Kevin Levrone LevroTEST 120 tablet

A LevroTest egy innovatív, kétfázisú tesztoszteron fokozó, amely serkentő hatással van a tesztoszteronszint növelésére éjjel-nappal. A Levro TEST egy egyedülálló kétfázisú formula, amely napi 24 ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 13 317 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

A LevroTest egy innovatív, kétfázisú tesztoszteron fokozó, amely serkentő hatással van a tesztoszteronszint növelésére éjjel-nappal. A Levro TEST egy egyedülálló kétfázisú formula, amely napi 24 órán keresztül stimulálja az anabolikus folyamatokat és növeli a tesztoszteronszintet.

LEVRO TESZTNAP FORMULA
Az összetételben az ún. A LevroTest napi formuláját speciálisan kiválasztott összetevőkből állították össze, hogy energiával lássa el a szervezetet a legigényesebb időszakban is.A szervezet legszélsőségesebb fizikai és mentális stressz, valamint a fokozott tesztoszterontermeléshez vezető mechanizmusok aktiválása. A tudományos vizsgálatok szerint a termékben található D-aszparaginsav a termékben található D-aszparaginsav, amely aluteinizáló hormon, amely a herék Leydig-sejtjein található receptorokhoz kötődik. Ezt követi a ciklikus adenozin-monofoszfát (cAMP) intenzív szintézise és a koleszterinmolekula oldalláncának leválása. Ez a folyamat kulcsfontosságú a tesztoszteron termeléséhez (szteroidogenezis)(5).

2010-ben nápolyi kutatók egy olyan vizsgálatot végeztek, amelyben férfiak egy csoportjának beadtak D-aszparaginsavat, és 40%-kal magasabb tesztoszteronszintet figyeltek meg, mint a placebót kapó csoport (2). Anapi formula összetételét aRhodiola Roseagyökeréből származó kivonattal is gazdagítják, amelyet adaptogén hatásúnak tulajdonítanak. adaptogén hatás, azaz a szervezet azon képessége, hogy megbirkózzon a belső környezet hirtelen változásaival, és megszüntesse a stresszhelyzetek negatív hatásait.

A Rhodiola rosea hatását a japán csomófű kivonatában található rezveratrol is fokozza. A LevroTEST napi formulájából nem hiányoznak a megfelelő vitaminok. A vizsgálatok eredményei azt mutatják, hogy a D-vitamin-pótlás (4) pozitív hatással van a a tesztoszteronszintet, a B-vitaminok pedig segítik az idegrendszer normális működését.

LEVRO TESZT ÉJSZAKAI FORMULA
A LevroTEST egy nagyon fejlett éjszakai formula is, amelyet úgy terveztek és gyártottak, hogy még az éjszakai alvás során is aktiválja a tesztoszterontermelést. Az összetevők között ebben az éjszakai formula találsz görögszéna kivonat és földi anemone( Tribulus terrestris), amelyekről vizsgálatok kimutatták, hogy a természetes tesztoszterontermelés erőteljes növekedésének aktivátorai (3). A magnézium, a B 6-vitamin és a cink kombinációja a ZMA funkcióját látja el, egy olyan formula, amely támogatja az alvás minőségét és a regenerációs képességeket.

Ezenkívül a magnéziumpótlás fontos az ideg- és izomösszehúzódások egyensúlyhiányának csökkentésében, ami a megfelelőEz megfelelő hatással van az izomrendszer normális működésére - az izomgörcsök megelőzésére. A magnézium lehetővé teszi a szervezet védekező mechanizmusainak egyidejű stimulálását, többek között azáltal, hogy serkenti az antitestek termelését és a fagocitózist (a sejtek azon képességét, hogya szilárd részecskék felszívására), ami a gyulladás csökkenéséhez vezet, megelőzve az anafilaxiás sokkot (allergiás reakció pl. Rovarcsípésre vagy rovarcsípésre adott anaerob reakció) vagy a stressz negatív hatásai.

A LevroTest Day Formula tápértékek:

Tartalom 1 kapszula 4 kapszula
D-aszparaginsav 624 mg 2496 mg
Rhodiola rosea gyökér kivonat 20 80 mg
japán csomósfű kivonat (beleértve a resveratrolt) 20 mg (10 mg) 80 mg (40 mg)
B6-vitamin 0,4 mg (29) 1,6 mg * (114) *
Folsav 80 mcg (40) * 320 mcg (160) *
B12-vitamin 1,2 mcg (48) * 4,8 mcg (192) *
D-vitamin 5 mcg (100) * 20 mcg (400) *

* - ajánlott napi adag

Összetevők: D-aszparaginsav (DAA), kapszula [zselatin, víz, színezékek (E171, E122*, E124*, E133, E104*, E110*), töltőanyagok (E460 (ii), E341), gyökérkivonat].Rhodiola rosea gyökér kivonat (3% rosavin és 1% szalidrozid)japán csomósófű (Polygonum cuspidatum Siebold & Zucc) (50% resveratrol), csomósodásgátlók (E470B, E551), vitaminok.D-vitamin (kolekalciferol), B6-vitamin (piridoxin-hidroklorid), B12-vitamin (cianokobalamin), folsav (folát). * Káros hatással lehet a gyermekek aktivitására és figyelmére.

Ajánlott adagolás:

  • Vegyen be naponta 4 kapszulát (2 reggel, 1 napközben és 1 edzés előtt). Ne lépje túl az ajánlott napi adagot.

A LevroTest Night Formula tápanyagtartalma:

Tartalom 1 kapszula 4 kapszula
Görögszéna kivonat 275 mg 1100 mg
Tribulus terrestris kivonat (90% szaponinok) 250 mg (225 mg) 1000 mg (900 mg)
B6-vitamin 2,5 mg (179) 10 mg * (714) *
Cink 3,75 mg (37) 15 mg * (150) *
Magnézium 22,5 mg (6) 90 mg * (24) *

* - ajánlott napi adag

Összetevők: görögszénamag kivonat (Trigonella foenum-graecum L.), görögszéna gyümölcs kivonat (Tribulus terrestris L.) (90% szaponin), magnézium-citrát, kapszula [zselatin, víz, színezékek (E171, E104, E122*, E133*, E110*)], töltőanyagok (E460 (ii), E341), kén.cink, csomósodásgátló (E470b, E551), B6-vitamin (piridoxin-hidroklorid). * Káros hatással lehet a gyermekek aktivitására és figyelmére.

Ajánlott adagolás:

  • Vegyen be naponta 4 kapszulát lefekvés előtt bő vízzel.
  • Ne lépje túl az ajánlott napi adagot.

Figyelmeztetések:

Ne szedje, ha allergiás a termék bármely összetevőjére. Az étrend-kiegészítők nem helyettesíthetik a változatos és kiegyensúlyozott étrendet. Ajánlott az egészséges táplálkozás és életmód. Kisgyermekek elől elzárva tartandó. Szobahőmérsékleten, zárt edényben, száraz helyen tárolja. Védje a napfénytől.

Értékelésünk

Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek