Czech Virus Supreme Magnesium Complex 340 g

A Supreme Magnesium Complex egy komplex magnéziumkeverék, amely három különböző formát - bisglicinát, citrát és malát - tartalmaz. A magnézium az emberi szervezet egyik legfontosabb ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 9 983 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

A Supreme Magnesium Complex egy komplex magnéziumkeverék, amely három különböző formát - bisglicinát, citrát és malát - tartalmaz. A magnézium az emberi szervezet egyik legfontosabb és legtöbbet hiányolt ásványi anyaga. A csontokon kívül szinte minden olyan szervben megtalálható, amely magnéziumot használ a működéséhez és a biológiai folyamatokhoz. Több mint 300 funkciót érint, és főként az izmokban, a szívben és a vesékben található meg. A sportolók számára ez egy abszolút alapanyag a táplálékkiegészítésben. Két finom ízben - lédús ananász vagy fantasztikus narancs.

MAGNÉZIUM-BISZGLICINÁT

Ez a forma 2 molekula glicin + magnézium = kelátos magnézium-biszglicinát összetételével jön létre. Nyugtató hatású, segít csökkenteni a kortizolszintet, és kiváló görcsök ellen. Teljesen kiváló a használhatósága, és nem okoz gyomorpanaszokat. Ennek a formának a felszívódása körülbelül 70-80%.

MAGNÉZIUM-CITRÁT

Magnézium kelát (szerves) kötésben citromsavval vagy a citromsav magnéziumsójával. A citrát felszívódása kiváló - a jelentések szerint 80-90% (igen, több, mint a bisglicinát). Segíti az emésztést, enyhíti a székrekedést és a savas emésztési zavarokat. Nagy dózisban hashajtó hatású lehet (egy adag ebben a formában 33% magnéziumot tartalmaz, így a legtöbb ember számára nem jelent problémát).

MAGNÉZIUM-MALÁT

Ez az almasav és a magnézium egyedülálló kombinációja, magas biológiai hozzáférhetőséggel (70-80%). Igen, ez a forma is kelátos. Enyhén energetizáló hatású, mivel az almasav részt vesz a sejtek ATP energiatermelésének folyamatában. Hashajtó hatás hiánya.

MIÉRT 3 FAJTA MAGNÉZIUM?

Sajnos hazánkban divatos tendencia, hogy az egyetlen használható magnézium a bisglicinát. Egyesek azt is próbálják állítani, hogy ez az egyetlen kelátkötés, ami nem igaz. Semmiképpen sem akarjuk azt sugallni, hogy nincs olyan biszglicinát magnézium, amely kiválóbbabszorpciót (ez is benne van a termékben), de nem biztos, hogy mindenki számára ez a helyzet. A három különböző faj kombinációja átfogóbb módon több igényt elégít ki, és biztosítjaBiztosítja a magnézium fokozatos felszívódását - minden forma másképp és gyorsan hasznosul. Ezenkívül a termékünkben használt valamennyi forma kiválóan felszívódik az emberi szervezetben.

SUPREME MAGNÉZIUM KOMPLEX

A fenti termékleírásból egyértelmű, hogy a termék megalkotásakor a klasszikus cseh víruslogikát alkalmaztuk - maximálisan felhasználható hatóanyagok és elegendő mennyiség. A termék egy teljes adagja 4350 mg magnéziumot tartalmaz kelát formájában (!!!!) - közel 450 mg tiszta elemi magnézium (az ajánlott napi bevitel 120%-a). Ha magnéziumot vásárol, javasoljuk, hogy mindig ellenőrizze a címkén, hogy mennyi elemi magnéziumot tartalmaz az adag - meglepődhet. Gyakori, hogy a konkurens termékek nem számítják ki az ajánlott bevitelt csak az elemi magnéziumból.magnézium, ami az egyetlen mutatója annak, hogy mennyi tiszta magnéziumot kap az ember (és természetesen még így sem használja fel soha a 100%-át). Más termékek másik negatív tulajdonsága lehet a kellemetlen ízük, mivel a magnézium ezen formái nem túl jó ízűek. Mi megoldottuk ezeket a problémákat, és egy új generációs magnéziumkomplexet kínálunk Önnek.

Ajánlott adagolás:

  • Keverjen össze egy adagot (5,7 g) 250 ml vízzel. Ne lépje túl a napi 1 adagot (5,7 g) - ajánlott napi adag. Ízlés szerint lehet vizet hozzáadni vagy kivonni, nem befolyásolja a felszívódást. Javasoljuk, hogy a nap különböző időszakaiban próbálja ki - az érzékeny egyénekre ez hatással lehet.A termék az érzékeny emberekre energizáló hatással lehet, ezeknek az embereknek a terméket napközben többet kell használniuk.

Kérjük, tartsa gyermekek elől elzárva. Ez a termék nem használható gyermekek, terhes vagy szoptató nők számára. Tejet, tojást, szóját, kagylót, halolajat, dióféléket feldolgozó üzemben készült termék. Nem tartalmaz doppingjellegű anyagokat. Száraz helyen, 25 °C alatti hőmérsékleten, közvetlen napfénytől védve tárolja. Védje a fagytól. A gyártó nem vállal felelősséget a nem megfelelő használat vagy tárolás okozta károkért. Nem helyettesíti a változatos és kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot.

Értékelésünk

Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek