Egészség a természettől COUNTRY LIFE Búzaszirup 250ml

Összetevők: búza* (75 %), víz.*ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó termék Csomagolás: 250 ml A búzaszirup különösen alkalmas sütéshez. Ez a legmegfelelőbb a bio pékségünkben történő sütéshez ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 0 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

Összetevők: búza* (75 %), víz.*ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó termék Csomagolás: 250 ml A búzaszirup különösen alkalmas sütéshez. Ez a legmegfelelőbb a bio pékségünkben történő sütéshez is. Optimálisan édesít, jól működik a tésztákban, és nem változtatja meg az ételek ízét. A búzaszirup semleges, édes és meglehetősen híg. A búzaszirup 21% fruktózt, 27% glükózt és 17% malátacukrot tartalmaz. Tipp: Ha búzaszirupot használ tészta vagy étel édesítésére, előfordulhat, hogy a szirupban lévő enzimek hígabbá teszik a szirupot. Ennek elkerülése érdekében a szirupot felhasználás előtt rövid ideig forralja fel. Az olyan ételekhez, amelyeket édesíteni és sűríteni is szeretnénk (pl. szószok), először adjuk hozzá a szirupot, forraljuk fel, majd sűrítsük be. Ha zabkását főz, a szirupot a főzés elején adja hozzá, ne a végén, ízesítés céljából.

Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek