, de a hatások spektruma nagyon széles
.

A hatás egyszerűen leírhatatlan

A "Halhatatlanság" szint rendszeres használata számos pozitív hatással jár, amelyeket mindenképpen meg kell osztanom. Először is, pozitívan hat az immunrendszer működésére, mert amióta ezt a kiegészítőt szedem, egyszer sem voltam beteg, pedig körülöttem influenzajárvány volt.

Másodszor, a nap folyamán jelentősen több energiát éreztem - reggel teljesen felfrissülve ébredtem, és egész nap nem éreztem, hogy aludnom kellene. És az utolsó hatás, amit mindenképpen érdemes megemlíteni, a jobb teljesítmény az edzésen - tovább bírtam az edzésen, és még jobb regenerálódást is regisztráltam, amire határozottan nem számítottam. Tehát a "Halhatatlanság" szintje meghaladta a várakozásaimat a teljes vonalon, és csak ajánlani tudom ebből a szempontból is.

TIPPÜNK
Mivel a "Halhatatlanság" szint pozitív hatása csak hosszabb idő után válik nyilvánvalóvá, mindenképpen javaslom, hogy legalább két nagy csomagot vásároljon.

Szint Halhatatlanság hatása

Vásároljon a legjobb áron

Hat tabletta naponta sajnos drága lesz

Bár nagyon izgatottan vártam a "Halhatatlanság" szintű kiegészítést, két hibát találtam vele kapcsolatban, ezért több mint helyénvaló, hogy ebben a bekezdésben egyszerre említsem meg őket. Az első a lenyelendő tabletták mennyisége. Egy adag 6 kapszula, ami reggelente valóban sok lehet valakinek. és elég sok vizet kell inni ahhoz, hogy a tabletták jól felszívódjanak és maximálisan hasznosuljanak.

Halhatatlansági szint adagolás Napi
6 tabletta lenyelése már közel van például az Animal Pakhoz, amit sokat kritizálnak
.

A második hátránya a viszonylag magas ár, mert egy ilyen napi adagért 370 Ft-t kell fizetni , ami a legtöbbeknek bizonyára sok. Ebben az esetben azonban nem szabad elfelejteni, hogy még akkor is, ha külön-külön vásárolta meg az összetevőket, és maga keverte össze a kiegészítőt, az ár nagyon hasonló lesz, így egyáltalán nem fog segíteni magának.

A Level Nesmrtelnost legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat
A használat halhatatlansága
Sajnos, a "Halhatatlanság" szint felvétele

Végső értékelés

A "Halhatatlanság" szintje egy nagyon jó minőségű kiegészítő, amely valóban funkcionális, és azt kell mondanom, hogy mindenképpen megéri többet fizetni egy minőségi és évszázadokig tartó termékért.bizonyított nyersanyagok, mint például az elágazó láncú aminosavakba való befektetés, amelyeket őszintén szólva a legtöbb sportoló egyáltalán nem használ.

Haúgy dönt, hogy befektet ebbe a kiegészítésbe, mindenképpen két csomagot ajánlok a maximális hatás érdekében, mivel a hatások megjelenése időbe telik. Van tapasztalatod a Level Immortalityvel kapcsolatban? Írjon nekünk a hozzászólásokban.

A Suprex-kiegészítők nagyszerű tesztje (VIDEÓ):

Miért bízhat bennünk?

Megbeszélés (0)

Önnek is van tapasztalata ezzel a termékkel kapcsolatban? Ossza meg őket saját véleményének megírásával.