Czech Virus M3/S PUMP 362,5g

A cseh Virus M3/s PUMP a válasz a brutális pumpálásra az edzés során, de a minőségi növekedésre és a mély alvásra is. Az edzés ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 12 483 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

A cseh Virus M3/s PUMP a válasz a brutális pumpálásra az edzés során, de a minőségi növekedésre és a mély alvásra is. Az edzés előtti stimulánsok nagyszerűek, de ha munka után edzel, akkor befolyásolhatják az alvás minőségét. Emellett a legtöbb edzés előtti edzés csak stimulánsokra támaszkodik, és nem tartalmaz semmi olyat, ami alkalmas lenne az extrém izmok véráramlásához. Az M3/s PUMP 10 tökéletes szinergikus anyagot tartalmaz, amelyek a legtisztább formában és optimális dózisban (vagy még nagyobb adagban, ha a törvény lehetővé tenné!!) a valaha volt legjobb szivattyúért!

M3/S PUMP pontokban:

 • 10 kutatásokkal igazolt hatóanyag mega dózisban
 • A végső edzés előtti kiegészítő az extrém izompumpáért
 • 362,5g, 50 adag

M3/s Pump: az esti alternatíva az élénkítőszerekkel teli kickerekhez (felülvizsgálat)

Tápértékek és hatóanyagok:

Aktív összetevő Keménymagadagonként (14,5g)
L-citrullin 5000 mg
L-Ornithine 2000 mg
AAKG 1000 mg
L-arginin 1000 mg
L-lizin 1000 mg
Glicerin 1000 mg
C-vitamin 500 mg
Almasav 250 mg
Sabeet® cukorrépa kivonat 250 mg
BioPerine® bors kivonat 5 mg

Milyen összetételű az M3/S PUMP?

Az m3/s PUMP minden összetevőjét laboratóriumi vizsgálatnak vetik alá tisztaság és tiltott anyagok tekintetében. A gyártás ezután egy olyan vállalatnál történik, amely több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik az étrend-kiegészítők terén, és EN ISO 9001 és 22000 minőségtanúsítással rendelkezik.

 • Az L-citrullin a szervezetben argininné, majd nitrogén-oxiddá (NO) alakul át. Kutatások szerint a citrullin jobban képes növelni a szervezet arginin- és NO-szintjét, mint az arginin önmagában. Az arginin tovább bomlik a szervezetben, míg a citrullin már készen áll a felszívódásra és felhasználásra. A citrullin-malát bizonyítottan javítja az energiát, a kutatások szerint 35%-kal javítja az ATP-t.
 • Az L-Ornitin felerősíti az L-arginin (logikusan tehát az L-Citrullin) hatását, és szinergikus kombinációt alkot az izompumpa (nitrogén-oxid az izomhoz) és a növekedési hormon kiválasztása szempontjából.
 • Az AAKG argininből és alfa-ketoglutarátból áll a jobb anabolizáció érdekében. Az AAKG biztosítja az izmok vérellátását, és szinergikusan működik az L-Ornithinnel és az L-Lysinnel.
 • AzL-arginin tiszta formában kiegészíti a hatásosabb L-citrullin és az AAKG funkcióit, felerősítve az ízületi izületet.L-Ornitinnel és növeli a növekedési hormon kiválasztását és javítja az izmok véráramlását.
 • Az L-lizint a hormon- és enzimtermeléshez használják. Kiválóan blokkolja az arginin mellékhatásait, így a termék teljesen biztonságos megoldás. A lizin nélküli arginint tartalmazó termékek potenciálisan veszélyesek lehetnek!.
 • Aglicerin rendkívül megnyújtja a vizet a sejtekben. Az izomsejtekben lévő több glicerin javítja a maximálisan tapasztalható pumpát. Emellett több vizet vonz az erekbe, ami tágulást és fokozott érzést okoz.
 • AC-vitamin a világ legismertebb antioxidánsa. De segíthet az izmok felpumpálásában is. A nagyobb dózisú C-vitamin lassítja az NO2 és NO3 lebomlását, így segítve az izmok hosszabb ideig tartó pumpálását.
 • Azalmasav létfontosságú szerepet játszik az általános izomzat javításában.teljesítményt, enyhíti az izmok edzés utáni fáradtságát és késlelteti a fáradtságot edzés közben..
 • ASabeet® (Beta vulgaris, 20-25:1 kivonat) standardizált mennyiségű természetes nitrátot tartalmaz - 2%. A nitrátok nitrogén-oxiddá (NO) alakulnak át a szervezetben, és javítják a véráramlást és az érrendszer működését.
 • ABioPerine® (95% piperin) 30-2000%-kal javítja más anyagok felszívódását.

Kiwi ízű:

 • L-citrullin, L-ornitin, aroma (Kiwi), glicerin-monosztearát, L-arginin-alfa-ketoglutarát, L-arginin bázis, L-lizin HCl, citromsav.Újdonság, L-aszkorbinsav, DL-almasav, Sabeet®-Canola (beta vulgaris, gyökér, 20-25:1 kivonat), édesítőszerek: szteviol-glikozidok (természetes eredetű édesítőszer a sztevia növényből), szukralóz; BioPerine® - fekete bors kivonat (95% piperin).

Hogyan kell adagolni az M3/S PUMP-ot?

 • Egy adagot (7,25 g) keverjen össze 175 ml vízzel.
 • Keverjen össze két adagot (14,5 g) 350 ml vízzel. Ne lépje túl a napi 2 adagot (14,5 g) - maximális napi adag.
 • Az ínyenceknek ajánljuk a tökéletes kombinációt - 1 kanál Beast Virus és 1 kanál m3/s PUMP.

Figyelmeztetés:

Gyermekek, 18 év alatti kiskorúak, terhes és szoptató nők számára nem ajánlott. Gyermekek elől elzárva tartandó. Nem tartalmaz doppingjellegű anyagokat. Legfeljebb 25°C-os hőmérsékleten, száraz helyen, közvetlen napfénytől védve tárolja. Védje a fagytól. A gyártó nem vállal felelősséget a nem megfelelő használat vagy tárolás okozta károkért. Tejet, tojást, szóját, kagylót, kagylót, halolajat, dióféléket feldolgozó üzemben előállított termék. Ez a termék nem helyettesíti a változatos étrendet. SOHA NE LÉPJE TÚL AZ AJÁNLOTT ADAGOT! Használat előtt mindig konzultáljon egészségügyi szakemberrel!

Értékelésünk

Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek