Prom-IN Vita Solution: a legendás Nexgen méltó versenytársa (Áttekintés)

Vita Solution - kidobott pénz vagy a nagyon népszerű Nexgen nagyszerű helyettesítője? Tudja meg:

Prom-IN Vita Solution
Hatékonyság
9.8/10
Minőség
9.8/10
Használhatóság
9.9/10
Összetevők
9.0/10
Ár
9.5/10
Általános értékelés
9.6
10 pontból 10 pont
A Prom-IN Vita Solution legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat

Jogi nyilatkozat: A PotravinyNaPranýři.cz elemzései szerint a Vita Solution jóval kevesebb A-vitamint tartalmaz, mint amennyit a termék csomagolásán feltüntetnek .Sajnos az eljárás költségei miatt csapatunk nem végez saját kémiai elemzést a termékeken, ezért ezt nem tudjuk magunk kitalálni a véleményünkben.

Előzetesként csak emlékeztetni szeretném Önöket, hogy ez a kritika videó formájában is megjelent, így ha audiovizuálisabb formában szeretik, nézzék meg a videót a YouTube-csatornánkon:

Ha minőségi multivitaminokról és multiminerális készítményekről van szó, az elmúlt néhány évben számomra az egyértelmű és egyetlen választás a Nexgen volt a Reflex Nutritiontól.

Most azonban egy új, forró termék jelent meg a piacon, a Vita Solution, a nagyon sikeres cseh Prom-IN cégtől. A kezdeti vonakodásom ellenére úgy döntöttem, hogy alaposan megvizsgálom az összetevőket, és végül úgy döntöttem, hogy mégiscsak kipróbálom a Vita Solutiont.

Vita Solution multivitamin vélemények

Hogyan teljesít a Vita Solution a készítményben?

A Vita Solution egy igazán professzionálisan összeállított termék, amely megfelel a sportolók igényes követelményeinek.

Minden vitamin és ásványi anyag optimális arányban és formában van jelen, hogy fedezze a megnövekedetta sportolók megnövekedett mikrotápanyag-bevitele minden sportágban.

A táplálékkiegészítő maximális funkcionalitását 23 funkcionális összetevő biztosítja. Nézzük meg a legfontosabbakat:

 • B-vitamin komplex - A Vita Solution 6 B-vitamint tartalmaz, amelyek nagyon fontos funkciókat látnak el a szervezetünkben. Gondoskodnak a fáradtság késleltetéséről, biztosítják a szív és az egész idegrendszer megfelelő működését, segíteneka cukrok, zsírok és aminosavak anyagcseréje, lehetővé teszi a nukleinsavak, az RNS és a DNS képződését, és még oldalakig sorolhatnám.
 • Nyomelemek - Ha a vitaminokat és az ásványi anyagokat gyakran figyelmen kívül hagyják, ez kétszeresen igaz a nyomelemekre. A Vita Solutionban azonban 7 ilyen anyagot talál(vas, molibdén, króm, szelén, mangán, jód és réz). A B-vitaminokhoz hasonlóan a nyomelemek is számos nélkülözhetetlen funkciót töltenek be a szervezetben - biztosítják az oxigénszállítást, részt vesznek a hormonok képződésében, ésmirigy, biztosítja a sérülések megfelelő gyógyulását, és és fontosak az immunreakciók megfelelő működéséhez...
 • C-vitamin - Elengedhetetlen az aminosavak megfelelő anyagcseréjéhez, részt vesz a kollagén szintézisében, elősegíti a vas felszívódását a szervezetben, serkenti a fehérvérsejtek képződését és elősegíti a növekedést.
 • E-vitamin - Ez a legfontosabb antioxidáns az emberi szervezetben egyáltalán. Megvédi a sejteket az oxidatív stressztől, valamint a szabad gyökök hatásaitól, így segít lassítani az öregedési folyamatot.
vita solution vs. vita solution (professional)
Ez a multivitamin nemrégiben kapta meg továbbfejlesztett Professional változatát. Ez utóbbi remek választás azoknak, akik húsban és állati eredetű élelmiszerekben gazdag étrendet követnek. A Professional változat nem tartalmaz vasat, amely az állati táplálékban bőségesen megtalálható, és nem kell külső forrásból pótolni. A Vita Solution Professional azonban emésztőenzimeket is tartalmaz az emésztés elősegítése érdekében.
Tehát ha rendszeresen fogyaszt húst, a Vita Solution Professionaljobb választás lesz az Ön számára. Én személy szerint csak hetente néhány alkalommal fogyasztok húst, ezért továbbra is a hagyományos Vita Solutiont használom. Az ár mindkét kiegészítő esetében pontosan ugyanaz, így a választás teljesen Önön múlik.

Funkcionális összetevők

Hol lehet a legolcsóbban vásárolni

Mi a Vita Solution ideális adagja?

Az ajánlott adagolás szerint egy Vita Solution tablettát veszek be reggel és egy másikat este.

Az anyagok fokozatos felszabadulásának köszönhetően a szervezetet így szinte folyamatosan ellátják. Azonban jó ötlet, hogy ezt a kiegészítőt legalább kis arányban zsírt tartalmazó étkezéshez vegyük be.

Az ok egyszerű, a Vita Solutions zsírban oldódó vitaminokat is tartalmaz, amelyek például éhgyomorra bevéve felhasználatlanul maradhatnak.

Hogyan kell ideálisan adagolni a Vita Solutiont

Vita Solution vs. Nexgen

A Nexgen Pro kiegészítéssel való közelebbi összehasonlítás azt mutatja, hogy a hatóanyagtartalomA hatóanyagok tartalma nagyon gyakran azonos, de a Vita Solution majdnem 3330 Ft-val olcsóbb.

Ezért merem állítani, hogy csak idő kérdése, hogy ez a nagyszerű "multi" kiegészítőlegalább akkora népszerűségre tesz szert, mint a fent említett NexGen.

TIPP: Összehasonlítottuk a legjobb multivitaminokat sportolóknak, nézd meg az eredményeket!

Mi hiányzik a Vita Solutionből?

A Vita Solutiont pontosan úgy állították össze, hogy fedezze a keményen edző sportolók számára legfontosabb mikrotápanyagok bevitelét.

Van azonban több olyan anyag, amely egymással ellentétesen működik, és ezért hiányzik a Vita Solutionből, pedig nagyon fontosak.

 1. Az első ilyen anyag a cink, amely a rézzel és a vassal szemben áll. Azonban számos nagyon fontos funkciója van a szervezet számára, ezért más kiegészítővel kell kiegészíteni.
 2. Egy másik hiányzó anyag a magnézium, ami viszont akadályozza a mangán felszívódását. A legtöbb sportoló magnéziumhiányban szenved. Ezt az elemet is ki kell egészíteni egy másik kiegészítővel, ideális esetben a nap más időpontjában, mint a Vita Solution multivitamin.
 3. Az utolsó anyag, amely a Vita Solutionből hiányzik, a kalcium. Mivel a legtöbb sportoló elegendő kalciumot visz be, nincs szükség külön kalcium-kiegészítésre. Például a tejsavófehérje is gazdag forrás.

Cink és magnézium: A legfontosabb kiegészítők egy sportoló étrendjében

Mi hiányzik a Vita Solutionből?

Általános értékelés

A havi kiegészítés ezzel a kiegészítéssel kevesebb mint 6670 Ft-ba kerül nekem, ami nagyon jó ár a konkurens kiegészítőkhöz képest.

Ennek a forró új terméknek a nagy előnye a könnyen lenyelhető kis tabletták.

Határozottan ajánlom a Vita Solutiont minden olyan sportolónak, aki magas minőségű és maximális minőségű használható mikrotápanyagokat, de ugyanakkor nem akarja az egész havi fizetését multivitaminra és multimineralisra költeni.

 • Csak minőségi összetevőket tartalmaz, optimális arányban és formában.
 • Kiváló ár/teljesítmény arány
 • Maximális felszívódás a szervezetben
 • Magas B-vitamin-tartalom
 • Nem tartalmaz olyan ellentétes összetevőket, amelyek akadályoznák a tápanyagok felszívódását az ételekből.
 • Néhány fontos összetevő hiányzik a termékből az ellentétes kölcsönhatások miatt. Ezért a hiányzó összetevőket (különösen a magnéziumot és a cinket) más kiegészítővel kell pótolni.
 • Csak egy kiszerelésben kapható (60 tabletta)
A Prom-IN Vita Solution legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat

A piacon kapható legjobb multivitaminok összehasonlítása (VIDEÓ):

Miért bízhat bennünk?

Megbeszélés (0)

Önnek is van tapasztalata ezzel a termékkel kapcsolatban? Ossza meg őket saját véleményének megírásával.