FA Xtreme Napalm Pre-Contest 500g

Az Xtreme Napalm Pre Contest egy nagyon erős edzés előtti stimuláns, amely az ún. Ez egy nagyon erőteljes izompumpa, amely garantálja az izomtömeg erőteljes növekedését ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 9 150 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

Az Xtreme Napalm Pre Contest egy nagyon erős edzés előtti stimuláns, amely az ún. Ez egy nagyon erőteljes izompumpa, amely garantálja az izomtömeg erőteljes növekedését és mindenekelőtt egy nagyon radikális erősítést!

A termék előnyei:

  • erős edzés előtti stimuláns
  • javítja a koncentrációt
  • jelentősen növeli a termelt energia szintjét
  • felgyorsítja a tápanyagok és az oxigén szállítását az izmokba
  • hozzáadott cukor nélkül
  • nem tartalmaz szénhidrátot

Az Xtreme Napalm jellemzői a verseny előtti időszakban:

AzXtreme NO-Volumizing Complex az Xtreme Power & Focus Complex -szel együtt pontosan az, ami a különböző hatásmechanizmusaiknak köszönhetően a lehető leghatékonyabbá teszi az edzést. Az optimális mennyiségű arginin-alfa-ketoglutarát citrullinnal növeli az endotél nitrogén-oxid szekrécióját, ami kitágítja az ereket, és jelentősen fokozza a tápanyagok, köztük az anabolikus stimulánsok szállítását közvetlenül a dolgozó izmokba. A kutatások szerint az Xtreme Power & Focus Complexben lévő citrullin csökkenti a tejsav az izmokban, ami jelentősen megváltoztatja az edzési lehetőségeket. Ezt a hatást a béta-alanin jelenléte is alátámasztja, amely a karnozin része, az intracelluláris egyensúlyért felelős legfontosabb anyag. Az Xtreme Napalm Pre-Contestnek köszönhetően rövid idő alatt az emberi képességek határáig fokozhatja edzéseit.

Az Xtreme Power & Focus Complex a B-vitamin komplexszel együtt garantálja a maximális koncentrációt, a minimális izomfáradtságot és a "maratoni" edzések elviselésének képességét. Ez a keverék még a legnehezebb edzéseket is olyan érzéssel tölti el, mintha sétálnál a parkban.és segít, hogy a tartalék energiát teljes mértékben kihasználja, anélkül, hogy bármi kárt okozna.

Az Xtreme Napalm Pre-Contest a legfontosabb antioxidánsokat és ásványi anyagokat tartalmazza. Az antioxidánsok optimális dózisai "elszívják" az edzés során keletkező szabad gyököket, ezáltal megakadályozzák a mikrokárosodást.kemény edzés során; csökkentik az izomszövetekben zajló nemkívánatos katabolikus folyamatok sebességét. Ezenkívül a Delivery & Electrolite Complex keverékét tartalmazza kulcsfontosságú elektrolitokkal, amelyek a szervezet optimális hidratáltságát és sav-bázis egyensúlyát okozzák.az izomszövet egyensúlyát, biztosítva, hogy minden anyagcserefolyamat megfelelő ütemben menjen végbe.

AzXtreme Napalm Pre-Contest nem tartalmaz szénhidrátot, így minden olyan személy számára is alkalmas, aki a szénhidrátbevitelét étrendje részeként korlátozta. Mostantól minden izomépítő maga dönthet, és választhat szénhidrátmentes edzés előtti stimulálót.

Tápértékek:

5,7 g (1 adag - 1 adagolókanál)
C-vitamin 100 mg (a DDD* 125%-a)
Niacin 10 mg (62% DDD)
B6-vitamin 4 mg (286% DDD)
B12-vitamin 5 µg (200% DDD)
Szelén 27,5 µg (50% DDD)
Xtreme NO-Volumizing Complex 3 000 mg
- Béta-alanin (CarnoSyn®) 2 000 mg
- Arginin AKG 1 000 mg
Xtreme Power & Focus Complex 1 550 mg
- Citrullin-malát 750 mg
- Taurin 500 mg
- Vízmentes koffein 200 mg
- Glükuronolakton 100 mg
Szállítási és Electrolite Complex 255 mg
- Nátrium-bikarbonát 90 mg
- Kálium-foszfát 90 mg
- Magnézium-foszfát 50 mg
- Hidrolizált kazein (PeptoPro®) 25 mg

Ajánlott adagolás:

Keverjen el 1 adagot (10 g) 250-300 ml vízben, és fogyassza el 30 perccel edzés előtt.

Értékelésünk

Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek