Amix CellZoom Hardcore 315g

Az Amix™ CellZoom™ egy fantasztikus, magas koncentrációjú edzés előtti étrend-kiegészítő, amely kifejezetten az Amix™ által tervezett, erőteljes szinergikus összetevőket tartalmaz. Kifejezetten olyan sportolók és ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 9 317 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

Az Amix™ CellZoom™ egy fantasztikus, magas koncentrációjú edzés előtti étrend-kiegészítő, amely kifejezetten az Amix™ által tervezett, erőteljes szinergikus összetevőket tartalmaz. Kifejezetten olyan sportolók és testépítők számára készült, akik szeretnék teljesítményüket néhány szinttel magasabb szintre emelni. Elősegíti a robbanóerő és a robbanékonyság növekedését, a megnövekedett edzésmennyiséget és a magasabb szintű teljesítményt.az edzési kitörések, az izomtónus felpumpálása és a fáradtsággal szembeni ellenállás növelése a megerőltető edzés során.

Az idegrendszerre gyakorolt erős stimuláló hatás jellemzi, így tökéletesen motiválja Önt a fizikai teljesítményre, és támogatja a koncentrációt annak során. Mindezek a szempontok segítenek az izomnövekedés javításában.

Csak 1 kis adagolókanál és megtapasztalod a valaha volt legjobb edzést! Az Amix™ CellZoom™ segítségével pedig összesen 45 ilyen edzésen vehet részt.

Amix CellZoom pontokban:

  • Elősegíti az energiastimulációt
  • Javítja a koncentrációt az edzéshez
  • Elősegíti a maximális izompumpálást
  • Elősegíti az izmok jobb tápanyagellátását
  • Nagyszerű ízű és könnyen keverhető
  • Nem tartalmaz töltőanyagokat vagy maltodextrint.
  • Magas koncentrációjú!
Összetevők adagonként (7 g):
L-arginin-alfa-ketoglutarát (A-AKG) 1500 mg
Béta-alanin - CarnoSyn® 1500 mg
L-arginin bázis 1000 mg
Kreatin-monohidrát 1000 mg
Kreatin etil-észter malát 500 mg
Tri-kreatin malát 500mg
Koffein 200 mg
DMAE Bitartarát 150 mg
Camellia Sinensis (zöld tea kivonat) 50 mg
Huperzia Serrata 10 mg
Loguat por 10 mg
Muira Puama 10 mg
Rhodiola Rosea 10 mg
Schizandra Chinensis 10 mg

Átlagos tápértékek 100 g 7g (adagonként)
Energiaérték 354 kcal/1497 kJ 25 kcal/105 KJ
Fehérje 51.6 g 3.6 g
Szénhidrátok 21.5 g
ebből cukrok
Zsírok 6,9 g
amelyből telített

Összetevők 1 adagban (7 g):

L-arginin-alfa-ketoglutarát(A-AKG) 1700 mg, béta-alanin - CarnoSyn® 1500 mg, savasságszabályozó: szódabikarbóna; L-arginin bázis 1000 mg, kreatin-monohidrát 1000 mg, savasságszabályozó: Citromsav; kreatin etil-észter malát 500 mg, tri-kreatin malát 500 mg, koffein 200 mg, DMAE bitartarát 37% (2-/ dimetilamino/etanol) 50 mg (18,5 mg tiszta DMAE), Camellia Sinensis (zöld tea kivonat) 50 mg, aroma, színezék: antociánok, briliáns kék és kármin; édesítőszerek: szukralóz (Splenda®) és aceszulfám K; csomósodásgátló anyagok: Silica; Huperzia Serrata 10 mg, Loguat por 10 mg, Muira Puama 10 mg, Rhodiola Rosea 10 mg, Schizandra Chinensis 10 mg.

Ajánlott adagolás:

1 adagolókanál (7 g) körülbelül 30-45 perccel edzés előtt. Keverje össze 200-300 ml vízzel. Az ital ízének megváltoztatásához változtathatja az elkészítéshez használt víz mennyiségét. Ne lépje túl a maximális napi 7g (1 mérőkanál) adagot.

Figyelmeztetés:

A béta-alanin, betain és más speciális anyagok tartalma miatt a finom, gyakran mikronizált por nagyon könnyen vonzza a nedvességet, és megkeményedhet. Ez a felbontás után vagy a gyártótól való szállítás során fordulhat elő. Ez a megkeményedés nem káros ! Eljárás a megkeményedett CellZoom esetében: Törje össze a port egy erős eszközzel, például egy evőkéssel.

Értékelésünk

Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek