Biotech USA Tribulus Maximus 90 tablet

Egyedülálló Tribulus terrestris növényi kivonat tartalom - 1500 mg minden egyes tablettában Tribulus Maximus - a természetes tesztoszteron hormonszint hatékony serkentője. A sportolók körében jól ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 6 817 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

Egyedülálló Tribulus terrestris növényi kivonat tartalom - 1500 mg minden egyes tablettában Tribulus Maximus - a természetes tesztoszteron hormonszint hatékony serkentője. A sportolók körében jól ismert és gyakran használt jogi termék, amely támogatja a szervezet izomtónusának és energiaszintjének fenntartását.

Hatékony stimuláns, amely támogatja a férfiak megfelelő hormonális aktivitását és szexuális funkcióját. A Tribulus terrestris (földi anemone) a Biotech által kínált egyedülálló koncentrációban, 1500 mg hatóanyagot tartalmaz minden egyes tablettában.

Kinek ajánlott a BiotechUSA Tribulus Maximus:

  • A természetes tesztoszteronszint fenntartása
  • a szervezet izomtónusának és energiaszintjének fenntartása
  • megfelelő hormonális aktivitás a férfiaknál

A Tribulus terrestris az ősi törzsek körében gyógynövényként ismert, és afrodiziákumként használták. A Tribulus terrestris a luteinizáló hormon (LH) szintjének növelésével növeli a tesztoszteron szintet. Az LH hatására az agyalapi mirigy növeli a tesztoszteron termelést a szervezetben.

A BioTech Tribulus Maximus biztonságos és legális módja a tesztoszteronszint növelésének. Ön is megtapasztalhatja a Tribulus Maximus fantasztikus hatását.

Összetevők:

Kalcium-foszfát, mikrokristályos cellulóz, sztearinsav, magnézium-sztearát.

Hatóanyagok egy tablettában: Tribulus terrestris 1500mg

Ajánlott adagolás:

  • Vegyen be naponta 1 tabletta Tribulus Maximus-t étkezés közben.
Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek