Lentiamo Tomas Deep Black: nagyszerű szemüveg egész napos viseletre?

Ha hozzánk hasonlóan Ön is a számítógép monitorja mögött tölti napjait, valószínűleg nem kell mondanunk, hogy a szeme egy kicsit fájdalmas lehet az ilyen típusú munka miatt.megviselheti a szemét - és az olyan tényezők, mint a nem megfelelő fényerő-beállítások vagy a rossz szemtávolság még tovább ronthatják a helyzetet. Ezért nem is tudjuk elképzelni a munkát kékfény-ellenes szemüveg használata nélkül.és amikor lehetőséget kaptunk arra, hogy kipróbáljuk a Lentiamo szemüvegét, nem is gondolkodtunk rajta. Hogy mennyire feleltek meg nekünk, mit mondanánk róluk, és hogy érdemes-e megvenni őket, megtudhatod ebben az értékelésben.

Lentiamo - Tomas Deep Black
Kategória: Egyéb
Tervezés
10.0/10
Hatás
10.0/10
Comfort
10.0/10
Építés
10.0/10
Ár
8.0/10
Általános értékelés
9.6
10 pontból 10 pont

 

 

Működik a kék fény szemüveg?

Bár lehet, hogy már találkozott a kék fény elleni szemüvegekkel a szemüveg-összehasonlításunkban. vagy a BrainMarket termékértékelésünkben , hasznos egy kis tudományosan alátámasztott elmélettel kezdeni. Bár a kékfény-szemüveget gyakran abszolút csodaként emlegetik, amitől nem fog annyira fájni a szemed még akkor sem, haés ráadásként jobban fog aludni éjszaka, a tudományos tanulmányok messze nem egyöntetűek. Persze, egyrészt vannak olyan tanulmányok, amelyek amellett érvelnek, hogy kevésbé fáradnak a szemek, haa szemüveg használata mellett, másrészt azonban számos olyan tanulmány is van , amely ennek ellentmond. Ezért azt javasoljuk, hogy a szemüvegek csodás hatásáról szóló információkat vegyük némi sóval, és inkább a saját tapasztalatainkra koncentráljunk. És ezzel el is érkeztünk a miénkhez.

Lentiamo szemüveg felülvizsgálata
A szemüveghez egy praktikus tok jár, amelyben szállítani lehet a szemüveget.

Első benyomásunk a Lentiamo Tomas Deep Black szemüvegről

Mivel szerkesztőségünkben senki sem visel dioptriás szemüveget, a megfelelő szemüveg kiválasztásában kissé makulátlanul járunk el.és eddig a BrainMarket szemüvegeit használtuk, amelyekről részletesen írtunk a fent említett külön véleményben. Ennél is jobban meglepett minket a szemüveg felépítése, amely annak ellenére, hogy műanyagból készült, valamivel masszívabbnak és szilárdabbnak tűnik, mint az eddig használt szemüvegek. A Tomas Deep Black, amelyet a véleményünkhöz választottunk, uniszex és UV szűrővel rendelkezik, ami szintén jól jön. Magához a szemüveghez egy tisztító kendő és az eredetiA szemüveghez egy valódi tok is jár, ami praktikussá teszi, hogy munkába vagy bárhová csomagolhassuk őket.

Milyen volt a szemüveg viselés közben?

Amikor viseltük, különösen értékelnünk kell, hogy a szemüveg kényelmes volt még olyan helyzetekben is, amikor egész nap az arcra került a munkában. Bár a design masszívnak tűnik, a szemüveg könnyű és kényelmes. A kényelmes méreteknek köszönhetően nem nyomta az orrot vagy a fület, ezért könnyű volt megszokni és teljesen abbahagyni a regisztrálást. Ugyanakkor a gyakorlati oldalon értékelnünk kell a hidrofób és antisztatikus kezelést is, amelynek köszönhetően a szemüveget még kissé gondatlanul is kezelheti (pl. időnként megérinthetjük az ujjunkkal), és tiszta marad, ami a BrainMarket fent említett szemüvegénél határozottan nem volt így. Ami magának a szemüvegnek a hatását illeti, meglehetősen nehezen tudjuk értékelni, mivel már hozzászoktunk a kék fény elleni termék használatához. Mindazonáltal kényelmesnek találtuk, és a szemünk nem fájt viselés közben, még egy napi munka után sem, ami ezért nagyon pozitívan értékeljük a Tomas Deep Blacket.

Vannak hátrányai?

Ha a Lentiamo Tomas Deep Black szemüveget összességében értékeljük, akkor kiváló szemüveg, amelynek megvásárlásán minden számítógépen dolgozó embernek érdemes elgondolkodnia. Két olyan dolgot találtunk azonban, ami kissé elriaszthatja a részletező szeműeket a termék megvásárlásától. Az első, hogy a gyártó honlapján egyáltalán nem szerepel, hogy a szemüveg mennyi kék fényt képes blokkolni. Mivel átlátszó, nem várható el, hogy teljesen blokkolja az összes kék fényt, mint például a BrainMarket narancssárga szemüvege. A weboldalról azonban nem lehet megmondani, hogy a Tomas Deep Black a kék fény 5, 20 vagy 50%-át képes-e megakadályozni, ami szerintünk nagy kár. A másik hiba pedig egyesek számára az ár lehet, amire mi itt rátérünk.

Vélemények a LEntiamo szemüvegről
A szemüveg nagyszerű dizájnt kínál, valamint meglehetősen masszív (bár műanyag) konstrukciót.

 

Mit mondunk az árról?

A Lentiamo Tomas Deep Black szemüveg a kiskereskedő hivatalos weboldalán 1290 koronát kóstál, ami őszintén szólva eléggé soktöbb, mint a legjobb kékfény-szemüvegek összehasonlításában szereplő néhány olcsóbb modell. Másrészt ez a "magasabb" ár (ha Ön dioptriás szemüvegek vásárlásához van szokva, akkor biztosan nem biztos, hogynekünk magyarázni, hogy az ár valójában meglehetősen alacsony) a minőségi kivitelezés és a vonzó kialakítás kompenzálja. Így ha valóban jól akar kinézni és jól érezni magát szemüveg viselése közben, akkor jobb, ha minőségi termékekbe fektet be, mintha első látásra olcsó és rossz minőségű szemüvege lenne.

 

 

Végső értékelés

Végeredményben a Tomas Deep Black egy praktikus, funkcionális és jól kinéző szemüveg. Ehhez persze az ára is passzol, de a dioptriás (vagy egyéb) arányokértmás márkájú kékfény szemüvegek) nevetségesen alacsony. Mindazoknak, akik ülőmunkát végeznek számítógép mellett, ezért javasoljuk, hogy fontolják meg a megvásárlását. Ha pedig mégis a vásárlás mellett dönt, a Lentiamo weboldalán akár virtuálisan is kipróbálhatja őket. Mi is kipróbáltuk, mielőtt megrendeltük volna a szemüveget, és meg kell állapítanunk, hogy az alkalmazás elég pontos, és legalábbis nagyjából képet kaphatsz arról, hogy milyen lesz a méreted, és hogy a Tomas Deep Blacktől eltérő modell jobban illene-e a fejtípusodhoz. Mégis, mind a tíz kézzel ajánljuk őket.

Miért bízhat bennünk?

Megbeszélés (0)

Önnek is van tapasztalata ezzel a termékkel kapcsolatban? Ossza meg őket saját véleményének megírásával.