Amix Nutrition CellUp 60 ml

Az Amix™ CellUp® a porított glicerin és szilícium szabadalmaztatott, magas koncentrációjú formáját, valamint béta-alanin-CarnoSyn®-t, taurint, L-arginin HCl-t, glükuronolaktont, koffeint és B6-vitamint tartalmaz C-vitaminnal. Tápértékek: ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 741 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

Az Amix™ CellUp® a porított glicerin és szilícium szabadalmaztatott, magas koncentrációjú formáját, valamint béta-alanin-CarnoSyn®-t, taurint, L-arginin HCl-t, glükuronolaktont, koffeint és B6-vitamint tartalmaz C-vitaminnal.

Tápértékek:

10 mg (714%*)

60 ml-enként

Béta-alanin - CarnoSyn®

5 000 mg

Glicerin por 65% GlyceroMax® GlyceroMax®

2 000 mg

Taurin

2 000 mg

L-arginin HCl

2 000 mg

Foszforsav

720 mg

Glükuronolakton

500 mg

Koffein

250 mg

C-vitamin (aszkorbinsav)

100 mg (125 %*)

B6-vitamin (piridoxin HCl)

10 mg (714 %*)

* DRHP - Napi referencia-beviteli érték

Összetevők:

Tisztított víz, béta-alanin (CarnoSyn®), 65% GlyceroMax® por, taurin, L-arginin HCl, savanyúságot szabályozó anyag: Foszforsav; Glükuronolakton, Vízmentes koffein, aszkorbinsav (Vit. C), tartósítószer: kálium-szorbát és nátrium-benzoát; aroma, édesítőszer: szukralóz; színezék: béta-karotin (csak mangó ízben), karamell (csak kóla és energia ízben); piridoxin HCl (B6-vitamin).

Ajánlott adagolás:

  • A napi alapadag 1 injekciós üveg (60 ml). Körülbelül 30-45 perccel a fizikai aktivitás előtt vegye be. Ne lépje túl a maximális napi adagot. Vegye be a maximális napi adagot. A folyadék sötétedése természetes jelenség, nem rossz dolog.

Figyelmeztetés: nem alkalmas 18 év alatti gyermekek és fiatalok, terhes és szoptató nők, valamint koffeinérzékenyek számára. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Ez a termék nem arra szolgál, hogy helyettesítse a változatos étrendet. Gyermekek elől elzárva tartandó. Száraz helyen, 25 °C alatti hőmérsékleten tárolja, védje a közvetlen napfénytől és a fagytól. A gyártó nem vállal felelősséget a nem megfelelő használat vagy tárolás okozta károkért. Figyelmeztetés regisztrált sportolók számára: koffeint tartalmaz, regisztrált sportolók számára nem alkalmas.

Értékelésünk

Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek