Stacker 2 Testo 4HD 120 kapslí

A Testo 4HD Stacker 2 black edition NVE EURO változat egy rendkívül hatékony természetes tesztoszteron stimulátor, egy kivételesen hatékony készítmény! A TESTO 4HD nemcsak egy ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 10 317 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

A Testo 4HD Stacker 2 black edition NVE EURO változat egy rendkívül hatékony természetes tesztoszteron stimulátor, egy kivételesen hatékony készítmény!

A TESTO 4HD nemcsak egy forradalmi és egyedülálló anabolikus formulát képvisel, hanem 100%-ban természetes keverék is. A TESTO 4HD növeli a szabad tesztoszteron szintjét a szervezetben, ami az erő, a mennyiség és az edzés intenzitásának drámai növekedését eredményezi. A TESTO 4HD csak hatékony összetevőket tartalmaz, a lehető legmagasabb hatóanyagszázalékkal. Tehát nem csak Tribulus, hanem a lehető legmagasabb százalékos aktív kivonat: 30% protodioscin.

Mindent tartalmaz, amire szüksége van ahhoz, hogy a legmagasabb szintű tesztoszterontermelést érje el a szervezetében. Minden adag 10 klinikailag bizonyított összetevőt tartalmaz, amelyek szinergikusan működnek annak érdekében, hogy az androgénreceptorok stimulálódjanak és újra és újra több tesztoszteront termeljenek. Az edzés intenzitása nő, az önbizalmad nő, és az edzésed agresszívabbá válik.

Figyelmeztetés:

Étrend-kiegészítő, különösen alkalmas sportolók számára. Nem helyettesíti a változatos étrendet. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Gyermekek elől elzárva tartandó! Nem használható gyermekek, terhes vagy szoptató nők számára.A magas hatóanyag-tartalom miatt veszélyes lehet gyermekek, 18 év alatti kiskorúak, azok számára, akikTerhes és szoptató nők, cukorbetegek, magas vérnyomásban vagy egyéb szív- és érrendszeri betegségben szenvedők. Legfeljebb 25 °C-os hőmérsékleten, közvetlen napfénytől védve, szárazon tárolandó. Védje a fagytól. A gyártó nem vállal felelősséget a nem megfelelő használat vagy tárolás okozta károkért.

Tápértékek:

Testo 4HD 120 kapszula

1 adag mérete: 3 kapszula

Adagok száma csomagonként: 40

Tápértékek

Adagolási méret (3 kapszula)

RVH%*

Testo-4HD komplex

3834 mg

**

Tribulus Terrestris (30% protodioszcin)

**

Maca (Lepidium Meyen) (gyökér)

**

Cink

22,5 mg

150%

B6-vitamin

6 mg

300%

Magnézium

300 mg

75%

B3-vitamin

750 NE

150%

Stacker anabolikus komplex

390 mg

**

Muira Puama

**

Rhodiola Rosea

**

Damiana (levél)

**

Zöld zab (Avena Sativa)

**

Vegán kapszula (cellulóz, fekete vas-oxid)

*RVH - étrendi referenciaérték. Egy átlagos felnőtt referencia-bevitele (8400 kJ / 2000 kcal)

**RVH nincs megadva

összetétel:

Atermék összetevői: Tribulus terrestris növény kivonata, Maca növény kivonata, cink bisglicinát (cink), piridoxin HCl - vit. B6, magnézium-oxid (magnézium), kolekalciferol - vit. D3, Muira puama növényi kivonat, Rhodiola rosea növényi kivonat, Damiana növényi kivonat, zöld zab kivonat.

Táplálkozási formula: 6 kapszula: Testo - 4HD complex™ keveréke: 3834 mg - Tribulus terrestris növényi kivonat (30% protodioscin), Maca növényi gyökér kivonat (Lepidium Meyenii), Cink bisglicinát (cink): 22,5 mg (150% DDD), Pyridoxine HCl - Vit. B6: 6 mg (300% DDD), magnézium-oxid (magnézium): 300 mg (75% DDD), vit. D3 (kolekalciferol, 500 000 NE/g): 750 NE (a DDD 150%-a). Stacker Anabolic complex™ keverék: 390 mg - Muira puama (Ptychopetalum olacoides) gyökér kivonat, Rhodiola rosea gyökér és hajtás kivonat (2% szalidrozidok), Damiana bokor (Turnera aphrodisiaca) levél kivonat, zöld zab (Avena sativa) kivonat.

Ajánlott adagolás: 3 kapszula napközben és 3 kapszula lefekvés előtt.

120 kapszula.

Minimális eltarthatósági idő: Lásd a csomagolást.

Allergiafigyelmeztetés: A termék összetevőiben lévő allergének félkövérrel kiemelve.

Értékelésünk

Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek