SizeAndSymmetry Vast Blast 420g

Adaptogén, bevált sporttáplálék-összetevőkön alapuló, funkcionális természetes adaptogénekkel kombináltedzés előtti edzés, amely a következőkre összpontosítcélja az edzéskapacitás növelése mind az anabolikus hormonok optimalizálása, mind az erő, ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 0 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

Adaptogén, bevált sporttáplálék-összetevőkön alapuló, funkcionális természetes adaptogénekkel kombináltedzés előtti edzés, amely a következőkre összpontosítcélja az edzéskapacitás növelése mind az anabolikus hormonok optimalizálása, mind az erő, az állóképesség növelése és a későbbi regenerálódás felgyorsítása szempontjából.

A termék alapja a bevált sporttáplálék-összetevők és a funkcionális természetes adaptogének kombinációja, amelynek célja a következők elérése az edzéskapacitás növelése mind az anabolikus hormonok optimalizálása, mind az erő, az állóképesség növelése és a későbbi regenerálódás felgyorsítása szempontjából.

A cél nem az volt, hogy egy másik "rangsor és fájl" edzés előtti edzés, amely elsősorban a koffein magas szintjén és rövid távú hatáson alapul, amely után a A fáradtságot vagy a gyenge regenerálódást inkább az okozza, hogy a szervezet nem képes csillapítani a szimpatikus kimeneteket és aktiválni a paraszimpatikusat, hogy beindítsa a kívánt anabolizmust.

SizeAndSymmetry Vast Blast.

AVast Blastot úgy tervezték, hogy elősegítse az energiaraktárak aktiválását és a motivációt, miközben folyamatosan, ingadozások nélkül edz. Ugyanakkor tartalmaz egy keveréket az izmok vérellátásához.+

Vast Blast

úgy tervezték, hogy támogassa az energiaraktárak aktiválását, miközben folyamatosan, ingadozások nélkül edz, valamint valamint a mentális motiváció, az izmok értágulása, a maximális oxigénfelhasználás vagy a kemény edzéshez való alkalmazkodás. Ezenkívül a Vast Blast tartalmaz egy hormon-optimalizáló komplexet, amelynek célja, hogy elősegítse az anabolikus hormonok kiválasztását, és ezáltal segítsen felgyorsítani a regenerálódást és az izomtömeg felépítését. A hab a tortán a mikrotápanyagok, a B-vitaminok, a C-vitamin és a magnézium-citrát, amelyek nélkülözhetetlenek a működőképes energia-anyagcseréhez. Az egész szimfóniát ezután a fekete bors kivonat egészíti ki, amely vérrel tölti fel az emésztőrendszert. az emésztőrendszerben, lehetővé téve a benne lévő anyagok hatékony felszívódását.

A Vast blast a stabil mentális koncentráció támogatására szolgál a Guarana kivonat segítségével, amelynek stimuláló hatása jobban kontrollált. mint a tiszta koffein, hosszabb ideig tart, és nem jár együtt az energia csökkenésével a hatás elmúlása után, mint a koffeintartalmú termékek esetében. Az L-tirozin, a kolin-bitartarát és a DMAE értékes nootropikumok, amelyek javítják az összes mentális folyamatot, amelyek aztán hatással vannak az egész edzési folyamatra.

A bevált L-citrullin-malát a nitrátban gazdag céklakivonattal együtt gondoskodik a következőkről ...a dolgozó izmok tökéletes vérellátásának biztosítása az erek és rostok megnyújtásával.

Azerőteljes adaptogének kivonata, a Rhodiola, a Cordyceps és a Ginseng, valamint a szinefrin hozzájárulnak az energia-anyagcsere aktiválásához, a szervezet képességéhez.A szervezet képessége az izommunka elvégzésére, növeli az oxigénfelhasználási képességét, és mi több, alkalmazkodik az edzésstresszhez - lehetővé téve, hogy egyre tovább és tovább feszegesse a határait.

Tápértékek

100g-onként adagonként 20g RHP
Energiaérték 1025 kJ 205 kJ
244 kcal 49 kcal
Zsírok 0,13 g 0,03 g
Amelyből telítődik 0 g 0 g
Szénhidrátok 24,4 g 4,88 g
Melyek közül a cukrok 6,05 g 1,21 g
Fehérje 1,17 g 0,23 g
Aktív összetevők
Guarana kivonat 2500 mg 500 mg
L-tirozin 4000 mg 800 mg
Synephrine 50 mg 10 mg
Cékla kivonat 15000 mg 3000 mg
Ginseng kivonat 1000 mg 200 mg
L-citrullin DL-malát 20000 mg 4000 mg
Cordyceps 3750 mg 750 mg
Rhodiola 1250 mg 250 mg
Ashwagangha 2500 mg 500 mg
Maca 5000 mg 1000 mg
Tribulus terrestris (90% szaponinok) 2000 mg 400 mg
Kolin-bitartarát 23000 mg 4600 mg
DMAE 600 mg 120 mg
Piperine 25 mg 5 mg
C-vitamin 1200 mg 240 mg 333 %
B6-vitamin 30 mg 6 mg 428 %
B12-vitamin 0,05 mg 0,01 mg 400 %
Magnézium 750 mg 150 mg 40 %

RHP - beviteli referenciaérték.

Összetevők:

Kolin-bitartarát, L-citrullin DL-malát, cékla kivonat, maltodextrin, magnézium-citrát, maca, L-tirozin, Cordyceps, citromsav., guarana kivonat, ashwagangha kivonat, guarana kivonat 22%, tribulus kivonat, rhodiola kivonat, aszkorbinsav, ginzeng kivonat, DMAE bitartarát, aroma, szinefrin, piperin, piridoxin HCl, B12-vitamin, édesítőszerek (aceszulfám K, szukralóz).

Ajánlott adagolás:

  • 20g (1 és 1/2 mérőkanál) 20-30 perccel edzés előtt. Keverjen bele 150-200 ml vizet. A Vast Blast kiegészítés legjobb hatása és használata érdekében rendszeresen vegye be minden edzés előtt (legalább heti 3 alkalommal vagy többször). Ezzel az ajánlott adagolással ideálisan feltölthetjük és fenntarthatjuk az izmokat, és így 110%-ban használhatjuk ezt a kiegészítőt.

Figyelmeztetés:

Gyermekek, 18 év alatti kiskorúak, terhes és szoptató nők számára nem ajánlott. Gyermekek elől elzárva tartandó. Száraz helyen, 25 °C-ig, közvetlen napfénytől védve tárolja. Felbontástól számított 60 napon belül felhasználható. Védje a fagytól. A gyártó nem vállal felelősséget a nem megfelelő használat vagy tárolás okozta károkért. Nem helyettesíti a változatos étrendet. Nem tartalmaz doppingjellegű anyagokat. Étrend-kiegészítő.

Értékelésünk

Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek