Egészség a természetből COUNTRY LIFE Kukoricaszirup 250ml BIO DMT 11/2021

Összetevők: kukorica* (80%), víz. 24% glükózt és 32% malátacukrot tartalmaz. *ellenőrzött ökológiai gazdálkodás terméke Csomagolás: 250 ml A kukoricaszirup a semleges ízű szirupok egyike, szép ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 0 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

Összetevők: kukorica* (80%), víz. 24% glükózt és 32% malátacukrot tartalmaz. *ellenőrzött ökológiai gazdálkodás terméke Csomagolás: 250 ml A kukoricaszirup a semleges ízű szirupok egyike, szép aranyszínű és enyhén édes illatú. Kevésbé édesít, mint például az agavészirup, de jobban, mint a rizsszirup. Felhasználása univerzális, bárhol alkalmas, ahol édes ízt kell adni. Ha találkozott már a kukoricaszirupot ért kritikákkal, akkor tudnia kell, hogy ez egy teljesen más termék - ez a magas fruktóztartalmú kukoricaszirup, vagy HFCS, amelyet az 1920-as években vezettek be. A 20. században mindenféle ételekben és italokban használták, különösen az Egyesült Államokban. Ez az elhízás hatalmas növekedéséhez vezetett. A mi kukoricaszirupunk és a magas fruktóz tartalmú kukoricaszirup közötti különbségek: Country Life kukoricaszirup - egész őrölt kukoricaszemekből készült - természetes úton, természetes úton előállított.természetes enzimek - mechanikus szűrés - nem tartalmaz fruktózt - megőrzi az arany színt, az ízeket és az ásványi anyagokat Magas fruktóztartalmú kukoricaszirup HFCS - kukoricakeményítőből készült - erősen feldolgozott termék - vegyi anyag. Szűrés - Mesterségesen megnövelt fruktóztartalom - Tiszta és nem tartalmaz ásványi anyagokat - 24% glükózt és 32% malátacukrot tartalmaz. Használat: Használata univerzális, bárhová illik, ahol édes ízt kell adni.

Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek