MyProtein Tribulus PRO 270 tablet

95% szaponinok. Legmagasabb angol minőségű Myprotein termékek! Büszkén mutatjuk be a legerősebb Tribulus Terrestris kivonatot, amely jelenleg 95%-os szaponin-tartalommal (a Tribulus hatóanyaga). A Tribulus mennyiségét ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 9 983 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

95% szaponinok. Legmagasabb angol minőségű Myprotein termékek!

Büszkén mutatjuk be a legerősebb Tribulus Terrestris kivonatot, amely jelenleg 95%-os szaponin-tartalommal (a Tribulus hatóanyaga). A Tribulus mennyiségét is megnöveltük minden egyes kapszulában egy hatalmas 300mg-ra!

A Tribulus Terrestris-t évszázadok óta használják, már az ókori Görögországban, Indiában és Afrikában is, a termékenység növelésére és a test megfiatalítására. Csak az 1980-as évek közepéig ismerték a gyógynövényt, amíg egy bolgár tudóscsoport újra felfedezte a Tribulust a modern tudomány számára, valamint továbbá felfedezték, hogy a Tribulus Terrestris növelheti a szervezet növekedési faktorát az LH (lutealizáló hormon) termelésének növelésével.

A többi már ismert történelem. A Tribulust a világ számos élsportolója használta, de még mindig elég biztonságos a hétvégi "vasbetörők" számára.

A termék előnyei:

  • Segíthet a növekedési hormonszint növelésében
  • Segíthet a libidón
  • A piacon kapható leghatásosabb, gyógyszerészeti tisztaságú, szabadon hozzáférhető kivonat.

Táplálkozási információ(1 kapszula):

  • Tribulus Terrestris (95% szaponinok): 300 mg

Adagolás:

Étrend-kiegészítőként, szükség szerint napi 1-3 alkalommal 1 kapszulát vegyen be. Vegyen be naponta 1 kapszulát, 1-3 alkalommal naponta, 3-4 alkalommal naponta, 1-3 alkalommal tablettánként, 1-3 alkalommal naponta, 1-3 alkalommal naponta, 2-3 alkalommal tablettánként, 2-3 alkalommal hetente 2-3 alkalommal, lehetőleg étkezés előtt.

Összetevők:

  • Tribulus terrestris, magnézium-sztearát (csomósodásgátló), zselatin (kapszula).
  • Mesterséges színezék- és tartósítószer-, élesztő-, glutén-, keményítő- és laktózmentes.
  • Nem tartalmaz hozzáadott sót (nátrium-klorid) vagy cukrot.
  • GMO-mentes (nincs génmódosítás)

Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek