Country Life Bio kókuszdió szirup

Sűrű állagú, aranyszínű, illatos szirup, bio minőségben. Az íze karamellára emlékeztet. A kókuszcukorhoz hasonlóan használhatja ételek és italok édesítésére a hideg és meleg konyhában. A ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 0 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

Sűrű állagú, aranyszínű, illatos szirup, bio minőségben. Az íze karamellára emlékeztet. A kókuszcukorhoz hasonlóan használhatja ételek és italok édesítésére a hideg és meleg konyhában.

A kókuszpálma virágaiból származó édes íz egy csipetnyi karamellával. Nagyszerű segítő a hideg és meleg konyhában, italokban és ételekben.

A kókuszszirup a kókusz ízét és aromáját kedvelők számára tökéletes választás. Íze a kókuszcukorhoz hasonló. Folyékony állagának köszönhetően azonban ott is használhatja, ahol a laza kókuszcukor nem megfelelő, vagy rosszul oldódna. A bio kókuszcukor jól keveredik más folyékony összetevőkkel. Sűrű állagú, sötét aranyszínű és karamellás édes ízű.

Egzotikus jelleget kölcsönöz az ételeknek. Finom salátaöntet vagy grillezett ételek pácának alapja. Néhány csepp szirup tökéletessé teszi a reggeli kávé vagy tea ízét. A kókuszszirup kiválóan alkalmas zabkása édesítésére, illetve fagylalt vagy müzli feltétjeként is. A hagyományos cukor egészségesebb helyettesítőjeként szolgál. Egyszerűen használhatod mindenhol, ahol egy kis édesítésre van szükség.

Tippek a használathoz:

  • italok - a kókuszszirup érdekes ízt adhat a kávénak, vagy egzotikus ízt a turmixnak.
  • pácok, öntetek - ne féljen hozzáadni a szirupot a házi salátaöntetekhez vagy a grillezéshez használt pácokhoz.
  • sütemények és desszertek - a szirup jól használható hideg, de meleg édes ételekben is, mivel jól oldódik.

A bioélelmiszerek mindig átesnek egy ellenőrzési és tanúsítási rendszeren, amely biztosítja a minőségüket, és lehetővé teszi, hogy viselhessék ezt a címkét. A biominőségüket különösen a biogazdálkodás és a fenntartható gazdálkodási rendszerek iránt érdeklődők értékelik.

Tárolás: száraz, sötét helyentárolja , és védje a hőtől.

Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek