Amix Magnesium Liquid

Performance Magnesium Liquid + étrend-kiegészítő édesítőszerekkel. 20x25ml, 1x25 ml Íz: Citrom, ananász A magnézium könnyen használható folyékony formája káliummal, C- és B6-vitaminnal. Cukor- és aszpartámmentes. ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 0 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

Performance Magnesium Liquid + étrend-kiegészítő édesítőszerekkel. 20x25ml, 1x25 ml Íz: Citrom, ananász A magnézium könnyen használható folyékony formája káliummal, C- és B6-vitaminnal. Cukor- és aszpartámmentes. A magnézium hozzájárul a normál energiaanyagcseréhez, a normál vércukorszinthez és a B6-vitaminhoz.a normál izomműködéshez, az elektrolit-egyensúlyhoz, valamint a fáradtság és a kimerültség csökkentéséhez. A kálium támogatja a normál izomműködést. A magnézium hozzájárul - a normál energia-anyagcseréhez- a normál izomműködéshez- az elektrolit egyensúlyhoz- a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez.Kálium " Támogatja a normál izomműködést C-vitamin és B6-vitamin hozzájárul - a normál energiáhozaz energia-anyagcsere- az idegrendszer normál működéséhez- az immunrendszer normál működésének fenntartásához, intenzív fizikai aktivitás alatt és után.Ezenkívül a B6-vitamin hozzájárul - a normál fehérje- és glikogén-anyagcseréhez Figyelmeztetés: Gyermekek, terhes és szoptató nők számára nem alkalmas. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Ez a termék nem arra szolgál, hogy helyettesítse a változatos étrendet. Gyermekek elől elzárva tartandó. Száraz helyen, 25 °C alatti hőmérsékleten tárolja, védje a közvetlen napfénytől és a fagytól. A gyártó nem vállal felelősséget a nem megfelelő használat vagy tárolás okozta károkért. A terméket olyan üzemben állították elő, amely tejből, tojásból, szójából és kagylóból származó nyersanyagokat dolgoz fel.

Értékelésünk

Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek