SizeAndSymmetry Testo X-Blend - A megfelelő kiegészítő a hormonális optimalizáláshoz? (Visszatekintés)

Olyan kiegészítők, amelyek a tesztoszteron radikális növekedését ígérik, és ezáltal egy képzeletbeli férfivá válást.e, kontrollálhatatlan izomnövekedés, maximális regenerálódás és ki tudja még mi minden, mindig kerültem, amennyire csak lehetett. Mindig is úgy gondoltam, hogy az ilyen kiegészítők puszta pénzbehajtók, amelyek a valóságban egyáltalán nem működnek. De amikor jött a lehetőség, hogy kipróbáljam a Testo X-blend-et a SizeAndSymmetry-től, elmentem érte.

Ez a kiegészítő gyökeresen megváltoztatta a véleményemet? Tényleg legális helyettesítője az anabolikáknak? Voltak mellékhatásai? Mindezt és még sok mást is megtudhat a mai felülvizsgálatból.

SizeAndSymmetry Testo X-Blend
Összetevők
8.5/10
Ár
8.0/10
Hatás
8.8/10
Használhatóság
9.5/10
Csomag mérete
9.5/10
Általános értékelés
8.9
10 pontból 10 pont
A SizeAndSymmetry Testo X-Blend legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat

Az elején csak annyit tudok hozzátenni, hogy miért döntöttem úgy, hogy először is tesztelem ezt a kiegészítést. Először is, sokkal jobb összetételű, mint a csak őrölt anemone-t tartalmazó kiegészítők. másodszor pedig kíváncsiságból, hogy vajon egy jogi kiegészítő valóban radikálisan befolyásolhatja-e a tesztoszteronszintet. Tehát az alábbiakban olvashatja tapasztalataimat és megállapításaimat.

Egy nagyon tisztességes összetételnek köszönhetően működő kiegészítés

Mint már említettem az előző bekezdésben, kipróbáltam a Testo X-Blend-et, főleg azért, mert sokkal többet tartalmaz, mint egy horgony. Konkrétan egy napi adagban, amelyet 3 tabletta képvisel, a következőket találja:

  • 450mg anemone officinalis, amely egy nagyon népszerű, de viszonylag ellentmondásos összetevő szinte minden elérhető tesztoszteron fokozóban. Miért ellentmondásos? Egyrészt, minden egyes kiegészítés más és más mennyiségű aktív szaponinokat tartalmaz, másrészt, ez jelentősen a sportolókon végzett tudományos vizsgálatok széles körben eltérnek (egyesek cáfolnak minden hatást, mások megerősítikde a sportolók több anyag kombinációját szedik stb.). Ez azonban nem változtat azon a tényen, hogy a tribulus terrestris számos alkaloidát, ásványi anyagot, szaponinokat és egyéb összetevőket tartalmaz, amelyeket sportolóként értékelni fog.
  • 600 mg D-aszparaginsav, az aszparaginsav egy fontos formája, amely bizonyítottan növeli a luteinizáló hormon szintjét és a növekedési hormon kiválasztásának mértékét, amely az izomnövekedésért felelős. Ez is volt már tudományos tanulmányok javítja az agyműködést, a memóriát és a koncentrációt.
  • 300mg Maca peruviana, amely az anemone-hoz hasonlóan vitaminok, ásványi anyagok és esszenciális aminosavak gazdag forrása. Gyakran nevezik szuperélelmiszernek, és az indián törzsek már évszázadok óta használják. Az anemonhoz hasonlóan utalunk arra, hogy a tesztoszteronszint tényleges növekedése meglehetősen vitatható, azonban az mindenképpen világos, hogy segít optimalizálni az anabolikus és a katabolikus hormonok aránya.
  • 150mg ginzeng kivonat, amely ismét nagyon jól optimalizálja a hormonokat a szervezetben. Ez annak köszönhető, hogy a ginseng képes növelni a ciklikus adenozin-monofoszfát (cAMP) szintjét, amely felelős továbbá a tesztoszteron-növelő enzimek, a luteinizáló hormon és más enzimek aktiválásáért.
  • 30mcqD3-vitamin, amely abszolút létfontosságú szerepet játszik az anyagcsere megfelelő működésében - a felszívódástól kezdve mindent biztosítva.kalciumfelszívódás az optimális immunrendszer működéséhez és a megfelelő izomműködéshez.

Az én szemszögemből nézve, ami ebből a kiegészítésből hiányzik a tökéletesség szempontjából, az például a cink, amely szintén nagyon fontos szerepet játszik.A kompozíciót azonban nagyon pozitívan kell értékelnem.

SizeAndSymmetry Testo X-Blend készítmény A
Testo X-Blend összetétele nagyon jó, és ajánlom a kiegészítést mindenkinek, akinek szüksége van a hormonális optimalizálásra
.

Mit várhatsz ettől a kiegészítőtől?

Én személy szerint nagyon elégedett voltam a Testo X-Blenddel, azonban az elégedettséget meghatározó alapvető kritérium az Ön elvárásai. Ez azért van, mert a hormonális optimalizálás és a tesztoszteron fokozása között van egy teljesen lényeges különbség. Ha például hosszú ideje rosszul érzi magát, nem akar dolgozni vagy sportolni, és egész nap fáradt, akkor (többek között) alacsony tesztoszteronszintről lehet szó. És ebben az esetben a Testo X-Blend jó választás.

De ha megveszed, és abban reménykedsz, hogy hirtelen elkezdenek nőni az izmaid anélkül, hogy több kemény munkát végeznél, akkor nyilvánvalóan tévedsz, és csak kidobod a pénzt. Ezt a hatást még anabolikus szteroidok szedésekor sem érheted el, pedig azok természetesen milliószor hatékonyabbak.mint a hasonló "jogi helyettesítő anyagok" kiegészítők formájában (de ezeknek mellékhatásaik vannak, ellentétben ezzel a kiegészítéssel).

SizeAndSymmetry Testo X-Blend vs. Multivitamin
A minőségi multivitamin-kiegészítő lényegesen fontosabb, mint a hasonló anabolikák
.

Vásároljon a legjobb áron

Mikor és hogyan szedtem a Testo X- Blend-et?

Bár a gyártó azt tanácsolja a csomagoláson, hogy este, lefekvés előtt vegyen be 3 kapszulát, én ezt az adagot az edzés után vettem be egy cinktablettával együtt. Miért? Pontosan a hormonális optimalizálás miatt, amiről fentebb írtam. Mivel edzés után az anabolikus hormonok szintje nagyon alacsony, és a szervezet katabolikus állapotban van. A cink, mint a kiegészítés néhány összetevője, nagyon jelentős szerepet játszik az anabolikus és katabolikus hormonok arányának normalizálásában. A kapszulákat mindig bő vízzel vagy fehérjeitallal öblítem le.

SizeAndSymmetry Testo X-Blend adagolás
Ha naponta 3 kapszulát vesz be, az egész csomag 40 napig elegendő
.

Abszolút megfelelő ár

Egy csomag Testo X-Blend 7650 Ft lesz. Bár ez az ár első pillantásra viszonylag magasnak tűnhet, fontos megjegyezni, hogy részben a felhasznált alapanyagok magas minősége határozza meg. Például egy ilyen üllő a konkrét kiegészítéstől függően nagymértékben változik. A kulcs nem az anemone mennyisége, hanem a szteroid szaponinok és más hatóanyagok koncentrációja, amelyek befolyásolják a hatását. Ami pedig a felhasznált anyagok minőségét illeti, a SizeAndSymmetry-nek egyáltalán nincs miért panaszkodnia.

Szokásunkhoz híven azonban fel kell hívnunk a figyelmet arra, hogy ez a kiegészítés semmiképpen sem szükséges. Ha szűkös a költségvetése, és nem akar a szükségesnél egy fillérrel is többet befektetni, nyugodtan kihagyhatja a Testo X-Blend-et.

A SizeAndSymmetry Testo X-Blend legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat

Végső értékelés

Összefoglalva azt kell mondanom, hogy ezt a terméket valóban nagyon pozitívan értékelem. Nagyon pozitív hatással volt rám, határozottan sokkal kevesebb fáradtságot éreztem még a kemény edzések alatt is, és sokkal több energiám volt az edzéshez is. De semmiképpen sem várhatsz radikális izomtömeg-növekedést és regenerálódást, hogy egyik napról a másikra kétfázisú edzésekbe kezdj. De ha csak egy kiegészítőt keres a hormonok optimalizálására, a Testo X-Blend mindenképpen megér egy próbát.

Neked is van tapasztalatod ezzel a kiegészítéssel kapcsolatban? Mindenképpen bátran ossza meg velünk a hozzászólásokban, szívesen hallanánk a gondolataitokatSzívesen elolvasnánk a gondolatait, és válaszolnánk a használatával kapcsolatos kérdéseire.

Miért bízhat bennünk?

Megbeszélés (0)

Önnek is van tapasztalata ezzel a termékkel kapcsolatban? Ossza meg őket saját véleményének megírásával.