Alavis Maxima Tribulus - Hatékony kiegészítő vagy pénzfogás? (Visszatekintés)

Ha rendszeresen olvassa cikkeinket és véleményeinket, akkor tudni fogja, hogy vannak különbözőa tesztoszteron növelését ígérő kiegészítőkkel kapcsolatban, hajlamosak vagyunk nagyon szkeptikusak lenni. És ez nem csoda, mert a nagy többségük egyszerű pénznyelő. De vannak kivételek. Amikor felajánlották, hogy kipróbálom az Alavis Bestier Tribulus-t, amelynek fehérjéjéről nagyon meggyőző voltunk a legutóbbi értékelésünkben, nem gondolkodtam sokáig.

Hogy áll a testoboosterük? Ajánljuk, vagy csak egy újabb felesleges befektetés? Jól működik az ár/minőség arány szempontjából? Ezt és még sok mást is megtudhat a mai felülvizsgálatunkból.

Alavis Maxima Bestier Tribulus
Hatás
8.9/10
Használhatóság
8.4/10
Csomag mérete
9.9/10
Összetevők
8.0/10
Ár
7.9/10
Általános értékelés
8.6
10 pontból 10 pont
A Alavis Maxima Tribulus legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat

Az elején meg kell jegyeznem, hogy két csomagot kaptam a gyártótól, hogy hosszú távon tesztelhessem a hatást. A több hetes tesztelés eredményeit a mai áttekintésben mutatjuk be.

A kiegészítés új formája lényegesen jobb, mint a régi

Ha megnézi ennek a kiegészítésnek az összetételét, első pillantásra biztosan vonzani fogja az anemone gyümölcsének kivonata, amely 40% protodioscinra van standardizálva. Valójában a protodiozin a legfontosabb szaponin, amely pozitívan befolyásolja a libidót és a potenciát. A szokásos készítmények csak körülbelül 20% protodiozint tartalmaznak, csak az eredeti bolgár tribulus több mint 40%-ot. A protodiozint valóban számos vizsgálatnak vetették alá, sajnos a legtöbbjüket állatokon végezték, és humán vizsgálatok még nem készültek.Megemlíthetjük azonban, hogy patkányoknál a protodiozin alkalmazása a következőkhöz vezetett az androgénreceptorok számának növekedésea nyulaknál, és a nyulaknál volt egy változás fokozott nitrogén-oxid-termelés az apikális testekben. Meg kell jegyezni, hogy a protodiozin-tartalomban mutatkozó különbség valóban jelentős a hatás szempontjából, ezért mindenképpen érdemes többet fizetni egy olyan minőségi étrend-kiegészítőért, amely magasabb szaponin-koncentrációval rendelkezik.

A kiegészítés második összetevője a cink. Míg az első verziója cink-oxidot tartalmazott, amivel kapcsolatban természetesen fenntartásaink voltak, az újonnan frissített verzió már tartalmaz cink-glükonátot, bár sok kiskereskedő még mindig nem javította ki a termék címkéjét. Meg kell jegyezni, hogy ez a vegyület lényegesen jobb, mint az oxid, nemcsak a lehetségesde a pozitív hatás is érezhető, amikor használja.

Alavis Maxima Tribulus összetevők A
cink-glükonát sokkal jobb választás, mint a hírhedt oxid
.

Egy olyan hatás, amelyet abszolút mindenki észre fog venni

A megfigyelt hatással kapcsolatban mindenképpen meg kell mondani, hogy a protodiozin esetében nem szükséges magas életkort elérni ahhoz, hogy bármilyen hatást érezzünk. Bár természetesen, ha a természetes tesztoszterontermelés csökken, a hatás még kifejezettebb lesz. Amit észrevettem, miközben ezt a kiegészítőt szedtem, az határozottan nagyobb termelékenység a nap folyamán. Hasonlóképpen, észrevettem jobb helyreállítást még kemény edzések után is, azonban Be kell vallanom, hogy ezt a hatást csak napi két kapszula szedése mellett értem el. Amint azt sokan bizonyították szakmai cikkek, az anemone tudományos vizsgálatokkal megerősített hatásai valóban számosak, de őszintén szólva, az anemone hatása, példáula vesekövek eltávolításáról, amikor szedi, biztosan nem fogja észrevenni, hacsak nem szenved komolyan ettől a problémától.

Végső soron azonban úgy gondolom, hogy ha én, mint fiatal és aktív sportoló, képes voltam észrevenni a pozitív hatást az energiára és a regenerálódásra az edzés után, akkor mindenki képes lehet rá. És bár több hasonló kiegészítőt is kipróbáltam már, még soha nem voltam ennyire elégedett egyikükkel sem.

Alavis Maxima Tribulus adagolás Ha a
maximális hatást szeretné elérni, javaslom az adag megduplázását
.

Hol a legjobb az ár?

Hogyan és mikor szedtem a tribulust?

Két csomagot kaptam ebből a kiegészítésből az Alavis-tól, így először bevettem az ajánlott adagot (napi 1 tabletta naponta ), de aztán megdupláztam az adagot, hogy a tribulus vérszintje egész nap állandó maradjon. Ezért bevettem egy tablettát reggel és egyet este lefekvés előtt. Minden alkalommal az anemónát étellel együtt vettem, és bő vízzel lemostam.

Alavis Maxima Tribulus + cink + magnézium
Ha lefekvés előtt szed anchorwitchot, nyugodtan kombinálhatja magnéziummal vagy cinkkel
.

Ár-ügyileg a Bestier Tribulus a jobb átlag között van.

60 kapszuláért, tehát 60 adag Bestier Tribulusért 9830 Ft-t kell fizetnie, ami teljesen átlagos ár. Persze, lehet érvelni, hogy néhány kiegészítés néhány százzal olcsóbb, de ezek az esetek túlnyomó többségében nagyon alacsony hatóanyag-tartalmú kiegészítők. Másrészt fontos megjegyezni, hogy az egész csomag két hónapig tart. Mint arra nagyon gyakran emlékeztetünk, ez a kiegészítés semmiképpen sem szükséges, de bizonyos típusú egyének számára nagyon hasznos lehet.

A Alavis Maxima Tribulus legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat
Alavis Maxima Tribulus vs. multivitamin Ha
csak korlátozott lehetőségei vannak, egy minőségi multivitamin mindenképpen fontosabb befektetés
.

Végső értékelés - Jó, de drága befektetés

Ha ez a kiegészítés például cink-biszglicinátot tartalmazna a cink-oxid helyett, amely ismert pihentető hatásáról. hatások, egyáltalán nem haboznék, hogy rendszeresen beépítsem a táplálékkiegészítő tervembe. Az oxid használata azonban hatalmas mínusz egy ilyen árkategóriájú kiegészítőnél.

Egyébként azonban úgy gondolom, hogy a földi horgonyfű ilyen erős lehet egy nagyszerű választás nem csak az idősebb gyakorlók számára.hanem mindenkinek, aki a legtöbbet szeretné kihozni a természetes termeléséből. Hasonlóképpen, ez a kiegészítés határozottan jó választás mindenkinek, akinek természetesen alacsonyabb anabolikus hormontermeléssel rendelkezik. Természetesen az összbenyomást elrontja a viszonylag magas ár, amely, bár a tribulus szabványaihoz mértende összességében úgy gondolom, hogy a legtöbb sportoló számára nagyon magasnak tűnik.

Hacsak nincs igazán szüksége a kiegészítésre, nem tartom szükségesnek a befektetést. A fiatal és tapasztalatlan edzők számára azonban mindenképpen jobb választás lesz.minőségi multivitaminmagnézium, cink és fehérje. De ha van extra pénze, és szeretne kipróbálni egy kiváló minőségű horgonyt, a Bestier Tribulus mindenképpen jó választás.

Magazinunkról
A SvětFitness.cz egy független portál volt, van és mindig is lesz. Csak olyan termékeket ajánlunk, amelyeket mi magunk is használnánk, és amelyekbe mi magunk is befektetnénk. Ezért nem fogadunk el semmilyen szponzori adományt, és nem engedjük, hogy egyes gyártók megvesztegessenek minket.
Haértékeled ezeket az értékeket, akkor mesélj magazinunkról sporttársaidnak. Cikkeinkben és véleményeinkben igyekszünk minden területet (súlyzós edzés, táplálékkiegészítés, táplálkozás) lefedni, így mindenki számára kell, hogy legyen valami.

Miért bízhat bennünk?

Megbeszélés (0)

Önnek is van tapasztalata ezzel a termékkel kapcsolatban? Ossza meg őket saját véleményének megírásával.