Votamax BrainMax Anabolic Dagger 320g

Az első edzés előtti anabolikus optimalizáló, amely egyedülálló formulát tartalmaz.Az edzéseket egy lélegzetelállító, saját határaidat feszegető utazásra változtatja. Üdvözöljük az első edzés előtti anabolikus optimalizálót! ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 0 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

Az első edzés előtti anabolikus optimalizáló, amely egyedülálló formulát tartalmaz.Az edzéseket egy lélegzetelállító, saját határaidat feszegető utazásra változtatja.

Üdvözöljük az első edzés előtti anabolikus optimalizálót!

A BrainMax 3.0 - Anabolic Dagger egy természetes optimalizáló, amely új energiaszintet, motivációt és vágyat hoz az edzésekhez.

Ajánlott adagolás:

2 mérőkanál (14g napi adag) 20 perccel edzés előtt (éhgyomorra) keverje el vízben. A maximális hatás érdekében vegyen be naponta egy adagolókanálnyit, még edzésmentes napokon is.

Tápértékek:

2 mérőkanál (14 g)/%RHP*
Citrullin-malát 5,500 mg
Kreatin-monohidrát 4000 mg
Tribulus terrestris kivonat 800 mg
Maca kivonat 1:10 400 mg
Acetil-L-tirozin 250 mg
Görögszéna kivonat 1:10 200 mg
Szibériai ginzeng kivonat 1:20 200 mg
Karnitin-tartarát 150 mg
Rhodiola rosea kivonat 4% 100 mg
Brokkoli kivonat 100 mg
Cink-biszglicinát 50 mg / 100%
Bioperine 3 mg
D3-vitamin 1500 NE / 750%
*%RHP = Beviteli referenciaérték

Összetevők:

Citrullin-malát, kreatin-monohidrát, Tribulus Terrestris, Maca, acetil-L-tirozin, szibériai ginzeng, görögszéna. Széna, karnitin-tartarát, Rhodiola rosea kivonat, cink-biszglicinát, bioperin, D3-vitamin, szteviol-glikozidok, csomósodásgátlók: Kalcium-foszfát, szilícium-dioxid.

Figyelmeztetés:

Étrend-kiegészítő, édesítőszerekkel, különösen alkalmas sportolók számára. Nem helyettesíti a változatos étrendet. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Gyermekeknek, terhes és szoptató nőknek nem ajánlott. Gyermekek elől elzárva tartandó! Száraz helyen, legfeljebb 25 °C hőmérsékleten, közvetlen napfénytől védve tárolja. Védje a fagytól. A gyártó nem vállal felelősséget a nem megfelelő használat vagy tárolás okozta károkért.

Allergiafigyelmeztetés: A termék összetevőiben található allergének félkövér betűvel vannak kiemelve.

320g (23 adag).

Minimális eltarthatósági idő: lásd a csomagoláson

Értékelésünk

Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek