Powerlogy Brain Focus - egy érdekes formula, ami nem működik? (kritika)

Ennek a felülvizsgálatnak a fő témája a Powerlogy márkájú étrend-kiegészítő lesz a Brain Focus ütős nevével. Ahogy a neve is sugallja, ez egy intelligens gyógyszer, vagy ha akarja, egy úgynevezett nootropikum. Ezeket már részletesen tárgyaltuk A legjobb intelligens drogok című cikkben, valamint egy külön rangsorban is. Egyszerűen fogalmazva, ezek biokémiailag aktív anyagok, amelyeknek pozitív hatást kell gyakorolniuk az agyműködésre és ahogy hatékonyan beindítsa elménket, késleltesse a fáradtságot vagy javítsa a memóriát és a koncentrációt.
Bár nem állok teljesen pozitívan az ilyen étrend-kiegészítőkhöz, és korábbi tapasztalataim alapján...szinte soha nem utasítom vissza, hogy kipróbáljam őket. Mindig is vártam egy olyan termékre, amely végre beváltja azokat a fantasztikus hatásokat, amelyeket a gyártók olyan előszeretettel ígérnek. Szóval, mit gondolsz? Sikeres volt a Brain Focus? Tényleg olyan jól működik, mint ahogy a Powerlogy márka állítja, vagy csak üres duma? Az alábbiakban megtalálja a válaszokat ezekre a kérdésekre.

Powerlogy Brain Focus
Kategória: Egyéb
Hatás
5.0/10
Adagolás
6.0/10
Csomag mérete
5.5/10
Összetevők
8.5/10
Ár
5.5/10
Általános értékelés
6.1
10 pontból 10 pont

A Powerlogy Brain Focus legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat

Ha még nem hallott a Powerlogy márkáról, nem csoda. Ez egy viszonylag új, szlovákiai székhelyű márka. Az életminőség optimalizálására és javítására szakosodtak. Kínálatukban rengeteg minőségi és valóban nagyon érdekes terméket találhat - kedvezményes kódunkkal akár 10% kedvezményt is kaphat.

Összetevők, amelyek elméletileg működhetnek

Az összetevők tekintetében a Brain Focus összesen 11 természetes anyaggal büszkélkedhet. A gyártó szerint ezek az anyagok abban az arányban, ahogyan ebben a kiegészítésben szerepelnek, garantálják az átfogó táplálkozást és az agyi teljesítmény optimalizálását. Ez egy tisztán vegán termék, koffein nélkül. Mik tehát az összetevők, és milyen mennyiségben vannak ezek az összetevők két Brain Focus kapszulában?

  • 96 mg foszfatidil-szerin 70%, amely a szervezetben természetesen termelődő foszfolipid, amely a neuronok sejtmembránjában található. Pozitívan befolyásolja a rövid távú memóriát és a testmozgás teljesítményét. Segít a figyelemzavarok vagy a depresszió esetén is, és többek között lassítja a kognitív hanyatlást az öregedés során.
  • 40 mg Gingko biloba kivonat 26/4, elsősorban a vérkeringés és a vérkeringés javítására. Ezenkívül késlelteti a fáradtságérzetet és pozitív hatással van az agysejtek aktivitására.
  • 120 mg acetil-L-karnitin, ez a karnitin legtisztább bioaktív formája, amely a hagyományos karnitinnel ellentétben könnyebben felszívódik a belekből. Számos előnye közül a vérkeringés javítása és a koncentráció fokozása mellett a regenerálódás és a kognitív funkciók támogatása is.
  • 10 mg Huperzine A 1%, ez egy nagyon érdekes anyag, amelyet egy kínai moha nevű növényből történő kivonással nyernek. Főleg a hagyományos kínai orvoslásban használják, és állítólag többek között javítja a memóriát és a koncentrációt.
  • A150 mg Bakoba minor levelek 50%-os kivonata egy másik meglehetősen érdekes választás. Ez az egyik olyan növény, amelyet nagyon gyakran használnak a hagyományos indiai ayurvédikus orvoslásban. Leggyakrabban a memória és a tanulási képességek javításával kapcsolatban használják.
  • 200 mg N-acetil-L-tirozin a koncentráció, az éberség, a memória vagy a hangulat támogatására. Ez egy módosított aminosav, amely az említett előnyökön túlmenően segíti magának a tirozinnak a felszívódását is.
  • 80 mg L-teanin 98%, amely a fent említett anyagok többségéhez hasonlóan támogatja a kognitív funkciókat és az éberséget. A zöld teában természetesen megtalálható, többek között nyugtatja a szervezetet és ellazulást idéz elő.
  • 160 mg Vilcacora kivonat 5:1 vagy, ha jobban tetszik, macskakarom, ahogy az ősi inkák ezt a szent gyógynövényt nevezik. A legismertebb előnyei közé tartozik a gyulladás elleni védelem, az erősítés immunvédelem, a korai öregedés gátlása és antioxidáns tulajdonságai.
  • 8,2 mg B6-vitamin, összesen hat vízben oldódó piridinvegyületből álló csoport. Különösen fontosak a vörösvértestek és a hemoglobin képződéséhez. Ezenkívül csökkentik a szívbetegségek kockázatát, és pozitív hatással vannak a hangulatra és az idegrendszer működésére.
  • 4 µg B12-vitamin, amely egy vízben oldódó vitamin, és az immunrendszer, a mentális állapot, a koncentráció és a mozgásképesség támogatása mellett az immunrendszer, a szellemi állapot, a koncentráció és a mozgásképesség javítására is alkalmas.csökkenti a szívbetegségek kockázatát és biztosítja a szív- és érrendszer megfelelő működését.
Összetételét tekintve a Brain Focus összesen 11 természetes összetevővel büszkélkedhet.
Összetételét tekintve a Brain Focus összesen 11 természetes összetevővel büszkélkedhet
.

Problémás hatás és adagolás

Bár a Brain Focus összetétele nagyon ígéretes, és a rendszeresen előforduló anyagok mellett néhány érdekes anyagot is tartalmaz.érdekes "gyöngyszemek", a hatékonysága nem olyan nagy és látható, mint amilyennek lennie kellene, és amilyennek szeretném. A gyártó azt állítja, hogy az úgynevezett "kezelésnek" alá kell vetni magunkat ahhoz, hogy a hatást jelentősen érezzük. A kezdeti kúra, amikor összesen 2 kapszulát vesz be naponta kétszer legalább két héten keresztül. A 60 kapszulás kiszereléssel azonban ez a kúra összesen 56 kapszulát jelent. Tehát én semmiképpen sem nevezném kezdetinek.
Ezenkívül azonban a gyártó optimális adagként napi háromszor 1 kapszulát ad meg étkezés előtt. Idővel legalább egy hétig abba kell hagynia a használatát, vagy a Brain Focus-t minden második napon kell szednie. Mivel az úgynevezett kezdeti kéthetes kúra után szinte nem maradt volna kapszulám, végül csak egy hétig szedtem a megadott napi 4 kapszulát. Ezután csak 1-3 kapszulát vettem be, és a napok súlyosságától függően váltogattam egy és hét nap között.
De sajnos az eredmény elég kiábrándító volt. Természetesen megértem, hogy a hasonló termékek hatékonysága olyan mértékű, mint az adagolásuk. nagyon egyéni, és hogy eltart egy ideig, amíg bármilyen hatás kifejti hatását. Azonban még akkor sem tapasztalom, amikor ezt a véleményt írom, hogy bármit is tapasztalnék.
Többé-kevésbé ugyanúgy koncentrálok, mint korábban, és bár a vizsga, amit a márA Brain Focus tanulmányozását, nem adnék neki hitelt. Valójában azokban a napokban, amikor használtam, fáradtabbnak éreztem magam, mint valaha. De természetesen nem akarom azt mondani, hogy ez a kiegészítés hibája. Csak azt próbálom bizonyítani, hogy a szedés teljes időtartama alatt, sőt még utána is sokáig egyáltalán nem éreztem a hatását.

Megfizethetőség

A Powerlogy Brain Focus jelenleg 9980 Ft-ért vásárolható meg a gyártó hivatalos weboldalán. A 60 kapszulás csomag összesen 30 adagot tartalmaz. Egy adag 2 kapszula kevesebb mint 330 Ft-ba kerül. Az ár alapvetően megegyezik a Brainmax Neurohacker Manifesto árával, amely a második legjobb kiegészítés az intelligens gyógyszerek csoportjából a rangsorunkban.
Ez tehát egy viszonylag magas ár, ami a Brain Focus nem bizonyított hatásával együtt, a Brain Focusegy meglehetősen problémás kiegészítő, amelybe valószínűleg nem teljesen érdemes befektetni.

A Powerlogy Brain Focus legjobb árát a Heureka.cz-n találja meg.
Ellenőrizze az árat

Végső ítélet

A láthatatlan hatás miatt sajnos meglehetősen negatívan kell befejeznem ezt a kritikát. Bár a Powerlogy Brain Focus egy nagyon érdekes formulát kínál, amely tele van régóta bizonyítottan pozitív hatású anyagokkal.Gyakorlatilag semmilyen hatást nem éreztem a használat teljes időtartama alatt vagy utána. Azonban nem utasítanám el teljesen ezt a kiegészítést.
A nagyon érdekes összeállításnak köszönhetően előfordulhat, hogy sokkal nagyobb hatással lesz rád, mint rám. A Brain Focus mindenképpen megér egy próbát. De ha rajtam múlna, inkább a fent említett Neurohacker Manifesto című könyvbe fektetném a pénzemet. Ez az érdekes összetétel mellett valójában a gyártó által ígért hatást is elérte.

Miért bízhat bennünk?

Megbeszélés (0)

Önnek is van tapasztalata ezzel a termékkel kapcsolatban? Ossza meg őket saját véleményének megírásával.