Survival PreWorkout Fusion Fair Power 400g

APreWorkout Fusion Fair Power az új, 2018-as tavaszi kiadás az edzés előtti stimulánsok és anabolizátorok kategóriájában. Formulájának köszönhetően (olvassa el az alábbiakban) ez ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 11 650 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

APreWorkout Fusion Fair Power az új, 2018-as tavaszi kiadás az edzés előtti stimulánsok és anabolizátorok kategóriájában. Formulájának köszönhetően (olvassa el az alábbiakban) ez az egyik leghatékonyabb termék. a mai piacon, és számos más Survival termék nyomdokaiba lép, amelyeket a legigényesebb felhasználók számára fejlesztettek ki és terveztek. A PreWorkout Fusion Fair Power formula tudományos ismereteken és a sportolók pozitív tapasztalatain alapul. az összetevőkkel a vérkeringés ("pumpálás"), a sportteljesítmény és a maximális koncentráció elősegítése szempontjából.A bevezetés előtt több tucat sportoló (testépítők, bikini fitness sportolók, judósok és úszók) tesztelte a terméket, és mindannyian elégedettek voltak a végleges változat hatásával. Próbálja ki Ön is!

Miért PreWorkout Fusion Fair Power:

 • 4200 mg tiszta L-citrullin* - Az L-citrullin a szervezetben L-argininné alakul át, amely ismert Vazodilatátor hatás (a véráramlás elősegítése) a megnövekedett NO - nitrogén-oxid termelésnek köszönhetően. Azt kérdezi, hogy miért nincs az L-arginin közvetlenül a receptben? Mivel a korábbi kutatásokból és a sportolói gyakorlatból tudjuk, hogy a nagy dózisú L-arginin, ami szükséges a "pumpálás" elérése érdekében az emésztőrendszer nem feltétlenül tolerálja jól. Az L-arginin jelentős részét a bélsejtjeink is feldolgozzák, így aza felszívódó L-arginin nagy részét a máj metabolizálja. Nem ez a helyzet az L-citrullin esetében, amely egyes vizsgálatok szerint a nitrogén-oxid-képzés szempontjából jobb hatást fejt ki, mint az L-arginin 1, 2.
 • 2000 mg tiszta L-ornitin*, amely segít lebontani a szervezetből a fel nem használt nitrogént, és lehetővé teszi, hogyés így egyes tanulmányok szerint csökkenti az edzés közbeni fáradtságot 3 . Másik előnye, hogy szükség esetén a szervezetben közvetett módon átalakítható a L-arginin (valamint L-citrullin), és így még jobb feltételeket teremtenek a maximális "pumpálás" eléréséhez!
 • 2000 mg tiszta kolin és 20 mg tiszta DMAE* - a kolin szükséges anyag az acetilkolin képződéséhez, amely az egyik fontos neurotranszmitter (idegjelátvivő anyag). A DMAE hasonló szerkezetű, mint a kolin. Egyes szakértői források a DMAE jótékony hatásáról számolnak be az idegsejtek oxidatív stressz okozta károsodástól való védelmében. Megfigyelték a béta-amiloid alacsonyabb termelését is, amely összefügg a rosszabb kognitív funkciókkal 4, 5. Meg kell jegyezni, hogy a PreWorkout Fusion Fair Power a törvény által megengedett maximális 20 mg DMAE-t tartalmaz!
 • 2000 mg béta-alanin és 1000 mg L-hisztidin* - mindkét anyag az izomsejtekben található karnozin szintézisének közös alapját képezi. A karnozin segít az izomsejteknek ellenállni a savas környezetnek, amely természetesen a nagy intenzitású fizikai edzés következtében keletkezik. Ez a helyzet többek között az erőnléti edzések, az atlétikai sprintek, a rövidtávúszás vagy a különböző csapatsportok (futball, jégkorong...) esetében. A karnozin kapacitásának növelése érdekében ideális a PreWorkout Fusion Fair Power ® rendszeres szedése.
 • 2000 mg L-tirozin*, amelyből a szervezetben dopamin képződik. A dopaminszint emelkedése gyakran a motiváció és az izgalom érzésének növekedésével jár. Egyes kutatások szerint az L-tirozin olyan aminosav, amely javítja a szellemi teljesítményt alvásmegvonás során 6.
 • 2000 mg taurin és 200 mg koffein* - A taurin és a koffein kombinációja ismerős az energiaitalokból. A koffein bizonyítottan serkentő hatású és javítja a koncentrációt. A taurin funkciói elsősorban az idegrendszerhez kapcsolódnak, azonban egyes vizsgálatok szerint jótékony hatással van az ereken keresztül történő véráramlásra is 7. Mind a DMAE, mind a taurin esetében a jogszabályok által megengedett maximális mennyiséget tettük a PreWorkout Fusion Fair Power formulába!
 • 5 szinergikus növényi kivonat*, amelyek az edzés előtti kiegészítőkben keresett hatású bioaktív anyagok forrásai. Például a fenyőkivonatban található bioflavonoidok a fokozott NO-termelés révén támogatják a normális érrendszeri működést. A kurkuma kivonatban található kurkumin támogatja a normális vérkeringést. Egyes tanulmányokban akár 40%-kal magasabb nitrogén-oxid-termelést is biztosított a normál körülményekhez képest. A csipkebogyó kivonat a rosavin forrása, amely adaptogénnek minősül. A Rosavin jótékony hatással van az idegrendszerre és csökkenti a fáradtságérzetet. A Ginkgo biloba kivonat jótékony hatással van a kognitív teljesítményre, mivel javítja az agy vérkeringését. A kivonatok maximális felszívódásának biztosítása érdekében a készítménybe fekete ginkgo kivonatot is beépítettünk.bors, amely nélkül például a kurkumin nagyon nehezen szívódna fel az emésztőrendszerből.
 • B5-vitamin és szelén* - a B5-vitamin bizonyítottan hozzájárul a normális a mentális funkciókat bizonyos neurotranszmitterek megfelelő szintézisén keresztül. Hozzájárul többek között a fáradtság és a kimerültség csökkentéséhez is. A szelén viszont segít megvédeni a sejteket az oxidatív stressztől - a szelénnek köszönhetően a szervezetben egy glutation-peroxidáz nevű enzim termelődik. Egyes vizsgálatok azt is kimutatták, hogy az L-citrullin bevitele és a szervezetben lévő elegendő glutation ideális feltételeket teremt az NO képződéséhez az erekben. A szelén magas felszívódását és hasznosulását a PreWorkout Fusion Fair Powerben az L-szelenometionin kiváló minőségű szerves formája biztosítja!

Ajánlott adagolás:

 • Az ajánlott napi adag 25 g (5 adagolókanál).
 • mindig keverjen el egy adag (25 g) PreWorkout Fusion Fair Power-t 200-300 ml hideg vízben.
 • 30-60 perccel a fizikai aktivitás előtt használható
 • Ne fogyassza fehérjével, fehérje-kiegészítőkkel vagy BCAA termékekkel együtt - a benne lévő L-leucin befolyásolhatja a termék hatását.
 • ha a PreWorkout Fusion Fair Power fogyasztása után néhány perccel "viszketést" érez egy "csípés", ez a béta-alanin ártalmatlan mellékhatása.
 • az esti órákban történő szedés megnövelheti az elalváshoz szükséges időt.
 • 1 adagolókanál = 5 g

Figyelmeztetés: sportolók számára alkalmas élelmiszer, cukrokkal és édesítőszerekkel, magas koffeintartalommal (200 mg/25 g) - nem alkalmas gyermekek, terhes vagy szoptató nők számára.

*) A felsorolt pozitív hatások egy része csak az idézett forrásokból származik. Ezeket a hatásokat az EFSA (Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság) még nem ismerte el, ezért nem minősülnek hivatalos egészségügyi állításnak.


Források:
1. Moon, J. R., Vogel, R. M., Falcone, P. H., Mosman, M. M., Tribby, A. C., Hughes, C. M., ... Joy, J. M. (2015). A citrullin és az arginin összehasonlítása az edzés által kiváltott értágulat és véráramlás növelésére. Journal of the International Society of Sports Nutrition, (Suppl 1), P6.
2. Ochiai, M., Hayashi, T., Morita, M., Ina, K., Maeda, M., Watanabe, F., & Morishita, K. (2012). Az L-citrullin kiegészítés rövid távú hatásai az artériás merevségre középkorú férfiaknál. International Journal of Cardiology, 155(2), 257-261.
3. Sugino, T., Shirai, T., Kajimoto, Y., & Kajimoto, O. (2008). L-ornitin kiegészítés mérsékli a fizikai fáradtságot egészséges önkénteseknél a lipid- és aminosav-anyagcsere modulálásával. Nutrition Research (New York, N.Y.), 28(11), 738-743.
4. Dubois, B., Zaim, M., Touchon, J., Vellas, B., Robert, P., Murphy, M. F., ... Kanony-Truc, C. (2012). Hat hónapos V0191-kezelés hatása Prodromális Alzheimer-kór gyanújával kezelt betegeknél. Journal of Alzheimer's Disease, 29(3), 527-535.
5. Sharma, D., Maurya, A. K., & Singh, R. (1993). A patkány hippokampusz CA3 régiójának multiple unit akciós potenciáljainak korral összefüggő csökkenése: korreláció a lipidperoxidációval és a lipofuscin koncentrációval, valamint a centrofenoxin hatása. Az öregedés neurobiológiája, 14(4), 319-330.
6. Neri, D. F., Wiegmann, D., Stanny, R. R., Shappell, S. A., McCardie, A., & McKay, D. L. (1995). A tirozin hatása a kognitív teljesítményre hosszabb ébrenlét alatt. Aviation, Space, and Environmental Medicine, 66(4), 313-319.
7. Moloney, M. A., Casey, R. G., O'Donnell, D. H., Fitzgerald, P., Thompson, C., & Bouchier-Hayes, D.. J. (2010). A kéthetes taurin-kiegészítés visszafordítja az endotheldiszfunkciót fiatal férfi 1-es típusú cukorbetegeknél. Diabetes & Vascular Disease Research, 7(4), 300-310.
8. DiSilvestro, R. A., Joseph, E., Zhao, S., & Bomser, J. (2012). A lipidált kurkumin kis dózisú étrend-kiegészítő változatos hatásai egészséges középkorú emberekben. Nutrition Journal, 11, 79.
9. Shoba, G., Joy, D., Joseph, T., Majeed, M., Rajendran, R., & Srinivas, P. S. (1998). A piperin hatása a kurkumin farmakokinetikájára állatokban és emberi önkéntesekben. Planta Medica, 64(4), 353-356.
10. McKinley-Barnard, S., Andre, T., Morita, M., & Willoughby, D. S. (2015). Az L-citrullin és a glutation kombinált pótlása növeli a nitrogén-oxid szintézisét jelző markerek koncentrációját. Journal of the International Society of Sports Nutrition, , 27.

Vizsgált anyagok:

25 g

L-citrullin DL-malát

6000 mg

- ebből tiszta L-citrullin

4200 mg

L-ornitin HCl

2500 mg

- ebből tiszta L-ornitin

2000 mg

kolin-bitartarát

5000 mg

- ebből tiszta kolin

2000 mg

DMAE bitartarát

54 mg

- ebből tiszta DMAE

20 mg

béta-alanin

2000 mg

L-hisztidin

1000 mg

L-tirozin

2000 mg

taurin

2000 mg

Koffein

200 mg

fenyőkivonat

105 mg

Kurkuma kivonat

105 mg

Csipkebogyó kivonat

100 mg

Ginkgo biloba kivonat

40 mg

Fekete bors kivonat

20 mg

Vitaminok és ásványi anyagok:

25 g

B5-vitamin

3 mg

Szelén

17 mcg

Összetevők:

Narancs

 • L-citrullin DL-malát, kolin-bitartarát, L-ornitin-hidroklorid, béta-alanin, taurin, L-tirozin, kalcium-foszfát csomósodásgátló anyag, L-hisztidin, természetes színezék béta-karotin, narancs aroma, csomósodásgátló szilícium-dioxid, vízmentes koffein., édesítőszer szukralóz, fenyőkivonat (95 % bioflavonoidokat tartalmaz), kurkuma kivonat (95 % kurkumin), csipkebogyó kivonat. (4% rosavint tartalmaz), DMAE bitartarát, Ginkgo biloba kivonat (24/6), fekete bors kivonat, L-szelenometionin, kalcium D-pantotenát (B5-vitamin).
Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek