Amix Epo-Core VO2 120 kapszula

Az Epo-Core™ VO2 Max-Formula egy koffeinmentes, edzés előtti étrend-kiegészítő. Olyan összetevők egyedülálló komplexét tartalmazza, mint az OKG, AKG, Peak-ATP®, foszfátok, kínai hernyó, DMG, kolin, inozitol, ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 0 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

Az Epo-Core™ VO2 Max-Formula egy koffeinmentes, edzés előtti étrend-kiegészítő. Olyan összetevők egyedülálló komplexét tartalmazza, mint az OKG, AKG, Peak-ATP®, foszfátok, kínai hernyó, DMG, kolin, inozitol, borkőtejszín és egyéb összetevők.Kömény, Króm, Csipkebogyó és Angelica, ami elősegíti a test felfrissülését és a keringést (oxigénszállítás). Ajánlott adagolás. Elegendő vízzel vegye be. Figyelmeztetés. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Ez a termék nem alkalmas a változatos étrend helyettesítésére. Gyermekek elől elzárva tartandó. Száraz helyen, 25oC alatti hőmérsékleten tárolja, védje a közvetlen napfénytől és a fagytól. A gyártó nem vállal felelősséget a nem megfelelő használat vagy tárolás okozta károkért.

Értékelésünk

Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek