BigZone Vita-min Inject - Minőségi vitamin alacsony áron (Vélemények)

A vitamin-kiegészítő piac teljesen túlzsúfolt egy csomó termékkel, amelyek azt állítják, hogyamelyek egyedülálló összetevőket és elképesztő hatásokat kínálnak olyan áron, amelyet nem lehet visszautasítani. A legtöbb esetben azonban csak csalódni fogsz az elpazarolt pénzben és egy doboz túlárazott cukorkában. Itt az a szabály, hogy a minőségért tényleg többet kell fizetni. Emiatt sokan inkább egy alacsonyabb minőségű kiegészítéshez nyúlnak, hogy ne kelljen sok pénzt költeni a minőségi kiegészítőkre.

Szerencsére a lehetőségek sokaságában időnként akad olyan multivitamin, ami tényleg azt teszi, amit elvársz tőle, anélkül, hogy túl sok pénzt költenél rá. Pontosan ez a Vita-min Inject a Big Zone-tól, amelyet ma fogunk lebontani. Ha tehát minőségi multivitamint keres jó áron, olvasson tovább.

Big Zone Vita-min Inject
Összetevők
7.7/10
A nyersanyagok minősége
9.5/10
Hatékonyság
8.0/10
Ár
8.5/10
Ár/teljesítmény arány
8.8/10
Általános értékelés
8.5
10 pontból 10 pont
A Big Zone Vita-min Inject legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat

A Big Zone márka jelenleg nagy fellendülésben van. Ezért is van már néhány termékek ennek a német gyártónak. Minden termékük kiváló minőségű összetevőkkel, abszolút tisztasággal és mindenekelőtt funkcionalitással büszkélkedhet. A Big Zone rendkívül szigorú termelési feltételeket biztosít, ezért tudnakbiztos lehet benne, hogy minden csomagban pontosan azt kapja, ami a címkén szerepel.

Kiváló minőségű, de kissé korlátozott összetevők

Acsomagolásban 16 hatóanyag található, amelyek a legmagasabb minőségi kategóriába tartoznak. Az összetevők legnagyobb előnyei a következők:

  • a B-vitaminok széleskörű képviselete, amelyek segítik a makrotápanyagok emésztését, így minden sportoló számára abszolút "must have".
  • 400 mg C-vitamin, amely elengedhetetlen az immunrendszer megfelelő működéséhez és a mozgásszervek egészségéhez is.
  • 150 mcg réz, amely nélkülözhetetlen elem a szív, az idegrendszer, az izmok és az immunrendszer megfelelő működéséhez.
  • Magnézium citrát formájában, vagy egy kötés nagyszerű használhatósággal és energetizáló hatással is rendelkezik
  • 20 mcg szelén, amely segít stabilizálni a pajzsmirigyhormonszintet és pozitívan befolyásolja a májműködést.
  • 50 mcg króm, amely fejfájás, fáradtság és nyugtalanság esetén hiányos

A fent említett anyagokon kívül a Vita-Min Inject csak kalciumot tartalmaz, amely a vitaminkiegészítőkben jelentéktelen, mivel a normál étrendben elegendő mennyiségben megtalálható. A zsírban oldódó vitaminok, például a vas vagy a cink szintén teljesen hiányoznak. Ezen anyagok hiánya jelentős hátrányt jelent a konkurens termékekkel szemben.

-
Egyes anyagok hiányát bizonyos mértékig ellensúlyozza a Big Zone-ra jellemző kiváló minőségű összetétel
.

Hogyan kell helyesen adagolni?

Agyártó napi kétszer 2 kapszula adagolását javasolja. A legtöbb kulcsanyagot azonban már két kapszula is bőségesen tartalmazza, így a fennmaradó két kapszulát nem szükséges bevenni.

Ha Ön normál étkezésű, akkor a vitaminokat a szokásos étrendjébe is be tudja venni. és így ezen anyagok túlzott mennyisége süket fülekre találna. Ez a beállított adagolás lehetővé teszi, hogy egy csomag 3 hónapig tartson.

-
2 kapszulában elegendő mennyiség van a kiegészítőben található összes anyagból
.

Az ár/teljesítmény arány teljesen kiváló

Ahogy a bevezetőben említettem, a Vita-min Inject egy olyan kiegészítő, amely kevés pénzért sok zenét kínál. Napi 2 kapszula adagolással a napi adag 6 korona. Más hasonló minőségű kiegészítőkhöz képest ez valóban nagyon jó mennyiség. Ezért az árért megkapja az összes kulcsfontosságú anyagot, amire szüksége van, ha rendszeresen sportol.

Ha úgy dönt, hogy napi 4 kapszulát vesz be, a napi adag ára megduplázódik, de az ár-érték arány még mindig nagyon jó.

A Big Zone Vita-min Inject legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat

A Vita-min Inject valóban hasznos?

Ez nem egy olyan kiegészítő, amely versenyezhet az olyan termékekkel, mint a Nexgen vagy Animal Pak, de még így is a Big Zone egy igazán jó minőségű terméket kínál nekünk , amire nem fogsz feleslegesen pénzt költeni. A felhasznált összetevők minősége garantálja az első osztályú hatást.

Miközben ezt a kiegészítőt szedtem, nem tapasztaltam semmilyen problémát az immunitással vagy a regenerálódással kapcsolatban, és az edzés utáni regenerálódási időm jelentősen csökkent. Nagyon fontos azonban megjegyezni, hogy egyetlen multivitamin sem gyógymódként, hanem megelőzésként szolgál. És ezt a funkciót a Vita-min Inject több mint jól teljesíti.

-
Az alacsony ár ellenére a Vita-min Inject egy nagyon jó minőségű és hatékony kiegészítő
.
TIPPÜNK!
Ha nem nyűgözte le a Vita-min Inject, az idei év legjobb multivitaminjainak rangsorában különböző alternatívákat talál, amelyek talán jobban megfelelnek Önnek.

Végső felülvizsgálat

Általános benyomásom erről a multivitaminról nagyon jó. Természetesen vannak hiányosságai, mint például az alacsonyabb hatóanyag-mennyiség, de a pozitívumai egyértelműen felülmúlják a negatívumokat.

A legnagyobb előnye kétségtelenül az alacsony ára. Abban az esetben, ha nem bánja, hogy egy kicsit többet kell fizetnie, azt javaslom, hogy válassza az egyiket a a listánk élén álló vitaminok közül. De ha minőséget keres alacsony áron, akkor a megfelelő termékre bukkant.

Mára ennyi volt tőlünk. Ha bármilyen kérdése van, nyugodtan tegye fel nekünk a hozzászólásokban. Azt is megoszthatod velünk, hogy melyik multivitamint részesíted előnyben, vagy például, hogy melyik termékről írjunk véleményt legközelebb.

Miért bízhat bennünk?

Megbeszélés (0)

Önnek is van tapasztalata ezzel a termékkel kapcsolatban? Ossza meg őket saját véleményének megírásával.