Prom-IN Creatine HCL 240 tablet

Akreatin HCL a kreatin egy rendkívül jól felszívódó formája, amely biztosítja az összes a kreatin előnyei olyan mellékhatások nélkül, mint a puffadás, vízvisszatartás vagy ...Bővebben

Gyártó: Brand
A címről 5 317 Ft

Hol lehet megvásárolni

Sajnos nem találtunk boltot a termékhez.

Termékleírás

Akreatin HCL a kreatin egy rendkívül jól felszívódó formája, amely biztosítja az összes a kreatin előnyei olyan mellékhatások nélkül, mint a puffadás, vízvisszatartás vagy görcsök.

Prom-IN Creatine HCL: A kreatin forradalmi formája a monohidrát helyettesítésére? (Visszatekintés)

A kreatin HCL egyedi tulajdonságait a gyártási folyamatnak köszönheti, ahol a hidroklorid hozzáadásával egy közös molekulából egy különleges vegyületet hoz létre. Ez növeli az oldhatóságát és biológiai hozzáférhetőségét. Nagy előnye, hogy könnyen felszívódik a szervezetben, ezért nem igényel szénhidrátfogyasztást.

Pontokban:

  • kivételes abszorpció és stabilitás
  • kiváló oldhatóság
  • jelentősen alacsonyabb dózis
  • nem okoz vízvisszatartást a bőr alatti szövetben

Ajánlott adagolás:

  • Vegyen be naponta 2 kapszulát edzés után elegendő vízzel.

Tápértékek:

1 kapszula. 2 kapszula adagban
Kreatin-hidroklorid 700 mg 1400 mg

Összetevők:

Kreatin-hidroklorid, átlátszó zselatin kapszula, csomósodást gátló anyagok: kalcium-foszfát, magnézium-sztearát.

Figyelmeztetés:

Száraz helyen, 25 °C alatti hőmérsékleten, gondosan lezárva, közvetlen napfénytől és fagytól védve tárolja. Gyermekek elől elzárva tartandó. Gyermekek, terhes vagy szoptató nők számára nem ajánlott. Étrend-kiegészítő. Nem alkalmas koffein túlérzékenységben szenvedő személyek számára. A gyártó nem vállal felelősséget a nem megfelelő használat vagy tárolás okozta károkért. A termék nem helyettesíti a változatos étrendet. Ne lépje túl a napi ajánlott adagot. A csomagoláson feltüntetett időpontig használja fel.

Allergének:

Nem tartalmaz

Értékelésünk

Star mask
Átlagos: 0.00
Szavazott: 0 of people

Vélemények/tapasztalatok

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Vagy csak meg szeretnéd írni a tapasztalataidat? Küldjön nekünk véleményt vagy megjegyzést erről a termékről.

Hasonló termékek