Kevin Levrone LevroCrea 240g

Hozd ki a legtöbbet az edzőteremben töltött minden másodpercből! Növelje termelékenységét. Dobja fel az intenzív erőnléti edzés intervallumait a Levrone Signature Series keverékkel. A LevroCrea ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 5 650 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

Hozd ki a legtöbbet az edzőteremben töltött minden másodpercből! Növelje termelékenységét. Dobja fel az intenzív erőnléti edzés intervallumait a Levrone Signature Series keverékkel.

A LevroCrea egy fejlett táplálék, amelyet különösen sportolóknak és fizikailag aktív embereknek vagy a fokozott fizikai aktivitással járó pillanatokban ajánlott. Minden egyes adag a kreatin 4 különböző formájából akár 7 g-ot is biztosít a szervezet számára: kreatin-hidroklorid, trikreatin-malát, kreatin-nitrát és kreatin-monohidrát. A kiegészítés különböző formái lehetővé teszik, hogy a szervezetet minden lehetséges keverékben kreatinnal gazdagítsa.Ezenkívül hozzájárulnak a kreatinmolekulák változatos kinetikai felszabadulásához.

A kreatin fokozza a fizikai teljesítményt a rövid távú, nagy intenzitású gyakorlatok egymást követő szakaszai során. A jótékony hatás napi 3 g kreatin bevitelével érhető el. A LevroCREA-t a megfelelő testépítők és súlyemelők választják a fizikai teljesítmény növelésére és céljaik elérésére!

Táplálkozási információk:

Összetevők adagonként (7,8g)

CREATINE MATRIX - 7g

Kreatin-hidroklorid (HCl) 2000mg
Tri-oktreatin malát 2000mg
Kreatin-nitrát 1000mg
Kreatin-monohidrát 2000mg

Összetevők: Kreatin mátrix (kreatin HCl, tri-kreatin malát, kreatin monohidrát, kreatin nitrát), aromák, csomósodásgátló (szilícium-dioxid), édesítőszer (szukralóz), színezék (klorofillin).

Ajánlott adagolás:

  • Keverjen el 2 mérőkanálnyi port (7,8 g) 250 ml vízben, és igya meg edzés előtt.

Édesítőszerrel. Ne szedje, ha allergiás a termék bármely összetevőjére. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. A kiegészítés fogyasztása súlygyarapodást okozhat. Az étrend-kiegészítők nem helyettesíthetik a változatos és kiegyensúlyozott étrendet. A változatos és kiegyensúlyozott étrend és az egészséges életmód ajánlott. Terhesség vagy szoptatás alatt ne szedje. Kisgyermekek elől elzárva tartandó. Hűvös, száraz helyen tárolja. Védje a közvetlen napfénytől.

Értékelésünk

Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek