Primulus: A legjobb tesztoszteron növelő kiegészítő vagy csak egy újabb diszfunkcionális kiegészítő? (Visszatekintés)

A tesztoszteron boosterek mindig is csak pénzbehajtók voltak az én szempontomból, mert a genetikailag meghatározott úszintjének csökkentése szinte lehetetlen. De amikor a Primulus kipróbálásának lehetősége kínálkozott, kíváncsiságból nem tudtam ellenállni.

És milyen volt? Érdemes kipróbálni? Valóban növeli a tesztoszteronszintet, vagy ugyanolyan, mint más hatástalan tesztoszteron fokozók? Ezekre és sok más kérdésre a válaszokat a következő áttekintésből megtudhatja.

Primulus
Hatás
9.5/10
A felhasznált nyersanyagok minős
9.8/10
Felszívódó képesség
10.0/10
Összetevők
9.8/10
Ár
8.7/10
Általános értékelés
9.6
10 pontból 10 pont

Vásároljon a Primulusnál

Azt kérdezi, hogy miért próbáltam ki a Primulust? Nem annyira a tesztoszteron fokozásának reménye miatt, hanem inkább az érdekes formula miatt. és nagyon jól használható összetevők, amelyek nem nagyon jellemzőek a konkurens tesztoszteron fokozókra. De most térjünk vissza a mai áttekintéshez.

Összetevők, amelyek biztosan nem okoznak csalódást

Ami a legfontosabb minden kiegészítésnél, az az összetevők. És ez az, ami lenyűgözött engem ezzel a kiegészítéssel kapcsolatban. Míg az e kiegészítőkkel versengő termékek nagyon gyakran használnak oxidok formájában megjelenő anyagokat. és más, kevéssé használt kötések, a Primulusban még kelátkötéseket is talál, amelyek a piac abszolút csúcsát jelentik. Egy adag teljes összetétele tehát így néz ki:

  • 15,4 mg cink, amely cink-citrát formájában van jelen, egy nagyon jól használt kelátkötés formájában. Ez a nyomelem az egyik leginkább hiányos anyag a szervezetünkben, ugyanakkor nagyon fontos.- gondoskodik a hormonális optimalizálásról, javítja az alvásminőséget, és akár 200 enzim működését is befolyásolja a szervezetben.
  • 2000 UI D3-vitamin, amely nagyon fontos az immunrendszer megfelelő működéséhez.rendszer, jobb kalciumfelszívódás és normális izomműködés.
  • 245 mg magnéziumot, amely a sportolók szervezetében a leginkább hiányos ásványi anyag. Ugyanakkor több mint 400 anyagcsere-reakcióban vesz részt a szervezetünkben - többek között a következőkben biztosítja a fehérje- és DNS-szintézist, valamint az idegrendszer normális működését.
  • 2 mg B6-vitamin, amely a sejteken belüli kémiai reakciók felgyorsítására szolgál. Emellett javítja a hangulatot, megelőzi az idegrendszeri betegségeket és növeli aA Primulus termék egésze szinergikus hatást fejt ki.
  • 100 mg C-vitamin, az emberi szervezet egyik legfontosabb vitaminja. Fontos szerepet játszik egyes aminosavak anyagcseréjében, így hozzájárul akollagén, támogatja az immunrendszer megfelelő működését, és serkenti a fehér- és vörösvérsejtek termelődését.
  • 5,5 μg szelén, egy nagyon fontos antioxidáns, amely a szabad gyökök ellen küzd. Befolyásolja az immunitást, serkenti a májat és a pajzsmirigyet, és csökkenti a fáradtságot.
  • 350,6 mg görögszéna, amely serkenti az emésztést, enyhíti a puffadást és afrodiziákumként hat.
  • 300 mg Anchorage orbáncfű, amely növelheti a luteinizáló hormon szintjét, pozitívan befolyásolva az energiatermelést, a regenerálódást és az izomállóképességet.
  • 10 mg fekete bors kivonat, amely más anyagok felszívódásának javítására szolgál.

Milyen összetételű a primulus?

Tehát a Primulus növeli a tesztoszteront?

Most, hogy részletesen átnéztük az összetevőket, megnézhetjük a személyes tapasztalataimat. Fontos azonban megjegyezni, hogy bár a Primulust hatékony kiegészítőként címkézem, csodákat biztosan nem várhat tőle. Nincsenek szélsőséges hangulatingadozások, nincs pattanás, nincs hatalmas izomtömeg- és erőnövekedés. Valójában egyetlen vény nélkül kapható kiegészítő sem tudja összehasonlítani a hatását az illegális anabolikákkal.

Ezért a Primulustól, valamint bármely más jogi tesztoszteron-növelőtől nem számíthat a tesztoszteron gyors növekedésére. Személy szerint azonban sokkal kevesebb fáradtságot éreztem a szedése alatt, és az alvásom minősége határozottan javult. A hormonális optimalizálásban is segíthet a Primulus. De ez különösen igaz az idősebb edzőterembe járókra. Azt gondolni, hogy egy 20 éves még mindig növelheti a természetes tesztoszteronszintjét, nagyon naiv.

Tehát a Primulus növeli a tesztoszteront?

Kinek ajánlanám a Primulust?

Ezzel lassan eljutottunk oda, hogy kinek is szól valójában a Primulus. Az én szemszögemből nézve, főleg az idősebb férfi edzők fogják értékelni. Természetesen bárki használhatja, de mint már egyszer említettem, a fiatal edzők számára többé-kevésbé felesleges befektetés. Véleményem szerint multivitaminként kiegészíteni nem nagyon érdemes.

Bár minden fontos anyagot tartalmaz (magnézium, cink, D-vitamin, szelén,...), de még mindig extra árat fizet egy olyan termékért, amelyet elsősorban a tesztoszteron növelésére terveztek. Ha például a Nexgen Pro-ba fektet be, akkor az anyagok sokkal szélesebb spektrumát kapja meg. De a tesztoszteron növelésére gyakorolt hatása nem lesz ugyanaz. Végeredményben egy nagyszerű termék a hormonoptimalizáláshoz, elpazarolt befektetés a fiatal és tesztoszteron-töltött edzők számára.

magazinunkról
A SvětFitness.cz egy független portál volt, van és mindig is lesz. Csak olyan termékeket ajánlunk, amelyeket mi magunk is használnánk, és amelyekbe mi magunk is befektetnénk. Ezért nem fogadunk el semmilyen szponzori adományt, és az egyes gyártók sem fognak megvesztegetni minket.
Haértékeled ezeket az értékeket, akkor mesélj magazinunkról sporttársaidnak. Cikkeinkben és véleményeinkben igyekszünk minden területet (súlyzós edzés, táplálékkiegészítés, táplálkozás) lefedni, így mindenki számára kell, hogy legyen valami.

Hogyan és mikor használtam a Primulust?

Annak érdekében, hogy a hatóanyagok fokozatos felszabadulása megtörténjen, követtem a gyártó ajánlását, és bevettemnapi mennyiség (2 tabletta) két adagra osztva, az elsőt reggel ébredés után, a másodikat este lefekvés előtt. Minden alkalommal elegendő mennyiségű vízzel lemostam.

Hogyan kell adagolni a Primulust

Tehát ajánlanám a Primulust?

Teljesen objektíven és elfogulatlanul azt kell mondanom, hogy a Primulus lenyűgözött engem. Soha nem szedtem semmilyen más terméket, amely a tesztoszteron növelését ígéri, így megkíméllek téged.Megkíméllek a történetekkel, hogy mit próbáltam, és hogy semmi sem működött igazán (természetesen mostanáig).

Azonban, amikor összehasonlítottam a Primulus összetevőit más kiegészítőkkel ebben a kategóriában, a képlete teljesen verhetetlen. A cég szimpatikusnak tűnik, a kommunikáció teljesen zökkenőmentes volt, ezért azt mondhatom, hogy teljesen elégedett vagyok a Primulussal. Ha pedig azon gondolkodsz, hogy kipróbálod, akkor mindenképpen ajánlom ezt a kiegészítőt!

Hol lehet a Primulus legolcsóbban beszerezni?

Miért bízhat bennünk?

Megbeszélés (0)

Önnek is van tapasztalata ezzel a termékkel kapcsolatban? Ossza meg őket saját véleményének megírásával.