Vilgain Tribulus Terrestris: Milyen hatása van valójában? [felülvizsgálat]

A tribulus terrestris néven is ismert szardella nem újdonság a sportkiegészítők területén. Nagyon népszerű a különböző tesztoszteron stimulánsokkal kapcsolatban, mivel állítólag elősegíti ennek a hormonnak a termelődését. Azonban, ahogyan azt a Tribulus vizsgálat alatt című cikkünkben tárgyaltuk, ez a hatás egészséges és fiatal férfiaknál alig tapasztalható. Ennek ellenére az anemone számos különböző egészségügyi előnnyel rendelkezik, és a pótlásának mindenképpen lehet értelme. Ezért mai áttekintésünkben a Vilgain Tribulus Terrestris-t fogjuk megvizsgálni, amely kivételesen magas protodioscin hatóanyag-tartalommal büszkélkedhet. Mennyire voltunk elégedettek vele?

Vilgain Tribulus
Emészthetőség
9.0/10
Adagolás
9.0/10
A nyersanyagok minősége
10.0/10
Összetevők
10.0/10
Ár
7.0/10
Általános értékelés
9.0
10 pontból 10 pont

 

A Vilgain Tribulus legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat

Őszinte és átlátható összetétel

Ami magát a kompozíciót illeti, ebben az esetben nincs sok értékelendő dolog. Minden egyes cellulózkapszula csak anemone kivonatot és csomósodásgátlót tartalmaz. Ez természetesen jó dolog, mert egy ilyen terméknél minden adalékanyag csak hátrányt jelent. Érdemes azonban megemlíteni a protodiozin hatóanyag tartalmát. Ez áll a tribulus legtöbb pozitív hatása mögött. A protodiozin a szaponinoknak nevezett anyagcsoportba tartozik. Ezeknek meglehetősen sokféle jótékony hatása van a szervezetre, de egyik sem olyan hatékony, mint a protodiozin. Így azt mondhatjuk, hogy a tribulus hatékonysága attól függ, hogy mennyi protodioszcin van benne. És ebben a tekintetben a Vilgain márkájú tribulus nagyon jól teljesít.

Míg a legtöbb konkurens termék egyáltalán nem ad tájékoztatást a protodiozin-tartalomról, vagy csak a következőkre szorítkozik csaka teljes szaponin-tartalomra vonatkozó információkra, a Vilgain átláthatóan közzéteszi e hatóanyag pontos tartalmát. Ez nagy plusz, mivel biztos lehetünk benne, hogy olyasmit szedünk, aminek van értelme. Nincs olyan, hogy horgonykordial. Sok termék sokkal kisebb mennyiségben tartalmazza a hatóanyagot, ezért is van az, hogy minden tribulusnak más-más hatása lehet.

Szardella földi aktin
A protodioscin átlátható összetétele és pontos tartalma mindenképpen dicséretet érdemel.

 

Hogyan kell adagolni a tribulus terrestrist?

A tribulus szedése nem rakétatudomány. A standard adagolás 2 kapszula, amelyet megfelelően le kell öblíteni vízzel. A megnövelt adag összesen napi 4 kapszulából áll, amelyeket egyszerre vagy egymás után is be lehet venni. A tribulus szedésére vonatkozó ajánlások nem rendezettek, így nem lehet pontosan megmondani, hogy mekkora adag az ideális. Emiatt azt javaslom, hogy kövesse a gyártó ajánlásait, és kezdje a standard adaggal. Ha egy idő után úgy találja, hogy nem érez semmilyen hatást, próbálja meg a megnövelt adagot. Egy csomag 45 napig elegendő a standard adagolás mellett.

Horgonyzás földi aktin felülvizsgálatok
Jelenleg 2 kapszula anchorit ajánlott, de ez akár 4 kapszulára is növelhető.

 

A hatások nagyon szubjektívek

Mielőtt úgy dönt, hogy tribulust szed, ne feledje, hogy mindenki másképp érzékelheti a hatását. Bár a tribulus nem befolyásolja a tesztoszteronszintet, ahogyan azt gyakran mondják, mégis számos egészségügyi előnnyel jár. Megnyilvánulásai azonban nagyon szubjektívek. A tribulus egyik legnagyobb előnye a fáradtságérzet csökkentése vagy az energiaérzet növelése. Ezen a területen azonban számos tényező játszik nagy szerepet, ezért nem lehet objektíven megmondani, hogy milyen mértékben milyen mértékben köszönhető bármilyen pozitív hatás e tekintetben a tribulus kiegészítésnek.Hasonlóképpen, a tesztoszteronszintre gyakorolt bármilyen pozitív hatás nagyobb valószínűséggel jelentkezik azoknál az idősebb embereknél, akikmíg egy fiatal ember nem fog észrevenni semmilyen különbséget.

A lehorgonyzás nagy előnye, hogy ha valóban nem éli túl a használatát.nem kell aggódnia semmilyen kellemetlen mellékhatás miatt. Emiatt az emésztési problémáktól sem kell tartanod, mivel az emészthetőség szempontjából nem észleltünk semmilyen problémát.

Ne hagyja figyelmen kívül
A kiváló minőségű edzés előtti kickerek az edzés előtti energiahiányon is segítenek. A legjobb kickerek összehasonlításában elmondjuk, mire kell figyelned, amikor kiválasztasz egyet.

 

Az ár lehetne alacsonyabb

Míg a Vilgain's Tribulus dicséretet érdemelt ki tőlünk a minőségéért és az átlátható formuláért, az ár értékelésénél nem leszünk ennyire pozitívak. Teljesen érthető, hogy a minőségi kiegészítők drágábbak, mint a gyengébb minőségű alternatíváik. Ebben az esetben azonban a gyártó túlbecsülte az árat. A konkurens termékekhez képest néha kétszeres összeget fizet a Vilgain Tribulus Terrestrisért. Bizonyos mértékig indokolt a magas ár, de az így kapott ár-minőség arány nem olyan jó, mint amilyennek első pillantásra tűnik.

A Vilgain Tribulus legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat

Kinek való a tribulus?

Végül arra a kérdésre is választ kell adni, hogy kinek is alkalmas valójában ez a táplálékkiegészítő. Általánosságban elmondható, hogy az idősebb férfiak, akik nek alacsonyabb a tesztoszteronszintjük, profitálhatnak a tribulusból. Ugyanígy segíthet a férfiaknak és a nőknek is a libidó támogatásában vagy az energiahiányban. Így elmondható, hogy a tribulus különösen alkalmas a túlzott stressztől szenvedők számára is. De ha olyan kiegészítőt keresel, amely csodával határos módon növeli a tesztoszteronszintedet, akkor rossz helyen jársz. A tribulus nem csodanövény, és a médiában gyakran túlértékelik a hatását.

Ne hagyja figyelmen kívül

Összefoglaló a végén

A Vilgain Tribulus Terrestris egy kiváló minőségű étrend-kiegészítő, amely szardellát és nagy arányban protodioscin hatóanyagot tartalmaz. Összetételét tekintve nincs benne semmi kifogásolnivaló, ellenkezőleg, értékelnünk kell a nagy átláthatóságot. A konkurens termékekhez képest azonban meglehetősen drága, így nem biztos, hogy mindenkinek megfelel. Ha reális elvárásai vannak a tribulussal szemben, és nem bánja, ha a minőségi kiegészítőkért felárat kell fizetnie, akkor nagyon tudjuk ajánlani.

A mai felülvizsgálatra ennyi volt tőlünk. De örülnénk, ha megosztanád velünk a tribulus tapasztalataidat a hozzászólásokban.

Miért bízhat bennünk?

Megbeszélés (0)

Önnek is van tapasztalata ezzel a termékkel kapcsolatban? Ossza meg őket saját véleményének megírásával.