Smartlabs Creatine Creapure 500g

ASmartlabs Creapure® kreatin-monohidrát egy forradalmi termék, amely vezető helyet érdemelt ki a "táplálékkiegészítő slágerlistán". Fokozza a rövid távú teljesítményt, növeli az izomtömeget és ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 7 396 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

ASmartlabs Creapure® kreatin-monohidrát egy forradalmi termék, amely vezető helyet érdemelt ki a "táplálékkiegészítő slágerlistán". Fokozza a rövid távú teljesítményt, növeli az izomtömeget és a súlyt. A kreatinnal keményebben és hosszabb ideig edzhet, mint valaha. A kreatin-monohidrát a természetben előforduló esszenciális energiaszubsztrát.m az emberi szervezetben, így nem kell aggódni a szervezetre gyakorolt káros hatások miatt.

Megfelelő hidratálás (ivási rendszer) mellett még hosszú távú használat eseténsincsenek ismert negatív egészségügyi hatások a fogyasztó szervezetére. A kreatin-monohidrát növeli a fizikai teljesítményt az egymást követő rövid, nagy intenzitású fizikai edzés intervallumai során.

A jótékony hatás napi 3 g kreatin minimális adagja mellett érhető el. A Creapure® az AlzChem Trostberg GmbH német laboratóriumainak találmánya, ahol a minőség az első. A Creapure® nem tartalmaz semmilyen szennyező anyagot (egyáltalán nem mutatták ki őket). A minőség további garanciája a GMP (Good Manufacturing Practice) tanúsítvány, amelyet csak a legjobb eredményekkel és technológiával rendelkező laboratóriumok kapnak.

Ajánlott adagolás:

  • Gyorsabb megoldás: az első héten naponta 4-szer 5 g (1 teáskanál), majd a következő hetekben naponta egyszer 1 teáskanál.
  • Lassabb megoldás: naponta 1 teáskanálnyit vegyen be.
  • Hígítási arány: 5g (1 teáskanál) keverjen kb. 300 ml megfelelő italba (gyümölcslé, ital).(dextrózzal - szőlőcukorral vagy maltodextrinnel édesített gyümölcslé) - jól keverjük össze és igyuk meg.

Tápértékek:

100g-onként adagonként 5g
Creapure™ kreatin-monohidrát 100 g 5 g

Összetevők:

100% Creapure® kreatin-monohidrát

Figyelmeztetés:

Gyermekek elől elzárva tartandó. Gyermekektől, terhes és szoptatós nőktől távol tartandó. Olyan létesítményben gyártott termék, ahol tejet, tojást, szóját, kagylót, halolajat, dióféléket dolgoznak fel. Nem tartalmaz doppingjellegű anyagokat. Legfeljebb 25°C-on, száraz, közvetlen napfénytől védett helyen tárolja. Védje a fagytól. A gyártó nem vállal felelősséget a nem megfelelő használat vagy tárolás okozta károkért. A termék nem helyettesíti a változatos étrendet.

Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek