Country Life juharszirup C 250ml BIO

Összetevők: 100% juharszirup*, *ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó termék. A juharszirup kb. max. 5% fruktózt, kb. max. 5% glükózt és kb. 66% szacharózt tartalmaz. 250 ml ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 0 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

Összetevők: 100% juharszirup*, *ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó termék. A juharszirup kb. max. 5% fruktózt, kb. max. 5% glükózt és kb. 66% szacharózt tartalmaz. 250 ml A juharszirupnak sajátos, jellegzetes íze és illata van, amely kissé karamellára emlékeztet. A C osztályú juharszirup erősebb juharízzel rendelkezik, és kissé sötétebb, mint az A osztályú juharszirup. Ez egy hagyományos kanadai termék. Valójában a kanadai juharfa sűrített nedve. A juharszirupot úgy állítják elő, hogy az érett fákba lyukakat fúrnak, amelyeken keresztül a nedv felfogómedencékbe folyik. A fák akár 250 évig is élhetnek, és 50-80 éves koruk között termelnek nedvet. Egy liter szirup előállításához 35-40 liter nedvre van szükség. A nyers nedv akár 97 % vizet is tartalmaz, amelyet aztán elpárologtatnak, hogy szirupot nyerjenek belőle. A biotermesztés során szigorúan ügyelnek arra, hogy a nedvet termelő juharfák érettek legyenek, és fejlődésüket ne zavarja a nedv palackozása. A juharszirup legfeljebb körülbelül 5 % fruktózt, legfeljebb körülbelül 5 % glükózt és körülbelül 66 % szacharózt tartalmaz. Használja: Hagyományosan palacsinták és palacsinták ízesítésére használják, de bárhol máshol is használhatjuk, ahol sajátos ízét szeretnénk hozzáadni. - reggeli gabonapelyhek, desszertek, házi müzli, italok, sütés.

Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek