Folyékony cikória rost az ételek és italok édesítésére. Édesítse meg vele az életét, és adjon belőle a reggeli zabkásájához, vagy néhány cseppet a teájába vagy ...Bővebben
Folyékony cikória rost az ételek és italok édesítésére. Édesítse meg vele az életét, és adjon belőle a reggeli zabkásájához, vagy néhány cseppet a teájába vagy kávéjába. A szirup gluténmentes, így még a cöliákiások is élvezni fogják.
A cikóriaszirupot cikóriagyökérből készítik. Ebből az érdekes nyersanyagból nyerik az oldható rostot, az inulint. A szirup gluténmentes, és magas rosttartalma teljesen egyedülálló édesítőszerré teszi. Közvetlenül felhasználható ételek és italok édesítésére (kiváló a teában).és kávé), vagy egészségesebb cukorhelyettesítőként használható a sütésben. Kiválóan alkalmas reggeli zabkása édesítésére vagy palacsinta vagy palacsinta tetejére.
Tippek a szirup használatához:
Tárolás. Tartsa távol a közvetlen napfénytől.