SizeAndSymmetry Tribulus Testo X-Blend 120 kapslí

Egy speciális, erőteljes termék, amelyet a szervezet tesztoszteronszintjének természetes növelésére fejlesztettek ki. A Sizeandsymmetry TestoXBlend egyesíti a tesztoszteron termelésére szinergikusan ható specifikus anyagokat, mint a ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 0 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

Egy speciális, erőteljes termék, amelyet a szervezet tesztoszteronszintjének természetes növelésére fejlesztettek ki.

A Sizeandsymmetry TestoXBlend egyesíti a tesztoszteron termelésére szinergikusan ható specifikus anyagokat, mint a legerősebb férfi nemi anyagokat.A legerősebb férfi nemi hormon, amely biztosítja az izomtömeg növekedését és a zsírszövet mennyiségének csökkentésének lehetőségét. A férfi nemi hormonokra gyakorolt hatásának köszönhetően hatással lehet az erőnléti képességekre és azok fejlődésére is.

Az összetevőkről:

Tribulus terrestris - ez egy olyan növény, amely a világ számos részén megtalálható, például az USA-ban, Dél-Amerikában, Mexikóban, Spanyolországban, Indiában, Kínában és Bulgáriában. Az eredeti Tribulus 40-60-szor annyi Protodioscin-t tartalmaz száraz tömeg alapján, mint a más Tribulusokból származó Tribulusok.a világ más részein, ez az a Tribulus, amelyet a Sizeandsymmetry használ.

A szteroid szaponinok és a protodioszcin képesek befolyásolni a férfi nemi hormon tesztoszteron termelését, amely felelős az izgalomért. anabolikus válasz az erőedzésre, és elősegíti az izomszövet szarkoplazmatikus hipertrófiáját (növekedését) és a testzsír csökkentését.

A D-aszparaginsav (DAA) "kiegyenesíti" a férfi nemi hormon tesztoszteron csökkent szintjét. Ez intenzív erőnléti edzés vagy hosszan tartó kalóriakorlátozás során következik be. Ez a jobbkezes aminosav bekerült a sporttáplálkozásba, és rövid távú expozíció esetén akár 60%-kal is növelheti a tesztoszteronszintet. Ez nemcsak a libidó, a szexuális vágy növelésében, hanem az izomnövekedésben is segít.

A(perui) macát gyakran "szuperélelmiszerként" emlegetik - egy olyan szuperélelmiszert, amely manapság egyre népszerűbbé válik. A perui Andok hegyvidékén termesztik, és hatása pozitívan befolyásolja a vitalitást, a termékenységet vagy a szexualitást (libidót). Ennek köszönhetően a tesztoszteronszintre és ezáltal a hipertrófiára vagy a testösszetétel változására gyakorolt hatását az alacsonyabb testzsírszintek tekintetében is leírták.

A maca egy répára hasonlító gyökérzöldség, a gyökér körülbelül 3-6 cm átmérőjű és körülbelül 5 cm hosszú. A vörös maca por enyhébb és kevésbé kifejezett karamellás ízű, mint a fekete és fehér maca. A maca gyökeret a perui indiánok évezredek óta használják az egészség megőrzéséhez szükséges alapanyagként. A maca por számos vitamint, ásványi anyagot és esszenciális aminosavat tartalmaz.

A ginzeng már évezredek óta nagyon népszerű az ázsiai kultúrában, az egészségfejlesztéssel kapcsolatos széles körű alkalmazása miatt. Hozzájárul a normális vércukorszinthez, és így stabilizálja a teljesítményt nemcsak az erőben, hanem az állóképességben is. Elősegíti a fizikai teljesítményt, segít fenntartani a fizikai és szellemi képességeket és a jó szexuális kapcsolatok a libidó és a szexuális vágy növelésével.

AD3-vitamin egy zsírban oldódó vitamin, amelyet elsősorban a bőr szintetizál a napfény hatására. Kis mennyiségben megtalálható olyan élelmiszerekben, mint a tonhal, a makréla, a szardínia, a tojás vagy a tej, vagy pótlás útján is fogyasztható. A D3-vitamin pozitív hatással van az anyagcsere-funkciókra, a kalcium felszívódásától kezdve a normális izomműködésen át az immunrendszer normális működéséig. A tesztoszteronszint akár 30%-os növekedését is leírták a D3-vitaminnal kapcsolatban, ami lehet, hogyami ismét az izomszövet növekedését és a zsír csökkenését eredményezi.

Összetevők

1 kapszula
3 kapszula
Tribulus terrestris kivonat (90% szaponinok)
150 mg
450mg
D-aszparaginsav (DAA)
200 mg
600mg
Maca peruviana
100 mg
300mg
Ginseng kivonat
50 mg
150mg
D3-vitamin
10 mcq
30mcq

Ajánlott adagolás:

  • 3 kapszula este lefekvés előtt.

Vigyázat ! Gyermekek elől elzárva tartandó. Legfeljebb 25°C-on, száraz, közvetlen napfénytől védett helyen tárolandó. Felbontástól számított 60 napon belül felhasználható. Védje a fagytól. A gyártó nem vállal felelősséget a nem megfelelő használat vagy tárolás okozta károkért. Nem helyettesíti a változatos étrendet. Nem tartalmaz doppingjellegű anyagokat. Étrend-kiegészítő

Értékelésünk

Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek