Ghost Pump 350g

A világ egyik legkreatívabb táplálékkiegészítő cégétől érkezik a legújabb kiegészítés a táplálékkiegészítő családjukhoz. A Ghost Pump teljesen stimulánsmentes, és alkalmas edzés előtti használatra a ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 17 483 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

A világ egyik legkreatívabb táplálékkiegészítő cégétől érkezik a legújabb kiegészítés a táplálékkiegészítő családjukhoz. A Ghost Pump teljesen stimulánsmentes, és alkalmas edzés előtti használatra a nitrogén-oxid szint növelésére .

Az új technológia kifinomult edzés előtti kombinációt biztosít az intenzív hidratáláshoz és a kemény edzésben lévő izmok optimális vérellátásához. Mindezt stimulánsok használata nélkül, amelyek szükségtelenül kimerítik a központi idegrendszert és lemerítik a dolgozó izmokat.

Minél keményebb és intenzívebb az erőnléti edzés, annál inkábbminél több erő és lendület van benned, annál nagyobb az eredmény. Azonban, amikor nagy intenzitású edzésbe kezdesz, az izmaidat tejsav, ammónia, homocisztein és más, az izomzatodat elárasztja a tejsav, az ammónia, a homocisztein és másami korai fáradtsághoz vezet, különösen hosszú távon. Nagy probléma ebben az esetben a koffein túlzott használata (ún. A túlzott koffeinfogyasztás szintén komoly problémát jelent, mivel szintén kimeríti a központi idegrendszert, és paradox módon lelassítja az egész gyógyulási folyamatot. Mindezekben az esetekben a tapasztalt sportolók inkább hideg fejjel és erős stimulánsok csak ritkán, vagy fontos versenyek előtt.

A Ghost Pump ideális választás különösen a nagy intenzitású erő- és funkcionális edzésekhez. Az átfogó termékkoncepció egy nagyon intelligens rendszert kínál a komoly és hosszú távú eredményekhez, nem kívánt formai ingadozások nélkül.

Ghost Pump pontokban:

  • A végső edzés előtti kiegészítő
  • Maximálja a teljesítményt
  • Fokozza az izompumpát
  • Az izomsejtek optimális hidratálása
  • Optimális izomsejt anyagcsere teljesítmény

Összetevők:

Táplálkozási információk: 17,5 g (1 adag) %RHP*
Energiaérték 10 kcal
Szénhidrátok 3 g
- ebből cukrok 0 g
Szál 2 g
C-vitamin 250 mg 278% RHP*
L-citrullin 4000 mg
Arginin-nitrát (NO3-T) 2500 mg
Taurin 2000 mg
Glycerpump (glicerin por 65%) 1500 mg
Norvaline 300 mg
Fenyőkéreg (Pinus pinaster) kivonat (95% Proanthocyanidins) 200 mg
Astragin (Astragalus membranaceus & Panax notoginseng) gyökérkivonatok 50 mg
*%RHP = Beviteli referenciaérték

Egyéb összetevők: Polidextróz, almasav, természetes és mesterséges aromák, citromsav., szilícium-dioxid, kalcium-szilikát, borkősav, xantán gumi, szukralóz, színezék: Allura üröm (E129).*

Adagolás: Vegyen be 1-2 adagolókanálnyit 250-300 ml vízzel.

350 g-oscsomag .

1 - 2 mérőkanál (17,5 g)

Adagok száma csomagonként: 40 / 20

Minimális eltarthatósági idő: Lásd a csomagolást

Figyelmeztetés: Étrend-kiegészítő. Különösen sportolók számára alkalmas. Nem helyettesíti a változatos étrendet. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Nem alkalmas gyermekek, terhes vagy szoptató nők számára. Száraz helyen és 25 °C alatti hőmérsékleten tárolja. Ne tegye ki közvetlen napfénynek. Védje a fagytól. A gyártó nem vállal felelősséget a nem megfelelő tárolásból és használatból eredő hibákért. *Allura Black: hátrányosan befolyásolhatja a gyermekek aktivitását és figyelmét.

Allergiafigyelmeztetés: a termék összetevőiben lévő allergének félkövér betűvel szedve.

Értékelésünk

Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek